Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Nikon COOLPIX P950 čierny

Zobraziť katalóg
Nikon COOLPIX P950 čierny
4,0 2 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Digitálny fotoaparát – kompakt, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, elektronický hľadáčik, elektronická, optická stabilizácia obrazu, 1/2,3" snímač, rozlíšenie snímača 16 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3,2", dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI súčasťou, rozmery 11 × 14 × 15 cm (V׊×H), hmotnosť 1,005 kg, akumulátor, popruh/pútko, USB kábel, slnečná clona a krytka objektívu súčasťou balenia
Super cena
899 € Ušetríte 20 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  OI2113b1 Produktové číslo:  VQA100EA Stránky výrobcu
Nikon COOLPIX P950 čierny 899 € Momentálne nedostupné

Nikon COOLPIX P950 čierny


Svet ako na dlani

Nikon COOLPIX P950 je ako stvorený pre fotografovanie vzdialených objektov ako napr. vtákov vysoko na oblohe, zvierat vo voľnej prírode či leteckých akrobatov. COOLPIX P950 sa môže pýšiť neuveriteľným 83násobným optickým zoomom a robustnou konštrukciou. Či už budete fotografovať čokoľvek, tak jedným si môžete byť istí, a to žetento fotoaparát umožní získať tie najlepšie snímky a videá v rozlíšení 4K.


Špičková kvalita snímok

Vďaka rozsahu ohniskových vzdialeností 24-2 000 mm budete môcť s týmto superzoomom preniknúť do centra každej scény. Širokouhlé zábery skvele zachytí intenzitu búrky nad oceánom. Dlhšie ohnisková vzdialenosť umožňuje zachytiť ostré snímky života vo vzdialenej krajine. Funkcia Dynamic Fine Zoom s 166násobným zoomom digitálnerozširuje horný limit zoomu až na neskutočných 4 000 mm.


Kľúčové vlastnosti digitálneho fotoaparátu Nikon COOLPIX P950 čierny

  • Optická redukcia vibrácií
  • Priblíženie s optickým zoomom 83 × a celkovým zoomom až 166 ×
  • 3,2 “LCD polohovateľný displej
  • Videa v rozlíšení 4K
  • Elektronický hľadáčik s rozlíšením 2 359 000 pixlov
  • WiFi a Bluetooth
  • Mobilná aplikácia SnapBridge pre jednoduché zdieľanie
  • Prispôsobiteľné funkčné tlačidlo (Fn) a manuálne otočný volič na objektíve


precízny objektív

Snímač CMOS s technológiou priameho osvetlenia fotodiód v kombinácii s vysoko svetelným objektívom Nikkor poskytuje skvelé výsledky pri fotografovaní počas celého dňa. Technológia spracovania obrazu EXPEED a optického skla Super ED minimalizuje skreslenie pri dlhých ohniskových vzdialenostiach.


Nikon COOLPIX P950 černý

Elektronický hľadáčik

Veľký elektronický OLED hľadáčik s uhlopriečkou 1 cm a 2 359 000 pixelmi poskytuje špičkový obraz. V okamihu, keď k fotoaparátu priblížite tvár, snímač pohľadu do hľadáčika zobrazenia automaticky z monitora na elektronický hľadáčik.

Nikon COOLPIX P950 černý

Výklopný LCD displej

Iste oceníte veľký LCD displej s uhlopriečkou 8,1 cm a 921 000 pixelmi môžete natáčať takmer do akéhokoľvek uhla. Vďaka tomu môžete vytvárať vskutku až nemožné kompozície.

Nikon COOLPIX P950 černý

podpora RAW

Nikon COOLPIX P950 podporuje formát RAW (NRW) a bez problémov tak môžete ukladať a exportovať nekomprimované snímky pomocou obľúbeného softvéru.


Nikon COOLPIX P950 vie 4K videa

Nielen skvelé snímky sú doménou fotoaparátu COOLPIX P950, ale natočíte s ním aj skvelá 4K videa sa snímacou frekvenciou 30 snímok za sekundu alebo v rozlíšení Full HD s 60 fps. Nechýba ani HDMI výstup pre jednoduché sledovanie videí na externom monitore. Vďaka prítomnosti ďalšieho konektoru môžete pripojiť aj externý mikrofóna ozvučiť video perfektným zvukom. Vďaka manuálnemu režimu videa môžete ľubovoľne upravovať nastavenia expozície. Nechýba ani funkcia časozberného snímania.



Dokonale stabilizovaný fotoaparát

Systém optickej redukcie vibrácií (VR) s dvojitou detekciou umožňuje exponovanie s využitím časov uzávierky až o 5 EV dlhších, než by bolo možné bez redukcie vibrácií. Vďaka bočnému ovládaču zoomu možno objektív vysúvať palcom. Stlačením tlačidla zoomu sa potom objektív vráti späť na širokouhlý záber, čo oceníte prifotografovaní pohybujúcich sa objektov.


nevyhnutná výbava

Samozrejmosťou sú sánky na blesk - môžete pripojiť napr. blesk Speedlight alebo vyskúšať tiež kolimátor Nikon DF-M1 - sklopný zameriavač pomáha sledovať napr. letiace vtáky a udržať je v strede záberu. Pre sledovanie vtáctva je tu aj špeciálnym režim s tromi rôznymi oblasťami automatického zaostrovania. Ďalším režimom je“Mesiac“ uľahčujúce robenie úchvatných astronomických snímok.


Prepojte COOLPIX P950 s telefónom

Do svojho telefónu / tabletu si môžete nainštalovať mobilnú aplikáciu SnapBridge pre operačné systémy Android a iOS. Vďaka tomu budete môcť ľahko zdieľať fotografie. Pomocou GPS senzoru v mobilnom telefóne môžete aktualizovať vo fotoaparáte informácie o dátume a polohe jednotlivých snímok a videí. Prostredníctvom aplikácie jemožné tiež ovládať zoom a spúšťanie uzávierky fotoaparátu.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Šírka
14 cm Hotovo!
Výška
11 cm Hotovo!
Hĺbka
15 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,01 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
14 cm Hotovo!
Výška
11 cm Hotovo!
Hĺbka
15 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,01 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit, Vstavaný blesk, Sánky na blesk, Vhodné na video Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
16 Mpx Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
6 400 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
7 sn./s Hotovo!

Video

Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Zoom Hotovo!
Optická stabilizácia objektívu
Áno Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť
4,3 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť
357 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,5 Hotovo!
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť
50 cm Hotovo!
Optický zoom
83 × Hotovo!
Bajonet
Bez bajonetu Hotovo!

Hľadáčik

Typ hľadáčika
Elektronický (EVF) Hotovo!
Rozlíšenie hľadáčika
2,36 Mpx Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Nikon EN-EL20a Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
290 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, Popruh/pútko, USB kábel, Slnečná clona, Krytka objektívu Hotovo!
Počet objektívov
1 Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tento produkt vystaven v nějaké prodejně alzy?

Dobrý den, včera jsem se ptal k tomuto zboží, ale nikdo mi neodpověděl. Je možné snížit prodejní cenu u tohoto výrobku, když nemá plnou záruku a prodává se stejně jako cenově dražší model P1000 ? Děkuji za info. Stačí mi napsat ANO/ NE. Rozhoduji se zda koupit u vás a nebo jinde. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Nikon COOLPIX P950 čierny
Príslušenstvo pre Nikon COOLPIX P950 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX P950 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX P950 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX P950 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon COOLPIX P950 fekete színű.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií