Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft Windows 10 Home CZ 64-bit (OEM)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows 10 Home CZ 64-bit (OEM)
4,6 169 hodnotení
Operačný systém Microsoft Windows 10 Home pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: CD/DVD, vhodné pre domácnosti, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Kód:  WZ077b Produktové číslo:  KW9-00150 Stránky výrobcu

Microsoft Windows 10 Home CZ 64-bit (OEM)

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nabídka Start je zpět

Ponuka Štart je späť

Známe, ale vylepšené prostredie

Systém Windows 10 ponúka známe prostredie a jednoduchosť použitia. V množstve vecí, vrátane ponuky Štart, sa podobá Windows 7. Rýchlo sa spúšťa aj prebúdza zo spánku, má viac integrovaných funkcií zabezpečenia, ktoré vás budú chrániť, a je navrhnutý tak, aby fungoval so softvérom a hardvérom, ktorý už máte.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Centrální místo pro oblíbený obsah

Centrálne miesto pre obľúbený obsah

Nový Windows Store

Predstavujeme vám nový Windows Store - nákupné prostredie zjednotené pre všetky zariadenia s Windows 10. Prechádzajte si ho na počítači, tablete alebo telefóne a jednoducho si sťahujte skvelý (zadarmo aj platený) digitálny obsah, vrátane aplikácií a hier.

Pustite sa do toho naplno

Windows 10 predstavuje najlepšiu kombináciu operačného systému Windows, ako ho poznáte, ale s celým radom vylepšení, ktoré si zamilujete. Zároveň si plnými dúškami užijete maximálnu previazanosť práce na počítači, tablete, či smartfóne.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Pusťte se do toho naplno
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Microsoft Edge

Web presne podľa vašich predstáv

Windows 10 obsahujú úplne nový prehliadač nazvaný Microsoft Edge. Ide o zbrusu nový prehliadač, s ktorým sú prenášanie, surfovanie, hľadanie aj online aktivity doslova hračkou. Jednoducho sprístupní obsah webových stránok ostatným a umožní čítať obsah bez zbytočného rozptyľovania.

Xbox prichádza do Windows

Získajte vo Windows 10 najväčšie možnosti Xboxu s tým najlepším z Xboxu Live. Začnite nahrávať hru v priebehu pár sekúnd, súperte proti hráčom na konzole a streamujte z konzoly Xbox One do akéhokoľvek počítača s Windows 10 kdekoľvek doma.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Zážitky z Xboxu ve Windows 10
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Doslova vy jste svoje heslo

Doslova vy ste svoje heslo

Obsah môžete mať v akomkoľvek zariadení, ale len systém Windows vám poskytuje ozajstné prispôsobenie. Vďaka funkcii Windows Hello vaše zariadenie overí a rozpozná vašu totožnosť na základe vášho stavu (prítomnosti). Ponúkne vám vyššiu úroveň zabezpečenia, väčšie pohodlie a dokonca vás aj pekne pozdraví.

Skvelé integrované aplikácie, ktoré fungujú na všetkých vašich zariadeniach

Vo Windows 10 sú predinštalované skvelé aplikácie, medzi ktoré napríklad patria Mapy, Fotky, Pošta a kalendár, Hudba, Filmy a TV relácie. Tieto aplikácie používajú OneDrive na zálohovanie vašich informácií a ich bezproblémovú synchronizáciu so zariadeniami s Windows 10. Všetko, čo potrebujete, máte vždy po ruke.

Doplňujúce informácie:

Podrobnosti o licencii:

  • Produkt: Microsoft Windows 10 Home
  • Spracovanie dát: 64-bitové
  • Licencia: OEM s inštalačným médiom DVD, neprenositeľná na iný počítač
  • Downgrade na ktorúkoľvek nižšiu verziu systému Windows nie je možný
  • Lokalizácia: CZ

Systémové požiadavky:

  • Procesor: 1 GHz alebo rýchlejší
  • Voľné miesto na HDD/SSD: 20 GB
  • Rozlíšenie obrazovky: minimálne 1024 x 600 bodov
  • Grafická karta: DirectX 9 alebo novšia s ovládačom WDDM
  • Dotykové ovládanie vyžaduje počítač s dotykovou obrazovkou
  • Pripojenie na internet
  • Pre niektoré funkcie je vyžadovaný účet Microsoft

Upozornenie:
Táto OEM licencia je určená pre "Zostavovateľa systémov"a po inštalácii sa stáva súčasťou počítača, pričom nemôže byť prevedená na iný počítač. V prípade nákupu musíte spĺňať podmienky programu Microsoft OEM System Builder, ktorá je vytlačená na obale produktu. Tieto podmienky prijímate otvorením balenia. Produkt ďalej môžete zakúpiť spoločne s novým počítačom alebo s nasledujúcimi komponentmi, ktoré tvoria funkčný počítač (základná doska, procesor, operačná pamäť, pevný disk a skrinka počítača vrátane zdroja napájania). OEM produkt a počítač alebo komponenty musia byť uvedené na spoločnom nákupnom doklade.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre domácnosti Hotovo!
Druh SW
Operačný systém Hotovo!
Produkt
Microsoft Windows 10 Home Hotovo!
Doručenie licenčného kľúča
Súčasť balenia Hotovo!
Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Základné parametre

Určenie
Pre domácnosti Hotovo!
Druh SW
Operačný systém Hotovo!
Produkt
Microsoft Windows 10 Home Hotovo!
Doručenie licenčného kľúča
Súčasť balenia Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Licencia

Spôsob licencovania
Predplatné Hotovo!
Počet zariadení
1 Hotovo!
Počet mobilných zariadení
0 Hotovo!
Počet PC/Mac
1 Hotovo!
Dĺžka predplatného
Bez obmedzenia mesiacov Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Nie Hotovo!
Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Kompatibilita

Typ zariadenia
PC Hotovo!
Operačný systém
Windows Hotovo!
Spôsob inštalácie
CD/DVD Hotovo!

Jazyková verzia

Jazyková verzia
CZ Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jaky je rozdil mezi OEM a klasickým W10?

je potřeba windows 10 aby počítač fungoval ?

Dobrý den jaký je rozdíl mezi oem a plnou verzí windows 10?

Dobrý den, měl bych dotaz... Když si koupím tuto krabicovou verzi Windows 10 a chtěl bych ji nainstalovat třeba za měsíc plně aktualizovanou, co se stane pokud mezi tím vyjde nějaká velká aktualizace která se už za chvíli nejdá stáhnout?? Jsou tyto verze aktualizované, nebo to jsou z roku 2015, před aktualizací??? Předem děkuji za odpověď, přeji pěkný den

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to s opakovanou instalací OS na jedno zařízení ? Například chci zformátovat disk a provést druhou "čistou" instalaci na ten samý stroj, bude to použitelné ? Respektive, lze klíč uplatnit tímto způsobem podruhé nebo aktivaci přenést na nový disk ?

Dobrý den, bohužel se mi podařilo poškodit Product Key ještě před první instalací (nevystihla jsem správně přítlak při stírání štítku, pořád to bylo málo, a najednou to bylo moc) - je možnost nějaké nápravy, pomoci, nebo musím koupit nový produkt? Originální balení s DVD, které jsem u vás koupila, pořád mám. Děkuji za jakoukoli odpověď.

MÁ LENOVO IDEAL PAD GARNI N63 15ach6 WINDOWS 10

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli máte k dispozici Windows 10 Home v poslední verzi 21H1, a pokud ne jakou verzi Windows 10 prodáváte.

Dobrý den, jsme malá firma a řešíme licence pro počítače s windows. Za předpokladu že PC sami složíme, můžeme pro svoji potřebu použít OEM klíč? Nebo raději zvolit klasickou přenosnou verzi? - Nejsme si jisti podmínkami které se na OEM verzi vztahují.

Dobrý den, zakoupil jsem PC skládané na míru technikem ALZA včetně instalace OEM verze OS Windows 10 home. Viz faktrura 2174850380. Nyní potřebuju přeinstalovat OS a zjišťuji, že k tomu nic nemám, žádnou krabici s OS ani aktivační klíč. Tady v jiných dotazech ale čtu, že i k OEM systému bych aktivační klíč a krabici mít měl. Já k tomu ale nic nedostal a na počítači není nalepen žádný štítek o pravosti OS. V info o systému mi to píše, "Systém je aktivován aktivační službou Vaší organizace". Takže tomu už vůbec nerozumím, neměl být technikem systém aktivován klíčem z krabice s OS, kterou jsem měl dostat a to na moje jméno a ne aktivační službou Alzy? Co teď s tím ?

123...
Diskusia a poradňa k Microsoft Windows 10 Home CZ 64-bit (OEM)
Ďalšie informácie

Microsoft Account – jediný účet na Windows, Xbox alebo Skype

Od prístupu k obľúbeným produktom a aplikáciám Microsoft až po možnosť mať obsah po ruke aj na cestách - to všetko získate pomocou jedného konta Microsoft. Ukážeme vám, ako si ho založiť a používať v každodennej praxi.

Čo je VPN?

VPN je skratka pre virtuálnu privátnu sieť, čo je v IT nástroj, ktorý vytvára bezpečné a šifrované pripojenie na menej zabezpečených sieťach, najčastejšie na internete. Bezpečnosť spojenia je zabezpečená tak, že všetky prenášané dáta prechádzajú takzvanými VPN tunelmi, pričom všetci užívatelia VPN musia k prístupu do týchto tunelov využívať rôzne spôsoby autentizácie (používateľské meno, heslo, digitálne certifikáty). VPN vďaka tomu poskytuje službu umožňujúcu skryť vašu IP adresu, vyhnúť sa cenzúre či sledovaniu, šifrovať vašu komunikáciu a zamedziť geoblockingu. Môžete žiť napríklad v Bratislave, ale s osobnou VPN to vyzerá, že sa práve nachádzate v New Yorku, Paríži alebo jednoducho kdekoľvek, kde sa nachádza VPN server poskytovateľa (providera).

Microsoft OneNote je skvelé miesto na uloženie všetkých vašich nápadov

Ak človek hľadá aplikáciu, kam by si mohol zapisovať, ukladať a upravovať svoje poznámky a ďalší obsah, Microsoft OneNote je jednou z najlepších volieb. Aplikácia je súčasťou balíčka Office 365 a ponúka používateľovi veľké množstvo rôznych funkcií. Funguje aj na mobile, takže k svojmu úložisku budete mať prístup kedykoľvek a kdekoľvek. Čo všetko OneNote dokáže?

Ako na aktualizácie operačného systému Windows 10?

Operačný systém Windows 10 vyžaduje pravidelné aktualizácie, ktoré prinášajú nové funkcie a predovšetkým zlepšujú zabezpečenie PC. Čo však robiť, keď sa automatická inštalácia aktualizácií nepodarí a počítač nefunguje?

Obnovenie operačného systému Windows

Ak operačný systém Windows prestáva pracovať tak, ako má, práve nastal správny okamih na jeho oživenie. Napríklad pomocou bitovej kópie alebo vrátenia do východiskového nastavenia. Ako sa na túto situáciu pripraviť a ako správne systém obnoviť?

Windows 11: (Veľký) krok vpred?

Aj keď Microsoft tvrdil, že Windows 10 je posledný operačný systém, teraz je všetko inak. Už čoskoro totiž príde Windows 11. Aké novinky Microsoft plánuje? Čo sa zmení v používateľskom prostredí? A ako si možno Windows 11 vyskúšať na vlastnej koži?

Ako nainštalovať Windows 10?

Doba, kedy si mohli dovoliť operačný systém inštalovať len počítačoví mágovia, je dávno preč. Pokiaľ si v tejto disciplíne príliš neveríte, náš článok vám pomôže nainštalovať Windows 10 tak, aby ste nezaváhali ani v jedinom kroku a úspešne sa dopracovali k funkčnému operačnému systému.
Recenzie Microsoft Windows 10 Home CZ 64-bit (OEM)
Príslušenstvo pre Microsoft Windows 10 Home CZ 64-bit (OEM) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Windows 10 Home CZ 64-bit (OEM).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií