Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Misky na zákusky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Materiál
Porcelán
(7)
Sklo
(6)
Antikoro
(1)
Plast
(5)
Silikón
(1)
Kamenina
(1)
Farba
Biela
(8)
Číra
(6)
Krémová
(1)
Antikorová
(1)
Ružová
(1)
Sivá
(3)
Transparentná
(1)
Viacfarebná
(2)
Žltá
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Misky na dezerty sú nevyhnutným doplnkom každého stolovania, ktorý premení každú sladkú chvíľu na výnimočnú. Výber správnej misky na dezerty môže ovplyvniť celkový zážitok z jedla, či už ide o jednoduchú zmrzlinu, alebo zložitejší dezert. Pozrite sa, ako vybrať tie pravé misky na rôzne príležitosti. Nechajte sa inšpirovať a spríjemnite si každé sladké sústo. Nie ste si istí, aké misky na dezerty vybrať? Čítajte ďalej a poradíme vám.

Pokračovať

Objavte tie najlepšie misky na dezerty na každú príležitosť

Misky na dezerty je dobré vyberať starostlivo, aby ste dosiahli dokonalú prezentáciu vašich sladkých pokrmov. Medzi základné parametre, ktoré by mal každý zákazník pred kúpou zvážiť, patrí materiál, z ktorého sú dezertné misky vyrobené, dizajn, špecifické vlastnosti a v neposlednom rade aj ich veľkosť. Odolnosť, jednoduchá údržba a kompatibilita s ostatným stolným servisom predstavujú ďalšie aspekty, ktoré ovplyvňujú konečný výber.


Dezertné misky

Správne vybrané dezertné misky zvýraznia vizuálnu stránku servírovaného dezertu a prispejú k celkovej atmosfére stolovania.

i

Opakovane použiteľné dizajnové poháriky na dezerty vyrobené z opakovane použiteľného priehľadného plastu predstavujú ideálnu voľbu na väčšie oslavy. Dezerty v nich budú vyzerať výnimočne chutne a lákavo. Navyše sa predávajú vo väčších súpravách.

Misky na dezerty a ich očarujúce materiály

Výber materiálu, z ktorého sú misky na dezerty vyrobené, má zásadný vplyv na ich funkčnosť, estetiku a dlhodobú odolnosť. Každý materiál prináša špecifické vlastnosti a výhody, od tradičného porcelánu až po inovatívny melamín. Pozrite sa na najbežnejšie možnosti a ich charakteristiky:

  • Porcelán a keramika: Tieto materiály sú obľúbené pre ich klasický vzhľad a vynikajúcu odolnosť. Porcelán dodáva dezertom eleganciu, je ľahký, ale veľmi odolný voči poškriabaniu a teplotným šokom. Keramika ponúka širšiu paletu dizajnov, je robustná a ideálna na každodenné použitie.
  • Plast a melamín: Sú vyhľadávané pre svoju odolnosť, ľahkosť a variabilitu farieb a vzorov. Plastové misky na dezerty sú praktické pri vonkajších akciách, zatiaľ čo tie z melamínu imitujú keramiku alebo porcelán, ale bez rizika rozbitia, takže sú vhodné pre deti či na verejné akcie.
  • Sklo a nehrdzavejúca oceľSklenené misky na dezerty ponúkajú moderný vzhľad a umožňujú vizuálne vyniknúť servírovanému dezertu. Dezertné misky z nehrdzavejúcej ocele sú odolné, hygienické a ľahko sa udržiavajú, vďaka čomu sú ideálne na použitie v profesionálnej gastronómii.
  • Kokosový orech a drevo: Prírodné materiály, ktoré dodávajú stolovaniu autentický a ekologický rozmer. Kokosové dezertné misky sú unikátne a ekologicky udržateľné, zatiaľ čo tie drevené prinášajú teplý a prírodný vzhľad, avšak vyžadujú si starostlivú údržbu.
  • Kamenina a hliník: Kameninové misky na dezerty poskytujú rustikálny vzhľad a sú mimoriadne odolné, ideálne na servírovanie horúcich dezertov. Hliníkové sa vyznačujú ľahkosťou a tepelnou vodivosťou, vhodné na rýchle chladenie pokrmov.

Liatinové misky na dezerty sú veľmi odolné a schopné udržať teplotu, čo je ideálne na podávanie teplých dezertov. Ich ťažká a robustná konštrukcia pridáva na prestíži, ale vyžaduje si špecifickú starostlivosť na zachovanie kvality.

Aké vlastnosti zvážiť, keď vyberáte dezertné misky?

Keď vyberáte dezertné misky, je kľúčové zvážiť ich praktické vlastnosti, ktoré ovplyvňujú ich použiteľnosť a bezpečnosť pri každodennej práci v kuchyni. Odolnosť voči vysokým teplotám a bezpečnosť pri použití v mikrovlnnej rúre alebo umývačke riadu, to sú základné kritériá pri výbere.

  • Vhodné do umývačky riadu: Dezertné misky, ktoré sú vhodné do umývačky, značne uľahčujú údržbu a čistenie. Táto vlastnosť je nevyhnutná pre tých, ktorí chcú šetriť čas a energiu pri upratovaní po hostine. Túto vlastnosť majú väčšinou materiály ako porcelán, niektoré plasty a nehrdzavejúca oceľ.
  • Vhodné do mikrovlnnej rúry: Pre tých, ktorí často ohrievajú jedlo v mikrovlnnej rúre, je dôležité, aby boli misky na dezerty bezpečne použiteľné v týchto spotrebičoch. Sklo, keramika a niektoré bezpečné plasty zvyčajne spĺňajú túto požiadavku, čo vám umožňuje bez obáv ohrievať jedlo priamo v miske.
  • BPA free: Absencia bisfenolu A (BPA), škodlivej chemikálie často obsiahnutej v plastoch, je dôležitá pre zdravie. Misky označené ako BPA free sú bezpečnejšou voľbou na podávanie jedla, najmä pre deti a tehotné ženy. Toto označenie by ste mali hľadať najmä v prípade, ak máte záujem o plastové misky na dezerty.

i

Pamätajte na maximálnu teplotu

Rozsah teplôt, ktoré misky na dezerty vydržia, určuje ich univerzálnosť použitia. Zatiaľ čo niektoré materiály, ako je porcelán alebo liatina, môžu zniesť teploty vhodné na pečenie (až do 250 °C), plastové misky na dezerty sú zvyčajne obmedzené na nižší teplotný rozsah. Voľba materiálu s ohľadom na teplotnú odolnosť je kľúčom k bezpečnému používaniu.

Misky na dezerty a ich multifunkčné určenie: Využitie sa nemusí končiť pri dezertoch

Multifunkčné určenie misiek je podstatným aspektom pre tých, ktorí hľadajú praktickosť a univerzálnosť v jednom. Misky bývajú vhodné nielen na dezerty, ale aj na podávanie šalátu, orieškov, čerstvého ovocia, kompótu, polievky alebo omáčok. Táto všestrannosť umožňuje minimalizovať množstvo riadu v kuchyni a zároveň podporuje kreativitu pri servírovaní rôznorodých pokrmov. Misky na jedlo s multifunkčným určením vám umožnia prezentovať širokú škálu jedál.

Dezertné misky môžete zakúpiť samostatne po jednom kuse alebo ako kompletnú súpravu v balení s rôznym počtom kusov.

Dizajnové dezertné misky

Dizajn, ktorý majú dezertné misky, je kľúčovým faktorom, ktorý ovplyvňuje celkový vzhľad a atmosféru stolovania. Estetické aspekty umožňujú individuálne vyjadrenie a môžu dokonca ovplyvniť vnímanie chuti podávaných pokrmov. Voľba správneho dizajnu misiek tak prispieva nielen k funkčnosti, ale aj k estetickej hodnote každého jedla.

  • Klasický dizajn sa vyznačuje jednoduchosťou a nadčasovosťou, často v bielej alebo krémovej farbe s jemným zdobením. Tieto dezertné misky sú univerzálne a ľahko sa kombinujú s rôznymi štýlmi stolovania, perfektné na každú príležitosť.
  • Moderný dizajn misiek je čistý, s geometrickými tvarmi a jasnými farbami, často s použitím inovatívnych materiálov. Tieto misky na dezerty pridávajú stolu sofistikovaný a moderný vzhľad, takže sú ideálne do súčasných interiérov.
  • Japonský dizajn misiek vyniká minimalistickou eleganciou a často zahŕňa prvky prírody, ako sú kvetinové a vodné motívy. Tieto dezertné misky sú ideálne na servírovanie sushi alebo ramenu a podporujú zenovú atmosféru stolovania.
  • Škandinávsky dizajn sa vyznačuje jednoduchosťou, funkčnosťou a využitím prírodných motívov a materiálov. Misky na dezerty v tomto štýle sú svetlé, s čistými líniami a bez zbytočného zdobenia, čím dokonale dopĺňajú minimalistické interiéry.
  • Orientálny dizajn misiek odráža bohatstvo a pestrosť ázijských kultúr, často zahŕňa komplexné vzory a bohaté farby. Tieto dezertné misky sú perfektné pri servírovaní exotických jedál a pridávajú autenticitu orientálnym pokrmom.

i

Možností dizajnu je však oveľa viac, od farebných kvetinových vzorov cez obľúbené detské postavičky až po najrôznejšie motívy spojené s Vianocami, ako sú snehové vločky a vianočné stromčeky.

Misky na dezerty s výbavou

Balenie misiek na dezerty môže obsahovať aj ďalšiu výbavu, ktorá výrazne ovplyvní ich praktickosť a univerzálnosť použitia. Dodatočné prvky, ako sú lyžičky a veká, nielenže zvyšujú funkčnosť a pohodlie pri servírovaní, ale taktiež prispievajú k udržaniu čerstvosti a hygieny pokrmov. Tieto doplnky umožňujú lepšie skladovanie a ľahšiu konzumáciu, čo je obzvlášť praktické pri piknikoch, cestovaní alebo skladovaní zvyškov.

Misky na Panna Cottu s ich elegantným dizajnom a optimálnym objemom sú ideálnou voľbou na prezentáciu tohto klasického talianskeho dezertu, pričom zdôrazňujú jeho krémovú textúru a vizuálnu príťažlivosť.

Aké veľké zvoliť dezertné misky?

Rozmery, objem a hmotnosť, ktoré majú dezertné misky, sú zásadnými parametrami, ktoré by mali byť starostlivo zvážené pri ich výbere. Správne rozmery zaisťujú, že misky na dezerty budú praktické na servírovanie rôznych typov dezertov, od drobných cukroviniek až po objemné ovocné šaláty. Objem misiek by mal zodpovedať množstvu servírovaného dezertu, aby sa zabezpečil estetický a funkčný súlad. Napríklad poháriky na dezerty 120 ml sú perfektnou voľbou na servírovanie menších porcií sladkostí.

i

Hmotnosť misky na dezerty ovplyvňuje jej stabilitu a manipuláciu, pričom ľahké misky sú vhodné na každodenné použitie, zatiaľ čo tie ťažšie môžu pôsobiť robustnejšie a slávnostnejšie. Pre deti voľte praktické misky na dezerty s prísavkami.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Sada misiek – na dezert, šalát a soufflé, materiál plast, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, klasický a jednofarebný motív, žltá farba, 3 kusy v balení - 3,03 €/ks
9,10 €

2.
Miska – na dezert a maslo, antikorová, vhodné do umývačky, priemer 11 cm, klasický a jednofarebný motív, antikorová úprava, rozmery 11 × 27 cm (Š×D), hmotnosť 115 g
12,90 €

3.
Sada misiek – na dezert, šalát a soufflé, materiál plast, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, klasický a jednofarebný motív, biela farba, 3 kusy v balení - 4,30 €/ks
12,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
21 položiek
4,0
TESCOMA DELÍCIA, do vodného kúpeľa
Miska – na dezert a maslo, antikorová, vhodné do umývačky, priemer 11 cm, klasický a jednofarebný motív, antikorová úprava, rozmery 11 × 27 cm (Š×D), hmotnosť 115 g
12,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESMI586
4,7 11×
TESCOMA Misy plastové DELÍCIA, súprava 3 ks, biela
Sada misiek – na dezert, šalát a soufflé, materiál plast, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, klasický a jednofarebný motív, biela farba, 3 kusy v balení - 4,30 €/ks
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESSM628
5,0
TESCOMA Misy plastové DELÍCIA, súprava 3 ks, žlté
Sada misiek – na dezert, šalát a soufflé, materiál plast, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, klasický a jednofarebný motív, žltá farba, 3 kusy v balení - 3,03 €/ks
9,10 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESSM635
4,3
Maxwell & Williams Miska 4 ks 18,5 cm EDGE
Sada misiek – na dezert, müsli, oriešky, ovocie, polievku a šalát, materiál porcelán, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, moderný a jednofarebný motív, biela farba, 4 kusy v balení - 7,48 €/ks
29,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MAXWI027
4,3
Maxwell & Williams Miska 4 ks 12 cm EDGE
Sada misiek – na dezert, müsli, oriešky, ovocie a šalát, materiál porcelán, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, moderný a jednofarebný motív, biela farba, 4 kusy v balení - 3,73 €/ks
14,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MAXWI025
5,0
Orion Pohár + lyžička UH zmrzlinka Ice 0,3 l 4 ks mix
Sada misiek – na dezert, materiál plast, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, detský motív, viacfarebné, lyžička súčasťou balenia, 4 kusy v balení
8,29 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORISM395
Orion Miska sklo pr. 12 cm Vira
Miska – na dezert, ovocie a šalát, sklenená, objem 0,33 l, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, priemer 12 cm, moderný motív, číra, výška 6 cm, 6 kusov v balení, hmotnosť 1248 g
Novinka
9,89 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIMI4043
RONA Pohár na zmrzlinu 420 ml 6 ks UNIVERSAL
Sada misiek – na cukor, dezert a ovocie, materiál sklo, vhodné do umývačky, moderný a jednofarebný motív, číre, 6 kusov v balení
31,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: RONSM112
ORION Derin Miska 10,3 × 10,3 cm trojhranná 6 ks, sklo
Miska – na dezert, ovocie a šalát, sklenená, objem 4,8 l, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, priemer 10,3 cm, moderný motív, číra, výška 10,3 cm, 6 kusov v balení, hmotnosť 711 g
Novinka
9,49 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIOms39
ORION Derin Miska 6,9 × 6,9 cm trojhranná 6 ks UK 129884, sklo
Miska – na dezert, ovocie a šalát, sklenená, objem 3,8 l, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, priemer 6,9 cm, moderný motív, číra, výška 3,8 cm, 6 kusov v balení, hmotnosť 396 g
Novinka
7,09 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIOms93
ORION Derin Miska 12 × 12 cm trojhranná 6 ks, sklo
Miska – na dezert, ovocie a šalát, sklenená, objem 0,3 l, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, priemer 12 cm, moderný motív, číra, výška 5,5 cm, 6 kusov v balení, hmotnosť 1011 g
Novinka
11,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIOms50
ORION Master Miska 10,5 cm 6 ks UK 120249, sklo
Miska – na dezert, ovocie a šalát, sklenená, objem 0,25 l, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, priemer 10,5 cm, klasický motív, číra, výška 5 cm, 6 kusov v balení, hmotnosť 1048 g
Novinka
9,49 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIOms29
STEFANPLAST Súprava 3 plastových misiek s viečkom
Sada misiek – na dezert, müsli, polievku, šalát, cestoviny a mäso, materiál plast, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, moderný motív, biela a sivá farba, 3 kusy v balení
28,42 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: STFmis001
4,3
Maxwell & Williams Miska 4 ks 16 cm EDGE
Sada misiek – na dezert, müsli, oriešky, ovocie, polievku a šalát, materiál porcelán, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, moderný a jednofarebný motív, biela farba, 4 kusy v balení - 5,48 €/ks
21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MAXWI026
Teesa TSA0176 Silikónové viečka
Viečko – sada silikónových viečok pre rôzne nádoby, odolávajú teplotám -40 až + 230 °C, priemery 6,5, 9,5, 11,5, 14,5, 16,5 a 20,5 cm, v balení 6 ks
3,91 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HOMEaaa0845
VILLEROY & BOCH IVOIRE 0,8 l
Misa – na dezert, kompót, ovocie a polievku, porcelánová, objem 0,8 l, klasický dizajn, vhodná do umývačky, rozmery 8 × 13 cm (výška × priemer), hmotnosť 300 g, krémová farba
51,64 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: LPKjs190
VILLEROY & BOCH AMAZONIA ANMUT 0,75 l
Misa – na dezert, müsli, polievku a šalát, porcelánová, objem 0,75 l, moderný a kvetinový dizajn, vhodná do umývačky, rozmery 8,1 × 15 × 15 cm (V׊×D), hmotnosť 300 g, viacfarebné vyhotovenie
55,61 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: LPKjs185
VILLEROY & BOCH ROYAL 0,75 l
Misa – na dezert, oriešky a šalát, porcelánová, objem 0,75 l, moderný a jednofarebný dizajn, vhodná do umývačky, rozmery 8,1 × 6 cm (výška × priemer), hmotnosť 300 g, biela farba
33,13 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: LPKjs165
Bitz Servírovacia misa 12 Grey/Rose
Misa – na dezert, kompót, müsli, omáčku, oriešky, ovocie a šalát, moderný dizajn, rozmery 5,4 × 12 cm (výška × priemer), hmotnosť 660 g, ružová a sivá farba
9,82 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BAKmisc0264
4,3
Maxwell & Williams Miska 4 ks 18,5 cm EDGE
Sada misiek – na dezert, müsli, oriešky, ovocie, polievku a šalát, materiál porcelán, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, moderný a jednofarebný motív, biela farba, 4 kusy v balení - 6,98 €/ks
27,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: MAXWI027
STEFANPLAST Súprava 3 plastových misiek s viečkom
Sada misiek – na dezert, müsli, polievku, šalát, cestoviny a mäso, materiál plast, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, moderný motív, biela a sivá farba, 3 kusy v balení
26,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: STFmis001

Misky na zákusky

Misky na zákusky

V kategórii Misky na zákusky máme práve teraz na Alza.sk celkom 21 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné misky na zákusky
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií