AD homeoffice AD homeoffice

CHLAPIDÁRIUM - denník otrlých dievčat

Zobraziť katalóg
CHLAPIDÁRIUM - denník otrlých dievčat Kniha
4,9 44 hodnotení
Nakladateľ
stream
Kód:  stream45 Produktové číslo:  9788090618619
CHLAPIDÁRIUM - denník otrlých dievčat Predaj skončil

CHLAPIDÁRIUM - denník otrlých dievčat

Tiež máte pocit, že pri hľadaní toho pravého neustále narážate na ľavákov? Že zatiaľ čo sa roky snaživo zháňate po adekvátnom náprotivku, počet zúfalcov okolo vás rastie geometrickým radom?

Táto kniha nie je v žiadnom prípade predlohou pre dojemné telenovely a nemá čo do činenia s červenou knižnicou. Je sarkastickým svedectvom o tragikomických známostiach a vzťahových katastrofách, ktoré ma postretli. Vydesí vás, rozosmeje a možno inšpiruje, komu a čomu sa máte oblúkom vyhnúť. Alebo vám budem na smiech. Tak či tak, toto je Chlapidárium. Zoznam šialených situácií a osôb, na ktoré môžete v živote naraziť. Hoci by som vám to vôbec nepriala. Tak príjemné čítanie.

O Autorke: Karolína Vrbasová niekoľko rokov pracovala ako novinárka a redaktorka v spravodajstve. Od roku 2007 je režisérkou, dramaturgičkou a scenáristkou internetovej televízie Stream.cz.
Jej cyklus Fenomén je najdlhšie fungujúcou reláciou českého internetu a teší sa veľkej priazni. Cez tristo epizód si prehrali diváci viac ako sto miliónkrát. Autorka už od detstva rada píše a kreslí,
ostatne ilustrácie v tejto knihe sú toho dôkazom.

Parametre a špecifikácia

Periodicita
denník Hotovo!

Základný

Periodicita
denník Hotovo!

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda bude kniha opět v prodeji?

Dobrý den, prosím o zjištění ISBN kódu. Děkuji S pozdravem Radka Kovačíková

Diskusia a poradňa k CHLAPIDÁRIUM - denník otrlých dievčat
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CHLAPIDÁRIUM - deník otrlé holky.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií