AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Archív - Mobily do 150 eur

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Mobily do 150 eur sú pre mnoho používateľov vstupnou bránou medzi smartfónmi. Aj v tejto cenovej triede jednoznačne vládne OS Android, výber je ale oveľa širší, než je v nižšej cenovej kategórii. V ponuke tak nájdete veľké množstvo značiek aj zameranie jednotlivých telefónov. Čo od nich môžete očakávať?

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
4,3 54×
Motorola Moto G13 4 GB/128 GB sivá
Mobilný telefón – 6,5" IPS 1600 × 720, operačná pamäť 4 GB, vnútorná pamäť 128 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor MediaTek Helio G85, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 2Mpx makro, predná kamera 8Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 20W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
Predaj skončil
Objednávací kód: SMTR518b2
Samsung GalaxySamsung Galaxy A32 a A32 5G (PREVIEW): dvaja fešáci s prívetivou cenou Nové telefóny z radu Samsung Galaxy A32 prinášajú 5G aj zaujímavé fotoaparáty. Jednoducho na pohľad celkom podarená stredná trieda za slušnú cenu. Kórejský gigant si ale bohužiaľ nachystal aj nemálo nepríjemných prekvapení.
OnePlus Nord je jedným z najnovších smartfónov populárnej čínskej značky. Samotný OnePlus ho nemôže dostatočne vynachváliť, a tak nie je divu, že sme sa mu pozreli na zúbok. Stojí naozaj OnePlus Nord za všetok ten krik, alebo ide len o skvelý marketing?
Októbrová Apple event 2020 bola opäť predtočená a rovnako ako niekoľko predošlých sa zaobišla bez divákov. Aj tak ale Apple ako už tradične predviedol zaujímavé predstavenie. Ukázal nové iPhony 12 a malý inteligentný reproduktor HomePod mini, ktorý sa k nám ale...
akcia SamsungVymeňte starý za nový! Kúpou Samsung Galaxy S20 FE možno získať bonus 200 € Pri nákupe absolútne nového telefónu Samsung Galaxy S20 FE môžete ušetriť. Pokiaľ nám totiž pošlete svoj existujúci prístroj – mobil, smart hodinky alebo tablet – my vám nielen vyplatíme výkupnú cenu, ale pridáme aj jednorazový bonus 200 €.
Spoločnosť Samsung predstavila nový model veľmi obľúbeného ohybného telefónu. Vylepšená verzia pôvodného Foldu nesie názov Galaxy Z Fold2 5G a je vybavená veľkým radom nových funkcií. Čo všetko ponúka?
V nasledujúcom článku si predstavíme nadstavbu LG UX. Ukážeme si, ako vyzerá, a povieme si, aké novinky prináša vo svojej najnovšej verzii.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií