Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Mikroskopy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Minimálne zväčšenie
1 ×
400 ×
-
Maximálne zväčšenie
3,5 ×
1600 ×
-
Funkcie
Osvetlenie
(49)
Otočná hlavica
(27)
Fotoaparát
(14)
Kamera
(12)
Výbava
Doživotná záruka
(16)
Súprava s príslušenstvom
(38)
Batéria
(21)
Napájací adaptér
(17)
Kotúčová clona
(8)
LCD displej
(7)
Kondenzor
(4)
Farba
Biela
(13)
Čierna
(27)
Červená
(2)
Fialová
(4)
Modrá
(15)
Oranžová
(6)
Strieborná
(4)
Sivá
(19)
Transparentná
(9)
Zelená
(3)
Žltá
(1)
Najnovšie objednávky

Mikroskop, inými slovami drobnohľad, je optické zariadenie, ktoré umožňuje používateľovi nahliadnuť do sveta, ktorý nie je viditeľný voľným okom. Na trhu sa vyskytuje profesionálny (laboratórny), školský, turistický (vreckový) mikroskop, ale aj mikroskop pre deti. Poďme sa pozrieť na to, ako sa medzi sebou líšia.

Pokračovať

Ako mikroskop funguje?

Mikroskop funguje tak, že zväčšuje zorný uhol a pomocou zrkadiel a šošoviek, ktoré obsahuje, umožňuje preskúmavať predmety či vzorky až do tých najmenších detailov.

Mikroskop a jeho rôzne časti

Časti mikroskopu sa skladajú z troch oblastí. Oblasť pre optiku (okulár a objektív), pre osvetlenie (zdroj svetla, kondenzor) a oblasť určená pre mechanické komponenty (tubus, statív, hlavica, podstavec, stolík, skrutky, menič objektívov).

  • Okulár je tvorený optickými šošovkami, ktoré zväčšujú obraz vytvorený v objektíve. Podľa počtu okulárov rozlišujeme monokulárny, binokulárny a trinokulárny mikroskop.
  • Tubus v sebe nesie okulár a je napojený na menič objektívov.
  • Objektív má v kovových valcovitých puzdrách sústavu optických šošoviek. Obraz zväčší a prevráti.
  • Menič objektívov býva na spodnej strane tubusu. Je to otočný kotúč, na ktorom sú priskrutkované objektívy.
  • Hlavica drží tubus a okuláre mikroskopu pohromade.
  • Statív (rameno) je telom mikroskopu, ktoré spája jeho optickú časť so zvyškom komponentov.
  • Stolík sa nachádza pod objektívmi a slúži na umiestnenie pozorovaných preparátov alebo predmetov.
  • Kondenzor vďaka nastaviteľným filtrom a clonám pomáha meniť kontrast pozorovaného objektu.
  • Zdroj svetla nasvecuje predmety a presvecuje preparáty. Napríklad halogénové svetlo, LED dióda, zrkadlo.
  • Podstavec zaisťuje stabilitu mikroskopu a nesie jeho statív.

Ako vybrať mikroskop?

Ak premýšľate o tom, ako si vybrať mikroskop, mali by ste si odpovedať na nasledujúce otázky a vziať do úvahy spomínané tipy. Druhy mikroskopov vám svojim množstvom môžu urobiť v hlave chaos. Keď sa však zameriate na niekoľko kľúčových aspektov, bude pre vás kúpa mikroskopu oveľa jednoduchšia.

Mikroskopy – kto s nimi pracuje?

Začiatočníkom postačia mikroskopy so základnými funkciami a menším rozsahom zväčšenia, ktoré pohodlne zvládnu školské mikroskopy a hobby mikroskopy. Pokročilý používateľ siahne po mikroskope, ktorý má lepšie nastaviteľnú optiku. Sem patrí študentský mikroskop a laboratórny mikroskop. Profesionáli, ktorí používajú mikroskopy na prácu, ocenia kvalitu a funkcie, ktoré ponúkajú polarizačné, inšpekčné, laboratórne mikroskopy a stereomikroskopy.

Mikroskop – čo sa dá pomocou neho pozorovať?

Ďalšia otázka znie: Čo chcete pozorovať pomocou mikroskopu? Podľa toho ich delíme na svetelné (biologické) mikroskopy a stereomikroskopy. Biologický mikroskop preniká dovnútra presvietených štruktúr a naopak stereomikroskop na povrch nepriehľadných objektov.

Monokulárny mikroskop
Monokulárny mikroskop

Binokulárny mikroskop
Binokulárny mikroskop

Svetelný mikroskop a práca s ním

Práca so svetelným mikroskopom je náročnejšia, a to kvôli správnemu nastavovaniu svetla a príprave preparátu (pozorovanej štruktúry). Deti budú pravdepodobne spočiatku potrebovať pomoc pri práci a obsluhe. Na trhu sú rôzne podtypy svetelného mikroskopu (fázový, inverzný, darkfield, fluorescenčný, polarizačný a konfokálny mikroskop).

i

Elektrónový mikroskop je určený pre vedcov

Špecifickým podtypom svetelného je elektrónový mikroskop, ktorý má namiesto optických šošoviek elektromagnetické a na skúmanie objektov používa elektróny. Môže dosiahnuť zväčšenie až 1 000×, čo ho radí medzi nástroje špecializovaných vedeckých pracovísk.

Na čo je teda stereomikroskop?

Stereomikroskop je skvelým pomocníkom na pozorovanie povrchov a nepriehľadných materiálov, napríklad na určenie ich kvality. Môžete si prezerať mince, známky, hmyz alebo nerasty. Výsledný obraz ľudské oko vníma trojrozmerne. Tento mikroskop nemá takú veľkú zväčšovaciu schopnosť ako svetelný, ale na pozorovanie povrchu je dostatočný. Je skvelou voľbou pre deti, pretože je nenáročný na obsluhu a môžu ním pozorovať všetko, čo nájdu.

Hračka alebo kvalitný mikroskop?

Kupujete svojim deťom hračku alebo kvalitný mikroskop? To je ďalšia zo zásadných otázok pri nákupe. Plastové hračky v kategórii detský mikroskop nie sú úplne vhodné v prípade, ak chcete svoje dieťa pre túto záľubu nadchnúť. Je to z dvoch dôvodov. Prvý je zásadný: mikroskop pre deti sa nemôže rovnať s tým kvalitným v kvalite obrazu ani v kvalite zdroja svetla. Druhým dôvodom je životnosť jednotlivých častí, ako sú napríklad plastové komponenty.

Môj prvý mikroskop

Aký bude ich úplne prvý mikroskop? Kto si myslí, že malé dieťa zničí skôr stereomikroskop ako detský mikroskop, je na omyle. Kvalitné mikroskopy sú vyrobené z kovu. Mali by teda niečo vydržať. Na druhej strane, mikroskop pre deti má veľa plastových častí a nie je taký odolný. Preto zvážte, či vaše dieťa dostane svoj prvý mikroskop ako hračku alebo ako plnohodnotný nástroj na rozvíjanie budúceho koníčka. Odporúčame sa tiež pozrieť na USB mikroskop alebo na vreckový mikroskop.

Posvieťme si na mikroskopy

Poďme si posvietiť na mikroskopy a ich svetelné zdroje. Svetlo je ďalším dielikom v skladačke odpovedí na otázku: Ako si vybrať mikroskop? Väčšinou máte na výber z nasledujúcich možností.

  • Halogénové svetlo
    • Je žiaduce pri dlhodobej práci, na oči pôsobí priaznivo vďaka svojej teplej farbe.
  • LED dióda
    • Farba jej svetla sa dá označiť ako studená biela, šetrí energiu a nevydáva skoro žiadne tepelné žiarenie. Nevýhodou môže byť únava očí pri dlhodobej práci.
  • Zrkadlo
    • Intenzitu svetla upravíte nastavením zrkadla. Toto riešenie majú často lacné mikroskopy.
  • Kruhové osvetlenie
    • Tento typ využíva často stereomikroskop pri pozorovaní otvorov alebo predmetov, ktoré je potrebné nasvietiť zo všetkých strán.
  • Polarizačné osvetlenie
    • Ide o špeciálne upravené svetlo, ktoré eliminuje odrazy vracajúce sa od pozorovaného lesklého predmetu späť do objektívu.
  • Externé osvetlenie
    • Nie je súčasťou mikroskopu a používa sa na nasvietenie predmetu z viacerých strán pri pozorovaní nerovností povrchu.

Ako veľmi by mal mikroskop zväčšovať?

Mikroskop by nemal zväčšovať ani príliš veľa, ani príliš málo. Veľa výrobcov sa predháňa v číslach. Svetelné mikroskopy sú často vybavené okulármi a objektívmi so závratnými rozsahmi zväčšenia, ktoré však neplnia svoju funkčnosť a obraz je potom nepoužiteľný. Bežne sa používa zväčšenie v rozsahu 400 – 600×. Pri 1 000× zväčšení je potrebné používať mikroskopické techniky s imerzným olejom. Stereomikroskopy dosahujú optimálne zväčšenie v rozsahu 20 – 40×. Niektoré ich špeciálne poddruhy zvládajú zväčšenie 80× alebo 160×.

Kľúčové pre kvalitu obrazu nie je veľký rozsah jeho zväčšenia, ale schopnosť mikroskopu rozlíšiť od seba dva blízke objekty. Väčšie zväčšenie neznamená automaticky vyššie rozlíšenie alebo kvalitu.

Mikroskop – jeho srdcom je kvalitná optika a zaostrovanie

Kvalitná optika by mala zahŕňať vymeniteľné objektívy so zväčšením aspoň 4×, 10× a 40× a širokouhlé okuláre WF s hodnotami: 5×, 10× alebo 16×. Lacnejší svetelný mikroskop má tuhšie jednostupňové zaostrenie, ktoré nie je vhodné pre deti. Pre svoje ratolesti zvoľte radšej duálne zaostrovanie, ktoré umožňuje rýchlejšie hrubé zaostrenie a potom presné jemné doostrenie. Takto sa môžu pozerať na zaujímavé detaily a vrstvy preparátu a zhotovovať z nich ostré fotografie pomocou smartfónu alebo fotoaparátu. Zaostrovanie stereomikroskopu je založené na kovovom hrebeňovom prevode.

i

Ako vypočítať celkovú hodnotu zväčšenia, ktoré má mikroskop? Pre výslednú hodnotu vynásobte zväčšenie objektívu a zväčšenie okulára.

Chcete si z mikroskopu zaobstarať záznam?

Veľkú úlohu pri výbere zohráva aj to, či si chcete z mikroskopu zaobstarať záznam alebo nie. Ak odpoviete kladne, je dobré zaobstarať si mikroskop s kamerou alebo LCD displejom (digitálny mikroskop), trinokulárny mikroskop, konfokálny mikroskop alebo USB mikroskop. Konfokálny mikroskop je zaujímavý tým, že využíva laser na získanie optických rezov, z ktorých zostaví 3D obraz. Môžete tak pozorovať chemické a rastové procesy vo vnútri buniek v reálnom čase.

Mikroskop pod drobnohľadom

Poďme sa ešte detailne pozrieť na niektoré známe druhy špeciálnych mikroskopov, ako sú digitálne mikroskopy, trinokulárne mikroskopy, USB mikroskopy a vreckové mikroskopy.

Digitálny mikroskop vám všetko s prehľadom ukáže

Digitálny mikroskop nemá okulár, ale LCD displej, na ktorom sa premieta pozorovaný predmet. Môžete ho tiež pripojiť k počítaču. Používajú ho odborníci pri výučbe študentov a vedeckí pracovníci pri spoločnom pozorovaní.

Trinokulárny mikroskop pre inteligentné tretie oko

Trinokulárny mikroskop má dva tubusy s okulármi na pozorovanie oboma očami a tretí tubus slúžiaci na pripojenie smartfónu, fotoaparátu alebo kamery. V okamihu sa tak môže zmeniť na digitálny mikroskop schopný robiť záznamy. Často sa používa vo vedeckej sfére.

Digitálny mikroskop
Digitálny mikroskop

Trinokulárny mikroskop
Trinokulárny mikroskop

USB mikroskop je zdanlivo slepý, napriek tomu veľmi šikovný

USB mikroskop zvyčajne nemá okulár ani displej. Všetky svoje zistenia odosiela do pripojeného zariadenia prostredníctvom USB konektora. Pri tomto type sa musíte uistiť, že máte dostatočné protisvetlo, prípadne si zakúpiť statív. Často sa používa ako začiatočnícky mikroskop pre deti, na analýzu stavu nechtov a vlasov v salónoch a kaderníctvach alebo na skúmanie kvality obvodov a čipov v elektroinžinierstve.

Prevetrajte vreckový mikroskop

Vreckový mikroskop má tú výhodu, že si ho môžete vziať kamkoľvek so sebou a skúmať objekty priamo v teréne. Je skladný, vybavený osvetlením, zvyčajne zvládne zväčšenie až 200× a do internej pamäte môže ukladať aj snímky alebo videá vašich objavov. Pekne v pokoji a v teple si potom môžete na počítači premietať krásy mikro prírody.

Vyznajte sa vo výbave mikroskopu

Niektoré modely mikroskopov ponúkajú dodatočnú výbavu.

  • Svetelný mikroskop môže disponovať krycími a podkladovými sklíčkami na pozorované preparáty. Krycie sklíčka sú tenké a jednorazové, zatiaľ čo podkladové je možné umyť a použiť znova.
  • Niekedy sa k mikroskopu pridávajú hotové preparáty v sklíčkach, ktoré sú pripravené rovno na pozorovanie.
  • Obľúbené sú tiež bezpečné úložné kufríky, ktoré na trhu existujú aj vo variante s preparačnou súpravou (nožnice, pipety, farbivá, pinzety, sklíčka, ampulky a podobne).
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 100×, celkové zväčšenie maximálne 1200×, zväčšenie hlavice minimálne 10×, zväčšenie hlavice maximálne 60×, zväčšenie okulára minimálne 100×, zväčšenie okulára maximálne 60×, funkcie: osvetlenie a otočná hlavica, súprava s príslušenstvom, farba: biela
11,90 €

2.
Levenhuk 320 PLUS Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 40×, celkové zväčšenie maximálne 1600×, zväčšenie hlavice minimálne 4×, zväčšenie hlavice maximálne 100×, zväčšenie okulára minimálne 10×, zväčšenie okulára maximálne 16×, sklon hlavice: 360°, funkcie: osvetlenie a otočná hlavica, doživotná záruka, súprava s príslušenstvom, napájací adaptér a kondenzor, farba: sivá
287,41 €

3.
Utierka – z mikrovlákien, rozmery: 20 × 20 cm
3,89 €

Ďalšie najpredávanejšie
88 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
3,8
Levenhuk LabZZ M2
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 100×, celkové zväčšenie maximálne 900×, zväčšenie okulára minimálne 10×, farba: modrá
29,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV001h46d
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,0 22×
Celestron KIT
Mikroskop , celkové zväčšenie maximálne 1200×, funkcie: osvetlenie, súprava s príslušenstvom a batéria, farba: čierna
74,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WX588d
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Levenhuk Rainbow 50L Plus Moonstone - sivý - Mikroskop Varianty
4,2 10×
Levenhuk Rainbow 50L Plus Moonstone - sivý
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 64×, celkové zväčšenie maximálne 1280×, zväčšenie hlavice minimálne 4×, zväčšenie hlavice maximálne 40×, zväčšenie okulára maximálne 16×, sklon hlavice: 45°, funkcie: otočná hlavica, farba: sivá
123,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV001h42s
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,0
Levenhuk DTX 500 Mobi
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 20×, celkové zväčšenie maximálne 500×, funkcie: fotoaparát a kamera, doživotná záruka, farba: čierna
Zľavnené -6 %
188,90 € 199,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV001id
Levenhuk LabZZ M101 Azure - Mikroskop Varianty
4,2 28×
Levenhuk LabZZ M101 Azure
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 40×, celkové zväčšenie maximálne 640×, zväčšenie hlavice minimálne 4×, zväčšenie hlavice maximálne 40×, zväčšenie okulára minimálne 10×, zväčšenie okulára maximálne 16×, funkcie: osvetlenie a otočná hlavica, súprava s príslušenstvom a batéria, farba: modrá
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV001h45e
4,8
Levenhuk N10 NG
Príslušenstvo k mikroskopu – kolekcia preparátov pre mikroskopy, 10 pripravených preparátov, zoológia
11,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV002
Levenhuk Rainbow 50L Plus Lime - zelený - Mikroskop Varianty
4,2 10×
Levenhuk Rainbow 50L Plus Lime - zelený
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 64×, celkové zväčšenie maximálne 1280×, zväčšenie hlavice minimálne 4×, zväčšenie hlavice maximálne 40×, zväčšenie okulára maximálne 16×, sklon hlavice: 45°, farba: zelená
Zľavnené -4 %
123,90 € 128,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV001h42r
Levenhuk LabZZ M101 Lime - Mikroskop Varianty
4,2 28×
Levenhuk LabZZ M101 Lime
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 40×, celkové zväčšenie maximálne 640×, zväčšenie hlavice minimálne 4×, zväčšenie hlavice maximálne 40×, zväčšenie okulára minimálne 10×, zväčšenie okulára maximálne 16×, sklon hlavice: 45°, farba: zelená
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV001h45d
Levenhuk Rainbow 2L Amethyst - fialový - Mikroskop Varianty
4,8 18×
Levenhuk Rainbow 2L Amethyst - fialový
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 40×, celkové zväčšenie maximálne 400×, zväčšenie hlavice minimálne 4×, zväčšenie hlavice maximálne 40×, zväčšenie okulára minimálne 10×, zväčšenie okulára maximálne 10×, sklon hlavice: 45°, farba: fialová
81,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV001h41c
3,0
Levenhuk DTX 30
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 20×, celkové zväčšenie maximálne 230×, funkcie: osvetlenie, fotoaparát a kamera, doživotná záruka a súprava s príslušenstvom, farba: čierna
86,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV001h61d
Levenhuk LabZZ M101 Amethyst - Mikroskop Varianty
4,2 28×
Levenhuk LabZZ M101 Amethyst
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 40×, celkové zväčšenie maximálne 640×, zväčšenie hlavice minimálne 4×, zväčšenie hlavice maximálne 40×, zväčšenie okulára minimálne 10×, zväčšenie okulára maximálne 16×, funkcie: osvetlenie a otočná hlavica, súprava s príslušenstvom a batéria, farba: fialová
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV001h45c
5,0
Levenhuk LabZZ MTB3 Kit
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 150×, celkové zväčšenie maximálne 900×, súprava s príslušenstvom, farba: čierna
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: LEV001h49k
3,0
Levenhuk Čistiace Pero
Čistiaci prostriedok – na čistenie optiky
12,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEVro
5,0
Levenhuk Discovery Artisan 128 Digital
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 20×, celkové zväčšenie maximálne 500×, funkcie: osvetlenie, fotoaparát a kamera, batéria, napájací adaptér a LCD displej, farba: biela a čierna
178,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV001i04
4,8
Levenhuk Zeno Vizor HR4
Lupa , zväčšenie
35,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV004m4
4,7
Bresser National Geographic 20× Stereo
Mikroskop , celkové zväčšenie maximálne 20×, farba: čierna
88,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV001h51d
3,0
Levenhuk Discovery Artisan 64 Digital
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 20×, celkové zväčšenie maximálne 300×, funkcie: osvetlenie, fotoaparát a kamera, batéria, napájací adaptér a LCD displej, farba: čierna
131,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV001i03
3,0
Konus Konuscience 1 200x Zoom Mikroskop veľká súprava
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 100×, celkové zväčšenie maximálne 1200×, zväčšenie hlavice minimálne 10×, zväčšenie hlavice maximálne 60×, zväčšenie okulára minimálne 10×, zväčšenie okulára maximálne 20×, funkcie: osvetlenie a otočná hlavica, súprava s príslušenstvom, farba: modrá a sivá
58,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KNSmks1
2,2
Konus Konustudy-5 Mikroskop 1200x
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 100×, celkové zväčšenie maximálne 1200×, zväčšenie hlavice minimálne 10×, zväčšenie hlavice maximálne 60×, zväčšenie okulára minimálne 100×, zväčšenie okulára maximálne 60×, funkcie: osvetlenie a otočná hlavica, súprava s príslušenstvom, farba: biela
Cenová bomba
11,90 € Ušetríte 7,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KNSmks3
1,0
Apexel Mini Mini handheld 400– 1 200 X Microscope camera lens kit with stand, screen, LED Light, micros
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 400×, celkové zväčšenie maximálne 1200×, zväčšenie hlavice minimálne 400×, zväčšenie hlavice maximálne 1200×,zväčšenie okulára maximálne , funkcie: osvetlenie, súprava s príslušenstvom a LCD displej, farba: čierna
122,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: APEXa27
Levenhuk Discovery Artisan 32 Digital
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 10×, celkové zväčšenie maximálne 300×, funkcie: osvetlenie, fotoaparát a kamera, napájací adaptér, farba: čierna
119,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV001i02
Konus Konustudy-4 Mikroskop 900x
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 100×, celkové zväčšenie maximálne 900×, zväčšenie hlavice minimálne 10×, zväčšenie hlavice maximálne 90×, zväčšenie okulára minimálne 10×, zväčšenie okulára maximálne 10×, funkcie: osvetlenie a otočná hlavica, súprava s príslušenstvom, farba: modrá a strieborná
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KNSmks2
1,0
Levenhuk Discovery Atto Polar
Mikroskop celkové zväčšenie minimálne 40×, celkové zväčšenie maximálne 1000×, zväčšenie hlavice minimálne 4×, zväčšenie hlavice maximálne 100×, zväčšenie okulára minimálne 10×, zväčšenie okulára maximálne 10×, sklon hlavice: 45°, funkcie: osvetlenie a otočná hlavica, batéria, napájací adaptér a kondenzor, farba: biela a čierna
195,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEV001i06
Levenhuk čistiaca handrička
Utierka – z mikrovlákien, rozmery: 20 × 20 cm
3,89 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LEVikh

Mikroskopy

audioDvadsiate storočie: Počiatky storočia domáceho audia Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?
Každý poslucháč hudby, ktorý to s počúvaním myslí vážne, rieši problém, ako to všetko prepojiť. Úlohu takého centra skvele zastáva zosilňovač Bose Music Amplifier.
4K televizeDirect LED: Čo to je a ako funguje? Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Dontop Optics je synonymom pre kvalitné optické zariadenia ako ďalekohľady, teleskopy a ďalšie, ktoré kúpite za rozumnú cenu. V našom článku sa zameriame na to prvé, teda ďalekohľady. Chodíte radi do prírody, za kultúrou, na šport? Vo všetkých týchto situáciách sa...
Obľubujete horskú turistiku? Potom určite viete, že počas vysokohorskej túry sa oplatí byť po všetkých smeroch pripravený. Preto vám prinášame užitočné tipy na kompletné vybavenie na treking. Inšpirujte sa, ako správne vybrať stan, karimatku, varič, trekingové palice a...
Viac článkov

Mikroskopy

V kategórii Mikroskopy máme práve teraz na Alza.sk celkom 88 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné mikroskopy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie mikroskopy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie mikroskopy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii mikroskopy recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií