PET Vyhraj lístky na EURO 2024

Nikon COOLPIX P340 black urban kit

Zobraziť katalóg
Nikon COOLPIX P340 black urban kit
4,5 6 hodnotení
Digitálny fotoaparát CMOS 12 Mpx, 5x zoom (24-120mm), Li-Ion, 3" LCD, SD/SDHC/SDXC, stabilizácia obrazu, Full HD video 1080p, svetelnosť objektívu f/1,8-5,6, režim HDR, 3D fotografovanie, obsahuje fotoaparát P340, tašku, náhradnú batériu a statív
Kód:  OI258j2x Produktové číslo:  VNA490K001 Stránky výrobcu

Nikon COOLPIX P340 black urban kit

Digitálny fotoaparát Nikon COOLPIX P340 je vyzbrojený inovatívnymi funkciami pre lepšie fotografovanie a jednoducho navrhnutým ovládaním, ktoré príde vhod aj pokročilým fotografom. Objektív NIKKOR zaujme dokonale ostrými fotografiami, vysokou svetelnosťou f/1,8 a veľkým rozpätím ohniskových vzdialeností - od širokouhlého objektívu 24 mm až po teleobjektív 120 mm. Prekreslené snímky podporuje CMOS senzor s 12 miliónmi pixelov. Vďaka Back Illuminated ponúkne vyššiu svetelnú účinnosť a spoločne s obvodom pre spracovanie obrazu EXPEED C2 potom brilantné snímky za každého osvetlenia.

Pokročilá optická stabilizácia redukuje vibrácie a chvenie v reálnom čase a umožňuje používať dlhšie časy uzávierky ako pri fotení bez redukcie vibrácií. Problémom pre vás nebude ani vytvorenie 10 snímok s frekvenciou 10 obr./s alebo až 30 snímok frekvenciou 1 obr./s. Pri fotografovaní určite oceníte rýchle a presné automatické zaostrovanie. Funkcia zaostrovania so sledovaním objektu potom zachytí ostré snímky aj v prípade, keď deti, kamaráti alebo domáci maznáčikovia neposedne pobehujú pred vami. Všetky nastavenia si pri fotografovaní navyše ľahko skontrolujete priamo na antireflexnom displeji.


Kreatívne tvorenie snímok podporuje volič expozičných režimov s manuálnymi expozičnými režimami P/S/A/M. Vďaka funkčnému kryciemu prstencu objektívu a dvom príkazovým voličom budete mať svoje vlastné nastavenia vždy na dosah. Napríklad citlivosť ISO môžete nastaviť krycím prstencom objektívu, nastavenie clony upraviť príkazovým voličom a čas uzávierky nastaviť multifunkčným voličom. Kľúčovou vlastnosťou je aj WiFi rozhranie pre okamžité zdieľanie snímok. Set Urban kit obsahuje fotoaparát P340, tašku, náhradnú batériu a statív.

Parametre a špecifikácia

Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
58,8 s Hotovo!

Snímač

Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
58,8 s Hotovo!
Maximálne ISO
6 400 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
120 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/1,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/5,6 Hotovo!
Optický zoom
5 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
220 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
1 050 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Puzdro, Extra batérie, Statív Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nikon COOLPIX P340 black urban kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX P340 black urban kit.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií