Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Motorola TLKR T81 Hunter Duo Pack, IPx4

Zobraziť katalóg
Motorola TLKR T81 Hunter Duo Pack, IPx4
Vysielačka – najvyšší model vysielačiek Motorola TLKR, balenie v transportnom kufríku s príslušenstvom rozšíreným o headset
Kód:  ZD2554i5 Produktové číslo:  8594158694294 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola TLKR T81 Hunter Duo Pack, IPx4 Predaj skončil

Motorola TLKR T81 Hunter Duo Pack, IPx4

Vysielačka Motorola TLKR T81 Hunter je najvyspelejším modelom, ktorý spoločnosť Motorola v rade vysielačiek TLKR ponúka. Vysielačky sú jednoducho ovládateľné a vybavené množstvom dôležitých funkcií, okrem iného poslúžia na monitorovanie miestnosti, majú vibračné upozornenie na prichádzajúci hovor, poradia si so skupinovými hovormi a sú vybavené výborne čitateľným podsvieteným LED displejom. Vysielačka Motorola TLKR T81 je pripravená vám pomôcť ako pri vašich dobrodružstvách v prírode, ale rovnako dobre poslúži aj pri profesionálnom použití pri strážení objektov.

Kľúčové vlastnosti vysielačky Motorola TLKR T81 Hunter

  • Vyspelé funkcie, ľahká ovládateľnosť, veľký dosah a odolnosť
  • Vysielačka Motorola má dosah až 10 km vo voľnom priestore
  • Integrované LED svietidlo, ktoré poslúži ako núdzové svetlo
  • Vodoodolný vonkajší kryt najvyššej kvality
  • Vysielačku je možná na jedno nabitie prevádzkovať až šestnásť hodín
  • K dispozícii je 8 rádiových kanálov a 121 kódov

Jedinečný, za všetkých okolností čitateľný displej

LED displej vysielačky Motorola TLKR T81 Hunter je vysoko kontrastný. To znamená, že číslice a ďalšie potrebné údaje sa zobrazujú v podobe ostro vykresleného čierneho písma na zelenom pozadí. Displej je tak skvele čitateľný aj vo veľmi jasnom svetle. V tme sa automaticky aktivuje podsvietenie. Za všetkých svetelných podmienok tak budete mať istotu, že ľahko nastavíte všetko potrebné a spojenie prebehne podľa vašich predstáv.

Vysielačka s bohatým príslušenstvom

Okrem dvoch kusov vysielačiek Motorola TLKR T81 Hunter získate v tomto duo packu zabalenom v praktickom transportnom kufríku tiež celý rad dôležitého príslušenstva. Jeho súčasťou je aj headset, aby ste mohli plne využívať aj funkcie handsfree a tiež popruh pre zavesenie vysielačky na krk a tiež klip na pripevnenie prístroja na opasok. Samozrejmosťou sú nabíjacie akumulátory a to vrátane nabíjacej stanice a nabíjačky do auta.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola TLKR T81 Hunter Duo Pack, IPx4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Walkie Talkie Motorola TLKR T81 Jäger Duo Pack, IPx4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Walkie Talkie Motorola TLKR T81 Jäger Duo Pack, IPx4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola TLKR T81 Duo Pack Hunter IPx4.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií