PET AlzaErgo - konfigurátor

MOSH BS-X01 sivá

Zobraziť katalóg
MOSH BS-X01 sivá
Kancelárska stolička so synchrónnou mechanikou a aretáciou, bedrová a hlavová opierka, nastaviteľné podrúčky, materiál poťahu: textil a sieťovina, plastové kolieska, nosnosť 150kg
Kód:  MSH513c Produktové číslo:  MSH-EOC-09 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MOSH BS-X01 sivá

ASYNCHRÓNNY MECHANIZMUS

Kancelárske stoličky série X sú vybavené hojdacou funkciou s možnosťou nastavenia miery pruženia. Kreslo je tiež možné zafixovať pod ľubovoľným uhlom a špeciálny mechanizmus umožňuje nezávislý pohyb operadla od sedáku.

MOSH BS-X01

MOSH BS-X01

MOŽNOSTI POLOHOVANIA

Kancelárska stolička MOSH BS-X01 ponúka aj rozsiahle možnosti prispôsobenia pre čo najlepšiu ergonómiu pri sedení. Nastaviť si možno manuálne výšku a hĺbku sedáku, výšku hlavovej opierky a tiež sklon či dokonca aj samotnú mieru pruženia chrbtového operadla podľa váhy používateľa.

ZDRAVÉ A POHODLNÉ SEDENIE

Dizajn vyniká ergonomicky tvarovanými biozónami vedúcimi k zdravému držaniu tela a zdravej chrbtici. Mäkké čalúnenie zaisťuje príjemné sedenie aj po mnohých hodinách doma či na pracovisku. Bočné opierky na ruky tiež umožňujú pohodlnejšiu prácu s myšou či klávesnicou.

MOSH BS-X01

MOSH BS-X01

VYSOKÁ NOSNOSŤ

Veľmi odolná kovová konštrukcia stoličky zaručuje nosnosť až 150 kg. Vzduchový piest s tlmením nárazu pri dosadnutí disponuje aj SGS certifikátom kvality. Všetky konštrukčné časti si tak zachovajú svoj pôvodný tvar a funkčnosť aj pri väčšej záťaži.

ODOLNÉ A KVALITNÉ MATERIÁLY

Ergonomické kreslo charakterizuje tiež kvalitné čalúnenie z priedušnej sieťoviny a odolnej textílie, ľahká údržba a celková dlhá životnosť použitých materiálov.

MOSH BS-X01

MOSH BS-X01

VIETE, AKO SPRÁVNE SEDIEŤ?

1/ Oči vo výške horného okraja monitora
2/ Vzpriamená krčná časť
3/ Uvoľnená šija a ramená
4/ Predlaktie rovné či naklonené mierne hore
5/ Chrbát opretý o operadlo
6/ Podopretá krížová oblasť
7/ Nohy v 90° uhle a za hranicou sedadla
8/ Chodidlá celou plochou na zemi či podložke


Parametre a špecifikácia

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Materiál koliesok
Plastové Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál poťahu
Textil, Sieťovina Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
150 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
49 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
44 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
54 cm Hotovo!
Výška operadla min.
73 cm Hotovo!
Výška operadla max.
79 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa spýtať, prečo uvádzate v popise ze je stolička vyrobená z hliníkovej zlitiny, keď je celé operadlo a područky vyrobené z plastu? Prečo uvádzate že je kvalitne spracovaná, keď boli 3 skrutky so závitmi, ktoré držia operadlo naskrutkované tak nakrivo, že sa vobec nedali použiť, foto: Odkaz do neznáma Musel som zohnať veľký imbusový klúč a všetky napraviť. Ako je možné, že sa z hlavovej opierky vytrhne tkanina, keď sa o ňu silnejšie opriete: Odkaz do neznáma Teraz možem len dúfať, že ju Alza zoberie naspäť. Toto že ma vydržať 250kg? Odkaz do neznáma Bojím sa na nej sedieť a to mám sotva 80kg.

Dobrý den mohli by jste poradit zda lze popř. kde sehnat náhradní díly ?

Uvedena nosnost 150 kg znamena ze stolicku moze skutocne denne pouzivat 110 kg / 185 cm clovek? Vydrzi to aspon tie 2 roky zaruky? Zarucite sa mi za to, ze sa mozem normalne opierat o operadlo a po 4 mesiacoch nespadnem dozadu? Nechce sa mi to posielat v obrovskej krabici v zlozenom stave na reklamaciu. Dakujem za PRAVDIVU odpoved.

Dobrý den, je tato židle vhodná pro postavu 185-190 cm, nebo byste doporučili jiný model. Děkuji

Jaké jsou hlavní rozdíly této židle a MOSH BS-702? Podle popisu mě přijdou stejné, kromě dizajnu. Liší se v něčem tyto židle od sebe? Děkuji moc!

Dobrý den, židle má podle popisu nastavitelnou hloubku sedáku, ale ve specifikacích je min a max hloubka 50 cm. Jaké jsou v tom případě rozměry nastavitelnosti?

Dobrý den, tahle varianta je teda bílá nebo šedá?

Dobrý deň, dajú sa podrúčky sklopiť aby sa stolička zmestila pod stôl?

Je bederna opierka vyskovo nastavitelna?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi židlemi MOSH BS-X01 a BS-X02 ? Mají obě synchronní mechaniku? V popisu videa je uveden typ X-02, ale barevně odpovídá X-01. Děkuji za odpověď, Radim.

12
Diskusia a poradňa k MOSH BS-X01 sivá
Príslušenstvo pre MOSH BS-X01 sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOSH BS-X01 šedá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOSH BS-X01 szürke.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií