AlzaBoxy Q1 Aplikace

Hodvábnik (SK)

Zobraziť katalóg
Hodvábnik (SK) E-kniha, Slovensky
Elektronická kniha
2016, Slovensky, 480 strán
Kód:  EK20350 ISBN: 978-80-259-0363-6

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hodvábnik (SK) Predaj skončil

Hodvábnik (SK)

Hodvábnik, druhá kniha zo série vysoko oceňovaných detektívnych románov s Cormoranom Strikeom a jeho energickou mladou asistentkou Robin Ellacottovou, je strhujúci a čitateľsky príťažlivý príbeh. Keď zmizne spisovateľ Owen Quine, jeho žena sa obráti na súkromného detektíva Cormorana Strikea. Spočiatku sa domnieva, že sa na pár dní niekam vyparil – už to v minulosti niekoľkokrát urobil – a po Strikeovi len chce, aby ho našiel a priviedol domov. Lenže detektívovi počas vyšetrovania začína byť čím ďalej jasnejšie, že za Quineovým zmiznutím sa skrýva väčšie tajomstvo, než si jeho žena myslí.

Románopisec práve dokončil rukopis, v ktorom s uštipačnou zlomyseľnosťou vykreslil takmer všetkých svojich známych. Keby bol román zverejnený, zničil by život mnohým z nich. Existuje teda množstvo ľudí, ktorí ho mohli chcieť umlčať. A vo chvíli, keď je Quine nájdený brutálne zavraždený za bizarných okolností, začína súboj s časom, v ktorom je potrebné porozumieť motivácii krutého vraha; vraha, ktorý sa nepodobá žiadnemu z tých, s akými sa dosiaľ Strike stretol...

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií