AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Moikit Cuptime2 - šikovný hrnček

Zobraziť katalóg
Moikit Cuptime2 - šikovný hrnček
5 3 hodnotení
- upozorňuje na doplnenie tekutín, OLED displej, bluetooth 4.0, výdrž až 90 dní
Kód:  EAKLB010 Produktové číslo:  MK-C2071

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Moikit Cuptime2 - šikovný hrnček Predaj skončil

Moikit Cuptime2 - šikovný hrnček

Šikovný hrnček Moikit Cuptime 2 vám pomôže postrážiť si dodržiavanie pitného režimu počas celého dňa. Ten je veľmi dôležitý na udržanie pevného zdravia, ale často pri rušnom pracovnom dni na pitie zabúdame. Cuptime 2 vás však vďaka unikátnemu algoritmu bude pravidelným zvukovým znamením a vibráciami upozorňovať, aby ste sa napili, než sa vaše telo začne dehydrovať. A nenechá vás ani sa opariť, pri pokuse napiť sa príliš horúceho nápoja začne vibrovať, a hneď ako teplota klesne na prijateľnú úroveň, upozorní na to.

Kľúčové vlastnosti

  • Šikovný hrnček umožňujúci prehľad o osobnom pitnom režime
  • Ergonomický a funkčný dizajn, kompaktné rozmery
  • Vysoko presné meranie objemu a teploty tekutín
  • Algoritmus na stráženie pitného režimu v závislosti na osobných parametroch
  • Možnosť synchronizácie dát s aplikáciami Zdravie, Fitibit, Jawbone a ďalšími
  • Výdrž batérie: až 90 dní pri prevádzke 10 hodín denne
  • Objem 360 ml

Inteligentný hrnček, ktorý postráži váš pitný režim

Hrnček dokáže s presnosťou na 2 ml zmerať objem tekutiny a zobrazí ho na prehľadnom OLED displeji. Bude tiež zaznamenávať, koľko ste počas daného dňa vypili celkom a tieto záznamy, ak si to budete želať, sa cez bluetooth prenesú do vášho inteligentného telefónu alebo tabletu. Mobilná aplikácia Moikit vám potom zobrazí detailný prehľad o vašom pitnom režime a priemernom rozložení hydratácie za určitý časový úsek. Ak pri sebe práve nebudete mať svoj smartfón, dáta si môžete doplniť aj manuálne neskôr.

Ergonomický dizajn s dlhou výdržou

Moikit Cuptime 2 vám určite neurobí hanbu, nech už si ho vezmete kamkoľvek. Má ergonomický tvar, ktorý sa ľahko drží a zároveň vyzerá veľmi štýlovo. Dobíjanie zabezpečuje guľatý podstavec, ktorý po úplnom nabití poskytne zabudovanej batérii energiu až na 90 dní pri priemernom používaní 10 hodín denne.

Doplňujúce informácie:

Objem:
360 ml

Rozmery:
153 × 94 × 67 mm

Rozhranie:
bluetooth 4.0

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky smart fľaše a hrnčeky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má hrnek víčko?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to s mytím hrnku? Předpokládám, že do myčky nemůže. ale lze ho omýt pod tekoucí vodou? Dále se chci zeptat, jestli je hrnek kompatibilní s Samsung Health a Kalorickými tabulkami, děkuji, Aleš

Telefon je součástí balení?

funguje to i z androidem

Diskusia a poradňa k Moikit Cuptime2 - šikovný hrnček
Príslušenstvo pre Moikit Cuptime2 - šikovný hrnček Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moikit Cuptime2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Moikit Cuptime2 - smart Becher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Moikit Cuptime2 - smart Becher. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Moikit Cuptime 2 - okosbögre.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií