Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PlayStation Plus 12 měsíční členství - CZ Digital

Zobraziť katalóg
PlayStation Plus 12 měsíční členství - CZ Digital
5 6 hodnotení
Dobíjacia karta pouze pro české SEN a PlayStation Store účty
Kód:  MSXESD001sale
PlayStation Plus 12 měsíční členství - CZ Digital Predaj skončil

PlayStation Plus 12 měsíční členství - CZ Digital

Členstvo v službe PlayStation Plus vám otvorí cestu k veľkému množstvu ďalších funkcií, ktoré ďalej výrazne zlepšia zážitok z hrania na platforme PlayStation.

Kľúčové vlastnosti

  • Online multiplayer na systéme PlayStation 4
  • 24 hier ročne pre systém PS4 bez príplatkov
  • Exkluzívne zľavy v obchode PlayStation Store
  • Prístup k službe Share Play
  • 10 GB miesta na cloudovom úložisku na vaše uložené hry na systéme PS4

Zapojte do hry úplne všetkých

Ako člen služby PlyStation Plus získate predovšetkým možnosť hrať tie najlepšie kúsky v multiplayerovom režime. Ďalej si užijete až 60 hier ročne pre systémy PS4, PS3 a PS Vita. Veľké lákadlo však predstavuje aj služba Share Play. Vďaka tejto nápaditej funkcii sa môžu vaši priatelia pridať kedykoľvek do hry bez toho, aby ju museli fyzicky vlastniť.

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

po zaplaceni dostanu kartu s kodem nebo jen kod v elektonicke podobe?

Když to nyní koupím mohu aktivovat až v červenci kdy mi skončí stávající ps+ ?

Diskusia a poradňa k PlayStation Plus 12 měsíční členství - CZ Digital
Príslušenstvo pre PlayStation Plus 12 měsíční členství - CZ Digital
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií