AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

MIO Combo 5207 Truck Lifetime

Zobraziť katalóg
MIO Combo 5207 Truck Lifetime
GPS navigácia - optimalizovaná pre vodičov nákladných automobilov, vstavaná kamera pre záznam udalostí pred vozidlom a doživotnou aktualizáciou máp, 5" LCD displej, G-senzor, automatické zapnutie, databázy radarov, IQRoutes, Learn Pro, slot pre microSD, 8GB microSD karta súčasťou balenia
Kód:  PP302u6 Produktové číslo:  5413N5020035

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO Combo 5207 Truck Lifetime

GPS navigácia určená nielen pre vodičov kamiónov, ale aj karavanov alebo osobných vozidiel. Disponuje celým radom praktických funkcií, s ktorých pomocou je cestovanie príjemnou záležitosťou. Prednú stranu prístroja zdobí 5", veľký, dotykový displej, na ktorý je dobre vidieť. Najväčšiu doménu zadnej strany predstavuje zabudovaná bezpečnostná kamera. Tá dokáže nahrávať video v HD rozlíšení (720p) so zorným poľom 120°. V prípade nehody tak máte záznam z celej udalosti. Nahrávku oceníte aj v prípade, že ste prechádzali krásnou krajinou. Vďaka kamere sa o svoje zážitky môžete podeliť s celou vašou rodinou. Za zmienku stojí aj fakt, že sa kamera aj navigácia vzájomne nerušia. Inými slovami MIO Combo 5207 Truck Lifetime umožňuje nahrávať videá a využívať navigáciu zároveň.

Kľúčové vlastnosti

  • Navigácia určená pre vodičov kamiónov, karavanov a osobných automobilov
  • Zabudovaná bezpečnostná kamera
  • Zabudované GPS
  • Veľa praktických funkcií
  • Dobre čitateľný, dotykový displej
  • Jednoduché ovládanie
  • Doživotná aktualizácia máp
  • Možnosť rozšíriť úložný priestor
  • Kompaktné rozmery

Plná praktických funkcií

Za najväčšiu výhodu GPS navigácie Mio Combo 5207 Truck Lifetime možno bezpochyby považovať funkcie. Do vienka ich zariadenie dostalo doslova mraky. Za zmienku rozhodne stojí režim kamiónu, kedy je trasa kalkulovaná na základe rozmerov, váhy, nákladu a typu vášho vozidla. Nechýbajú ani obľúbené funkcie Plánovač výletov, Blízko mňa (nájde najbližší body záujmu - pumpy, reštaurácie apod.) Alebo Parkovací asistent. Ten automaticky zobrazuje zoznam parkovísk, keď sa priblížite do vzdialenosti 1 km od cieľa. Poteší aj doživotná aktualizácia máp, a to vr. databázy radarov. Všetky aktualizácie sú dostupné cez počítačovú aplikáciu Mio More Desktop.

Dokonalá po všetkých smeroch

O tom, že sa jedná o prémiový výrobok, nie je pochýb. Pomyselným dôkazom je aj podpora microSD kariet. 4 GB integrovanej pamäte tak možno rozšíriť o ďalší úložný priestor. V neposlednom rade oceníte aj výkonnú, zabudovanú, 950mAh batériu, ktorá udrží prístroj nažive naozaj dlho. Okrem batérie možno MIO Combo 5207 Truck Lifetime napájať aj prostredníctvom autonabíjačky do zapaľovača (súčasťou balenia). Keď už je reč o balení, nájdete v ňom tiež 8GB microSD kartu, držiak do auta a DVD so softvérom.

Obsah balenia:
GPS navigácia MIO Combo 5207 Truck Lifetime
MicroSD karta
Autonabíjačka
Držiak
DVD so softvérom

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Nákladné auto Hotovo!
Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Nákladné auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIO Combo 5207 Truck Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Combo 5207 Truck Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Combo 5207 Truck Lebenslange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Combo 5207 Truck Lebenslange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO Combo 5207 Truck Lifetime.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií