Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI RX 480 Gaming 8G

Zobraziť katalóg
MSI RX 480 Gaming 8G
Grafická karta 8GB GDDR5 (8000MHz), AMD Radeon Polaris 10, Boost clock 1292MHz, PCIe x16, 256bit, 2x HDMI, DVI, 2x DisplayPort
Kód:  EF839b6a Produktové číslo:  Radeon RX 480 GAMING 8G Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI RX 480 Gaming 8G

Nová generácia herných grafických kariet AMD Radeon RX je tu. Model RX 480 Gaming X s 8GB pamäťou z dielne MSI nenechá žiadneho hráča chladným. Karta je založená na zbrusu novej architektúre Polaris 10 a 14nm výrobnej technológii, ktorá redukuje energetickú náročnosť čipu a dosahuje strhujúceho grafického výkonu. Vďaka podpore technológie CrossFire môžete tento výkon ešte viac umocniť. Výrobca počíta s plným využitím karty v oblasti virtuálnej reality a hi-end gaming, čomu zodpovedajú aj jej špecifikácie.

Kľúčové vlastnosti

  • Excelentná grafická karta pre hi-end gaming
  • Pripravená na virtuálnu realitu
  • Založená na novej architektúre Polaris 10
  • Podpora AMD CrossFire
  • MSI Gaming App pre rýchlu zmenu výkonnostných profilov
  • Perfektne premyslený systém chladenia

Zameraná na hráča

Karta ponúka výborný pomer ceny a výkonu a plne vyhovuje súčasným herným trendom. Na jej tele nájdete dvojicu výstupov na DisplayPort v1.4, dvojicu HDMI 2.0b výstup na DL-DVI-D. Dohromady možno zapojiť až 4 monitory zároveň.

Užite si fascinujúci herný zážitok vo 4K rozlíšení s maximálnymi detailami. Technológia AMD FreeSync sa stará o to, aby bola vykreslená herná scéna maximálne plynulá. Aplikácia MSI Gaming App umožňuje jedným kliknutím meniť výkon grafickej karty. Vybrať si môžete z niekoľkých prednastavených profilov - Gaming Mode pre nekompromisný herný výkon, OC Mode pre pretaktovanie karty alebo Silent Mode, ak napríklad budete surfovať na internete.

Dokonalé a tiché chladenie od MSI

Ultimátne grafický výkon si žiada dômyselný a maximálne efektívny systém chladenia. Ten má MSI zvládnutý na jednotku. Lopatky ventilátorov TORX 2.0 majú špeciálne zakrivený dizajn, ktorý zlepšuje prúdenie vzduchu smerom k čipu až o 22%. Ak vplyvom nižšej záťaže neprekročí teplota čipu viac ako 60 ° C, ventilátory sú vypnuté a karta je chladená prvotriedne spracovaným pasívnym chladičom. Vďaka tomu bude absolútne tichá a vy tak nebudete ničím rušení, či už práve budete pracovať, sledovať film či hrať menej náročné hry.

 
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
42 mm Hotovo!
Výška
140 mm Hotovo!
Hĺbka
276 mm Hotovo!
Modelové označenie
RX 480 Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Rozmery

Šírka
42 mm Hotovo!
Výška
140 mm Hotovo!
Hĺbka
276 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
RX 480 Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
256-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 316 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
8 100 MHz (8,1 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
Dual CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny, Pasívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
150 W Hotovo!
Prídavné napájanie
1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
500 W Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ze 375 eur :D vsak 1 april je uz davno prec xaxaxaxa

ta cena :( ...

:-D :-D :-D Jedno sa musí Alze uznať, neskutočne ma dokáže rozosmiať ich inter astronomickými cenami :-D Môžem sa vás spýtať kto vám nastavuje ceny? :-D Ten výpočet by som chcel fakt vidieť :-D Z cca - + 300 eurovej karty urobiť 375 eurovú :-D . APLAUS.... Za tie prachy to tu kúpy iba chuj..

Budete mat aj verziu Gaming X?

Toto ej naozaj vtip? Skoro o 100€ lacnejsia! Odkaz do neznáma

Dobrý deň, budete mať v ponuke aj Odkaz do neznáma

Takze,tuto kartu chcete predat za 375e? :D:D...to si radsej kupim lacnejsiu verziu od saphire alebo na inej stranke,a pri tom nebude skoro ziadny rozdiel. Som sa tesil prave ne tuto verziu od MSI ale co je dost to je dost...z 240 dolarovej karty sa nam stala 375 eurova...okej

Pokud nemáte peněz tolik, že Vám je to jedno, rozhodně nekupujte. Ta cena je k smíchu, veškeré RX 480, které zde jsou, i RX 470 koupíte levněji u CZC.cz, nemluvě o lepším servisu. Takže Alzu vynechat kompletně. Pokud se nemůžete dočkat, v Německu se dá sehnat (je teda na skladě tak 1 týdně a tak 20 vteřin :D ) za 310 EUR. Pořád je to dost, když v USA je za 6200 Kč, ale s tím se nedá nic dělat, dovoz, clo, daně, chamtivci atd. Dá se sehnat i PowerColor Red Devil, XFX GTR a tak podobně. A není to tak daleko, když to člověk objedná na pobočku a pak spojí s výletem :) osobně doporučuji nekupovat, kvůli GTX 1080 Vega přijde nejspíš ještě tento rok, čili by ceny měly klesnout. Jakákoliv verze RX 480 nad 8000 je nevýhodná koupě, kór když GTX 1060 gaming X je na CZC za 9500 Kč a je o cca 15% výkonnější, méně žravá atd. Nejsem fanboy mimochodem, sám jsem si koupil RX 460 na zabavení času, než vyjde VEGA.

Diskusia a poradňa k MSI RX 480 Gaming 8G
Príslušenstvo pre MSI RX 480 Gaming 8G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI RX 480 Gaming 8G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI RX 480 Gaming 8G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI RX 480 Gaming 8G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI RX 480 Gaming 8G.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií