Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI Z370 TOMAHAWK

Zobraziť katalóg
MSI Z370 TOMAHAWK
4,9 9 hodnotení
Základná doska – Intel Z370, 3× PCIe x16, 3× PCIe x1, DDR4 4000+(OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 2, USB-C Gen 2, Intel GLAN, audio ALC892, Mystic Light, ATX, sc1151, Coffee Lake
Kód:  AA392v6h Produktové číslo:  Z370 TOMAHAWK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Z370 TOMAHAWK

Chcete si postaviť zbrusu novú hernú zostavu, ktorej srdcom bude procesor Intel najnovšej 8. generácie s priezviskom Coffee Lake? Potom by ste práve mali spozornieť. Základná doska MSI Z370 TOMAHAWK predstavuje základ pre vašu zostavu, ktorá je pripravená pojať až 6-jadrové procesory od Intelu. Okrem toho sa môžete tešiť na nové herné funkcie a technológie, ktoré uspokoja vaše hráčske vášne. Vďaka svojej vybavenosti sa tak zaraďuje medzi špičky vo svojej kategórii. Každá doska navyše prešla zvláštnym 24-hodinovým testovaním známymi hráčmi eSportu pre maximálnu spoľahlivosť. 

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI Z370 TOMAHAWK

  • Špičková základná doska stvorená pre hráčov
  • Pripravená na osadenie najnovšími procesormi Intel Coffee Lake
  • Rýchle USB 3.1 Gen1+ spolu s moderným konektorom USB 3.1 typu C
  • Dvojica slotov M.2 pre rýchle SSD
  • Funkcia DDR4 Boost pre zvýšenie výkonu pamäťových modulov
  • Podpora 2-Way AMD CrossFire
  • Výkonná sieťová karta Intel I219-V pre maximálne rýchle sieťové dobrodružstvo
  • RGB podsvietenie Mystic Light
  • Nový Click BIOS 5 pre optimálne vyladenie systému

MSI Z370 TOMAHAWK je kvalitná doska pre CPU Coffee Lake

Táto herná doska je osadená kvalitnými súčiastkami nesúce označenie Military Class 5. Patria sem hlavne nové titánové cievky a tmavé kondenzátory, ktoré vynikajú vyššou odolnosťou pri zaťažení a prehrievaní. Je stvorená a prispôsobená procesorom Intel najnovšej 8. generácie Coffee Lake, ktoré sa osadzujú do novej pätice LGA 1151. Tie spolupracujú s pamäťami typu DDR4, ktorých základná pracovná frekvencia je 2 667 MHz. S funkciou DDR4 Boost sa však táto frekvencia dokáže vyšplhať až na závratných 4 000 MHz. Vychutnajte si tak dodatočné navýšenie výkonu svojej zostavy, či už hráte hry, alebo pracujete s obrovským množstvom obrazového materiálu.

Čipová sada Intel Z370 ponúka to najlepšie pre hráčov

Pre túto dosku nepredstavuje najmenší problém vytvorenie výkonného grafického systému. To sa vám podarí vďaka trojici PCIe 16× slotov pre grafické karty. Pri hraní všetko plne podporuje a dopĺňa výkonná sieťová karta Intel I219-V. K ovládnutiu bojového poľa potrebujete tiež všetko úplne precízne nielen vidieť, ale aj počuť. O krištáľovo čistý zvuk štúdiovej kvality sa postará integrovaná 7.1-kanálová zvuková karta ALC892 s technológiou HD Audio. 

MSI Z370 TOMAHAWK má dostatok rýchlych USB portov

Po stránke konektivity je doska vybavená naozaj náramne. Pomocou konektorov USB 3.1 Gen1+ skopírujete obľúbené hry, filmy či iný obsah v rekordnom čase. Ak je vám to stále málo a chcete lámať tieto rekordy, technológia USB Boost prenos dát cez USB zrýchli až o 20 %. Na palube tejto dosky nechýba ani obojstranný USB konektor budúcnosti, teda USB typu C (USB 3.1 Gen2), ktorý využíva čoraz viac zariadení od smartfónov a tabletov, cez fotoaparáty až po externé disky a mnoho ďalších. Iste oceníte aj rozhranie M.2 s výrazne vyššími prenosovými rýchlosťami.

Doska MSI oslní efektným osvetlením Mystic Light

Základná doska MSI Z370 TOMAHAWK je nielen mimoriadne kvalitná, ale tiež má vo svojej výbave žiadané RGB osvetlenie Mystic Light. Táto zaujímavá funkcia ponúka celý rad efektov, ktoré možno navyše plne ovládať z mobilnej aplikácie.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Coffee Lake Hotovo!
Čipset
Intel Z370 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 000 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
AMD CrossFireX, Radič RAID, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné na desku zapojit disk M.2 sata? 25 děkuji za odpověď.

Dobrý den, potřeboval bych vědět jestli tato základní deska má Wi-Fi kartu. Děkuji.

Dobrý den je procesor kompatibilní s deskou popřípadne všechno mezi sebou ? https://www.alza.cz/Order1.htm?list=1#rfr=1

Můžu se zeptat, co prosím znamená (NVIDIA SLI) viz. pokročilé periferie. Tato karta NVIDIA SLI neobsahuje, tak jestli je to nějaká z důležitějších periferií

Dobry den mam v plane kupiť https://www.alza.sk/zalman-z11-neo-d2275704.htm so zakladovkou https://www.alza.sk/msi-z370-tomahawk-d5126933.htm a vodne chladenie https://www.alza.sk/corsair-cooling-hydro-series-h100-v2-d4067696.htm bude mi pasovat uchytenie vodneho chladenia o skrinku hore a nebude pritom zavadziat chladenie cievok napajania na matičnej ?

Dobry den, je tato doska kompatibilna aj s procesromi Intel Skylake?

dobry den, planujem kupit procesor Intel core i5-8400 coffee lake, je táto doska "kompatibilná" a dokáže z procesora dostat to naj ? ak nie, ktoru doporucujete v kat. do 150 EUR. vdaka za odpoved

Dobrý den, chci se zeptat zda-li u této desky je možné měnit brightness LED podsvícení.

dobrý den chcem sa opýtat je lepšie kúpit na túto dosku dve slabšie grafiki alebo jednu poriadnu,chcel by som na hrách pri 4k čo najvišie fps aspon 100 fps.dakujem

Neviete prečo mi nesvieti podsvietenie na Chipsete kde je logo MSI ? dik

12
Diskusia a poradňa k MSI Z370 TOMAHAWK
Príslušenstvo pre MSI Z370 TOMAHAWK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z370 TOMAHAWK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z370 TOMAHAWK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z370 TOMAHAWK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Z370 TOMAHAWK.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií