PET PET

Microsoft Lumia 950 LTE čierna Dual SIM

Zobraziť katalóg
Microsoft Lumia 950 LTE čierna Dual SIM
4,2 16 hodnotení
Mobilný telefón 5,2" AMOLED WQHD 2560 x 1440, procesor Qualcomm Snapdragon 808 Hexa Core, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, microSDXC až 200 GB, fotoaparát 20 Mpx + 5 Mpx, A-GPS/ GLONASS, WiFi, bluetooth, NFC, 3G/LTE, FM rádio, USB konektor type-C (USB-C), USB 3.1, Qi bezdrôtové nabíjanie, Dual SIM (2x Nano SIM), batéria 3000 mAh, OS Windows 10
Kód:  NOK5950e3b Produktové číslo:  A00026403 Stránky výrobcu

Microsoft Lumia 950 LTE čierna Dual SIM

vlastnosti telefónu

73,2 mm

vypnuté
Mobilní telefon Microsoft Lumia 950 LTE černá Dual SIM

145 mm

vypnuté
Mobilní telefon Microsoft Lumia 950 LTE černá Dual SIM

8,2 mm

Hmotnosť telefónu: 150 g

Úhlopříčka displeje

5,2"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Windows 10

typ operačného systému

Výdrž baterie

6 h

výdrž batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

73,2 x 145 x 8,2 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

20 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

slot pre pamäťové karty

Váha

150 g

hmotnosť telefónu

So systémom Windows 10

Objavte výhody práce v jedinom systéme Windows. Aplikácie balíka Office a Outlook Mail sú vybavené známymi bohatými nástrojmi na úpravy, ktoré sa prispôsobia práve používanej obrazovke a úplne nový obchod Windows Store umožňuje jednoduché vyhľadanie aplikácií, hudby a videí. S asistentkou Cortana pre Windows 10 môžete použiť svoj počítač na nastavenie miestnej pripomienky, ktorá príde na váš telefón Lumi práve včas.

vypnuté
pozadi
 
vypnuté
Mobilní telefon Microsoft Lumia 950 LTE černá Dual SIM
 

Vytvorené pre veľké veci

Využite potenciál svojho digitálneho života vďaka ohromujúcemu displeju s rozlíšením Quad HD. Spúšťajte tie najnáročnejšie aplikácie, bez toho aby ste stratili jediný takt, a obnovte rýchlo energiu pomocou rýchlonabíjania cez konektor USB-C. Vďaka výnimočne rýchlemu procesoru, veľkej kapacite batérie a bezdrôtovému nabíjaniu ponúka telefón Lumia 950 Dual SIM energiu a výkon, ktoré by ste očakávali od prvotriedneho inteligentného telefónu.

Perfektné fotografie

Vďaka výkonným funkciám fotoaparátu, napr. rich Capture, prirodzenému blesku s tromi diódami LED a 20 Mpix snímaču, ktorý bol vyvinutý na elimináciu rozmazania pohybu, môžete s dôverou fotografovať čokoľvek. Chcete mať obrázky synchronizované medzi zariadeniami? Vďaka novej aplikácii Photos môžete uchovať svoje cenné spomienky v bezpečí a vždy dostupné na telefóne, počítači a tablete.

vypnuté
pozadi
 
vypnuté
Mobilní telefon Microsoft Lumia 950 LTE černá Dual SIM
 

Vzrušujúce nové funkcie

Microsoft Lumia 950 Dual SIM prináša revolučný spôsoby používania telefónu - zapojte telefón Lumia 950 Dual SIM do doku a aplikácia Windows sa zväčší na veľkú obrazovku. Chcete osobnejší spôsob prihlasovania? Vďaka overovaniu dúhovky k odomknutiu Lumia 950 Dual SIM nemusíte zadávať kód PIN.

 

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
20 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,9 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
200 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
6 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,4 GHz (1 400 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Windows 10 Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, měl bych zájem o tento telefon: https://www.alza.cz/microsoft-lumia-950-lte-cerna-dual-sim-d3041607.htm?o=1#discussion Ale hodně e-shopů ho má v České distribuci za cenu kolem 15.000,- Kč (viz zboží.cz, apod.). Můžete prosím cenu dorovnat, když garantujete nejlevnější ceny? Díky. S pozdravem Dalibor Rožník

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda Lumia 950 dual podporuje aplikace v Jawa. děkuji Lenka

Dobrý den, telefon má uvedeno DUAL SIM. Zajímalo by mne, když volám z jedné SIM, jaká "hláška" se ozve volajícímu na druhé SIM. Potřebuji být stále na příjmu při hovoru na obou sim a ne aby volající slyšel "volaný účastník je nedostupný", nejlépe možnost přepínat mezi hovory. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, zakoupil jsem u Vás mobilní telefon Microsoft Lumia 950 LTE černá Dual SIM a potřeboval bych ještě poradit. Chci dokoupit bezdrátovou nabíječku. Ale, nevím kterou vybrat. Na ceně nezáleží, spíš aby fungovala s víše uvedeným telefonem. Předem děkuji za radu. S pozdravem, Daniel Šrom

Diskusia a poradňa k Microsoft Lumia 950 LTE čierna Dual SIM
Príslušenstvo pre Microsoft Lumia 950 LTE čierna Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Lumia 950 LTE černá Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 950 LTE-Schwarz Dual-SIM-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 950 LTE-Schwarz Dual-SIM-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Lumia 950 fekete LTE Dual SIM.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií