Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Niceboy Pilot Q8

Zobraziť katalóg
Niceboy Pilot Q8
4,6 65 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie 2304×1296, 2.7 " LCD, uhol záberu 170°, nahrávanie v slučke, microSD
Kód:  NCB013t Produktové číslo:  q8 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Niceboy Pilot Q8



Kľúčové vlastnosti palubnej kamery Niceboy PILOT Q8

  • Vysoké rozlíšenie v super Full HD (2 304 × 1 296 p)
  • Rýchla každodenná inštalácia
  • GPS modul s detekciou rýchlostných radarov
  • Sofistikované asistenčné systémy ADAS (LDWS, FCWS a ďalšie) Rýchla každodenná inštalácia
  • Aktuálne informácie o rýchlosti a polohe
  • Zaznamenávanie trasy
  • G-senzor
  • Nahrávanie v slučke
  • Nočné videnie
  • Až 128 GB pamäťová karta (nie je súčasťou balenia)

PILOT Q8 - kamera s množstvom funkcií

Ak sa často vydávate na cesty, tak by ste mali zvážiť zaobstaranie autokamery Niceboy PILOT Q8, ktorá sa pre vás stane neoceniteľným spoločníkom na cestách. Kamera natáča video v reálnom čase, a to v super Full HD rozlíšení. Autokamera sa tiež môže pochváliť skvelými zábermi aj v noci. Zároveň disponuje celým radom výborných funkcií, akými môžu byť: parkovací mód, nahrávanie v slučke, asistenčné systémy, GPS modul a detekcia radarov. Nesporným benefitom je aj dostatočne veľký, a teda prehľadný, 2,7" displej.


Kvalitný záznam zaručený

Kamera Niceboy PILOT Q8 vyhotovuje zábery v super Full HD rozlíšení (2 304 × 1 296 p). Toto rozlíšenie vám zaručí perfektné zachytenie všetkých potrebných detailov, akými môžu byť dopravné značky, tváre vodičov a ŠPZ vozidiel. K ešte lepšej kvalite záberov dopomáha výkonný čip Ambarella A7 a celosklenená optika s 170° uhlom záberu. Výsledný obraz sa ukazuje na dostatočne veľkom 2,7" displeji. Kamera tiež dosahuje vynikajúce výsledky aj v noci.


Inteligentný GPS modul

Autokamera PILOT Q8 je dokonca vybavená GPS modulom, ktorý po dobu jazdy uchováva informácie o aktuálnej rýchlosti a prechádzanej trase. Tieto informácie potom zostanú uložené na pamäťovej karte. Všetko si tak môžete spätne prezrieť na Google Maps. Na kamere si môžete nastaviť aj upozornenie na prekročenie rýchlosti a pod.



Detekcia radarov

Autokamera PILOT Q8 je vybavená ešte ďalšou vymoženosťou, a to detekciou rýchlostných radarov aj úsekových meraní. Kamera vás na tieto úseky zavčasu upozorní. Praktickou funkciou je aj možnosť merania priemernej rýchlosti počas samotného úsekového merania.


Asistenčné systémy ADAS

Autokamera Niceboy je plná inteligentných asistenčných systémov, ktoré dbajú na väčšiu bezpečnosť vodičov v každodennej prevádzke. Tieto systémy vás dokážu upozorniť na riziko čelného stretu, prípadne dodržanie bezpečného rozstupu (FCWS) alebo vydá upozornenie pri opustení jazdného pruhu (LDWS).


G-senzor, ochrana proti premazaniu

Súčasťou výbavy autokamery Niceboy PILOT Q8 je samozrejme aj citlivý G-senzor, ktorý dokáže rozlíšiť náhlu zmenu pohybu či otras alebo náraz a túto sekvenciu potom uzamknúť pred nechceným premazaním. Autokamera tiež disponuje funkciou nahrávania v slučke, kedy po zaplnení karty bude postupne dochádzať k premazávaniu neuzamknutých záberov za nové. Kamera tak neustále nahráva sama a vy sa nemusíte starať o priebežné premazávanie (môžete použiť kartu s kapacitou až 128 GB - nie je súčasťou balenia).


Pohodlné používanie

Autokamera Niceboy PILOT Q8 disponuje veľmi kompaktnými rozmermi, ktoré nijako neobmedzujú zorné pole vodiča. Súčasťou balenia je prísavný držiak, slúžiaci na pripevnenie na sklo akéhokoľvek vozidla a následné umiestnenie autokamery. Manipulácia s kamerou potom bude hračka. K autokamere PILOT Q8 zároveň dostanete autonabíjačku do zapaľovania a napájací kábel s dĺžkou 3 metre.

Obsah balenia

  • Autokamera Niceboy PILOT Q8
  • Nabíjací USB kábel
  • Nabíjačka do auta
  • Prísavný držiak
  • Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, USB kábel, Manuál, Držiak Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
170 ° Hotovo!
Rozlíšenie snímača
13 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
2304×1296 Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jak uzamknu aktuálni záznam proti přehrátí? Všude se tu píše že pomocí on/off tlačítka ale tím se spustí jen jakési nouzové nahrávání tj. +/- 10sec. od zmačknutí ale aktuální video se neuzamkne. Děkuji.

Dobrý deň, v popise a návode kamery Pilot Q8 je i režim FOTO. Problém je, ako ho nastaviť. Má niekto s tým skúsenosť. Ďakujem.

Dobrý den, zakoupil jsem u Vás tuto kameru. I přes to že mám zapnutou videosmyčku což by mělo být automatické přemazávání nejstarších videí za nejnovější se mi nenahrává záznam. Jsou tam pouze cca 3 sekundové klipy při nastartování auto. Vzhledem k tomu že jsem byl na zážitkové jízdě s autem a chtěl jsem si záznam potom vytáhnout z palubní kamery (byla celou dobu zapnutá) se mi nic nenahrálo na SD kartu. Nechápu důvod ale momentální nádherný požitek ze zážitku zkazila kamera a chybějící CELÝ DEN z jízdy. Neznám žádná slušná slova která by se teď dala použít. Prosím o zjištění problému popřípadě radu.

Dobrý den, odešel mi adaptér nabíjení do auta (do zapalovače - originál Niceboy) na PILOT Q8. Je možné objednat nový - náhradní? Případně, kde sehnat a o jaký tip (označení se jedná)? Děkuji za Váš čas! :)

Dobrý den, při ručním zapnutí nouzového nahrávání se začne nahrávat od daného okamžiku. Je možné nějak nastavit, aby byl zápis uložen i před začátkem nouzového nahrávání?

Dobrý den, umí tato kamera hlídat i křižovatky, které jsou hlídané - průjezd ba červenou?

Dobrý den, dá se kamera napájet USB kabelem 5V/3A ? Děkuji

dobrý den, chci se optat zda je ke kameře i nějaká aplikace pro smartphone ?? děkuji.

Má kamera aplikaci na mobilu ?

Dobrý den. Pokud bude kamera zapojená a zapnuta nepřetržitě, může dojít k vybití autobaterie? Případně jak rychle, kolik si bere kamera napětí. Denně jezdím cca 20-30 km k dobíjení.

123...
Diskusia a poradňa k Niceboy Pilot Q8
Príslušenstvo pre Niceboy Pilot Q8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy PILOT Q8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy Pilot Q8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy Pilot Q8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy Pilot Q8.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií