Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless

Zobraziť katalóg
Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless
4,4 90 hodnotení
Myš – bezdrôtová, BlueTrack, pre pravákov, pripojenie cez bluetooth, na 2 AA batérie, citlivosť 1000 DPI, 6 tlačidiel, koliesko s naklápaním do strán, rozmery 4,05 × 6,85 × 11,08 cm (V׊×H)
Kód:  ME362d2 Produktové číslo:  H3S-00002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless

Viac o príslušenstve Microsoft

Jedinečná myš pre zariadenia Windows

Microsoft Sculpt Comforort Mouse je elegantná bezdrôtová myš vytvorená špeciálne pre zariadenia s Windows 8. Potvrdením je tlačidlo Windows na ľavom boku, ktoré uľahčí dostupnosť hlavnej ponuky operačného systému.


Jednoduché pripojenie aj na cestách

Optický senzor využívajúci technológiu BlueTrack má rozlíšenie 4 000 DPI a zabezpečuje vysokú presnosť a plynulý pohyb prakticky na akomkoľvek povrchu. Sculpt Comfort Mouse obsahuje perforovanú plochu na palec, ktorá pravákom spríjemní jej dlhšie používanie.


Jednoduchá práca v dokumentoch

Štvorsmerné koliesko zase výrazne uľahčí prácu v dokumentoch a programoch, ktoré sa na jednu obrazovku nezmestia. Extra dlhá výdrž batérie, bezdrôtové spojenie a kompaktné rozmery sú hlavnými benefitmi tohto modelu, to všetko v elegantnom, modernom a praktickom dizajne.


Komfortný ergonomický dizajn

Myš je navrhnutá špeciálne pre pravákov, ktorým umožňuje rozšírené využitie a väčšie pohodlie pri práci.


BlueTrack Technology

Využite výhody BlueTrack Technology, ktorá v sebe spája výkon optickej myši s presnosťou laserovej myši a ponúka pohodlnú prácu takmer na každom type povrchu.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
6,85 cm Hotovo!
Výška
4,05 cm Hotovo!
Hĺbka
11,08 cm Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,85 cm Hotovo!
Výška
4,05 cm Hotovo!
Hĺbka
11,08 cm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
2 × Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Cestovná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, funguje myš pod Windows 10? V popisu o W10 není zmínka. Děkuji.

Dobry den, da se k misi dokoupit pouze dalsi BT USB adapter? Kupoval jsem ji v setu s klavesnici, ale mys chci vyuzit jako cestovani a nerad bych porad vypojoval adapter kvuli tomu. Diky

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda všechna funkcionalita je dostupná i pod Win7. Děkuju

Dobrý den, zakoupil jsem si tuto myš, ale po spojení s mým notebookem Lenovo yoga 710 s W10 mi myš nepracuje jak má. Její pohyb je velmi trhaný a nedá se téměř vůbec ovládat. Dá se tento problém nějak vyřešit?

Dobrý den, v parametrech máte uvedenou citlivost 4000 DPI. Máte tuto informaci ověřenou? V jiných e-shopech tato informace buď chybí, nebo je uvedeno 1000 DPI.

Dobrý den, funguju prosím všetky funkcie tejto myši aj s produktom Macbook pro 2016 ? Je pripojenie tejto myši k spomínanému produktu bezproblémové ?

Dobrý den, existuje nějaká aplikace, která by mě upozornila na docházející baterie. U mé bývalé Logitech myšky byla tato funkce přímo v přiloženém programu, ale u Microsoftu jsem nic takového nenašel. Děkuji

Zdravím, poradí někdo jak nastavit funkce pro kolečko do stran?? Stáhl jsem si i aplikaci od Microsoftu a tam jsem toto nastavení nenašel, přitom je to pro mě důležité. Hlavně používám funkci kolečko doleva=předchozí stránka. Děkuji

Dobrý den, je k myši přibalen USB přijímač nebo se myš připojuje pouze pomocí vestavěného bluetooth v počítači. Děkuji

Diskusia a poradňa k Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless
Príslušenstvo pre Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sculpt Microsoft Comfort Maus Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sculpt Microsoft Comfort Maus Wireless. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií