Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Doprava a instalace TV zdarma

Nikon D3400 čierny + 18-55mm AF-P

Zobraziť katalóg
Nikon D3400 čierny + 18-55mm AF-P
4,9 28 hodnotení
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, CMOS 24.2Mpx, 3.0" LCD, Li-Ion EN-EL14, SD/SDHC/SDXC, Full HD video + objektív 18-55mm AF-P
Kód:  OI211s6 Produktové číslo:  VBA490K002 Stránky výrobcu

Nikon D3400 čierny + 18-55mm AF-P

Hodnotenie experta

  • Špičková kvalita fotografií
  • Malá, ľahká a lacná zrkadlovka
  • Jednoduché ovládanie s nápovedou
  • Kvalitný AF na fotky aj video
  • Od plnej automatiky po plný manuál
  • Ideálny na cestovanie
  • Kvalitný objektív
  • Výhodná cena
  • Menší hľadáčik
  • Nižšia odolnosť
  • Menej funkcií pre náročných
  • Nemá integrované čistenie čipu
  • Nemá vyklápací LCD
  • Objektív bez stabilizácie

Fotoaparát Nikon D3400 je ideálnou voľbou pre začínajúcich fotografov a takto je aj koncipovaný, s dôrazom na jednoduché ovládanie vrátane prispôsobeného menu s textovou nápovedou a grafickým zobrazením aj vysvetlením kľúčových funkcií. Napriek tomu ide o plnohodnotnú zrkadlovku, vybavenú od plnej automatiky až po plne manuálny režim. Silnou stránkou je snímací čip, ktorý je v podstate rovnaký ako pri vyšších modelových radoch (Nikon D5600 alebo Nikon D7200) a patrí k súčasnej absolútnej špičke v danej kategórii. Výhodou sú tiež veľmi malé rozmery a nízka hmotnosť aj cena – Nikon D3400 je menší, ľahší aj lacnejší ako rad obľúbených bezzrkadloviek. V tejto súprave navyše s kvalitným objektívom najnovšej generácie s výkonným automatickým zaostrovaním.

Daňou za veľmi nízku hmotnosť a cenu je oproti vyšším modelom predovšetkým celkovo menšia odolnosť a tiež menej špeciálnych pokročilých funkcií, či absencia automatického čistenia čipu a možnosť vyklápania LCD displeja. V tejto zostave chýba tiež optická stabilizácia objektívu – odporúčam priplatiť si na verziu s objektívom so stabilizáciou, cenový rozdiel sa rozhodne oplatí.

Hodnocení experta

Michal Kupsa

Michal sa venuje fototechnike už vyše 15 rokov a písal pre niekoľko renomovaných médií vrátane National Geographic.

Hmotnosť fotoaparátu: 730 g
Nikon D3400

Parametre tohto tovaru
             

Ohnisková vzdialenosť:

min. 18 mm, max. 55 mm

Svetelnosť:

min. f/5,6, max. f/3,5

Uhlopriečka displeja:

3"

Veľkosť snímača:

DX

             

Maximálna ISO:

25 600

Maximálne rozlíšenie videa:

FullHD (1920 × 1080)

Výdrž batérie:

1 200 snímok

Pokročilé funkcie:

Sánky pre blesk, Výmenné objektívy, TTL meranie

Všestranná súprava fotoaparátu a objektívu so zoomom, ktorá je ideálna pre každodenné fotografovanie. Súprava obsahuje fotoaparát Nikon D3400 a kompaktný objektív AF-P DX NIKKOR 18-55 mm f/3,5-5,6G. Objektív v tejto súprave rýchlo a plynulo zaostruje pri zachovaní takmer bezhlučnej prevádzky, preto je ideálny pre záznam videosekvencií. Pôsobivá redukcia vibrácií Nikon (VR) zaručuje ostré snímky aj pri nízkej hladine osvetlenia.


 Nikon D3400

Ľahké a zábavné fotografovanie vo vysokej kvalite

S zrkadlovkou Nikon D3400 v rukách je ľahké robiť vysoko kvalitné snímky, ktoré vždy zaujmú. Veľký obrazový snímač formátu DX s 24,2 miliónmi pixelov poskytuje vynikajúce výsledky pri slabom osvetlení a spoločne s objektívom NIKKOR dosahuje tvorivým spôsobom rozmazané pozadie. Široký rozsah citlivostí ISO v hodnotách 100 až 25 600 znamená, že môžete získať brilantné snímky aj v takmer úplnej tme na koncerte alebo vonku na romantickej večernej prechádzke.


Zdieľajte okamžite snímky s využitím funkcie SnapBridge

Prevratná funkcia Nikon SnapBridge využíva technológiu Bluetooth pre trvalé nízkoenergetické spojenie fotoaparátu Nikon D3400 a inteligentného telefónu alebo tabletu. Prepojenie fotoaparátu s inteligentným zariadením je jednoduché. Fotoaparát je schopný synchronizovať snímky s inteligentným zariadením počas fotografovania bez ohľadu na to, kde sa nachádzate, a bez nutnosti zakaždým znovu nadväzovať spojenie.

 Nikon D3400

 Nikon D3400 čierny + 18-55mm AF-P VR

Lepšie snímky vo všetkých situáciách

Ľahký fotoaparát Nikon D3400, ktorý je dostatočne kompaktný pre ľahké prenášanie, je brilantným fotoaparátom pre tvorbu nezabudnuteľných snímok a videosekvencií vo vysokom rozlíšení. Prístroj ponúka dlhodobú prevádzku a vďaka konštrukcii s nízkou spotrebou energie a batériu s vysokou kapacitou, umožňuje zaobstarať až 1 200 snímok na jedno nabitie. Rozmerný 7,5 cm (3") monitor s vysokým rozlíšením umožňuje vytvárať kompozície snímok, kontrolovať výsledky a aplikovať špeciálne efekty, pričom vždy poskytuje brilantné zobrazenie.


Skvelé kinematografické zážitky

S digitálnou zrkadlovkou Nikon D3400 je robenie statických snímok obyčajnou polovicou zábavy. Ak máte príležitosť k záznamu videosekvencií, umožní vám funkcia D-Movie fotoaparátu zaznamenávať plynulé videosekvencie Full HD s jemnými detailmi snímacou frekvenciou až 50p/60p. Kontinuálne zaostrovanie zaručuje perfektne ostrú stopáž rýchlych akcií. A navyše môžete vďaka širokému rozsahu citlivostí ISO fotoaparátu ľahko filmovať pouličné scény v noci alebo zaznamenávať zábavné situácie na spoločenských stretnutiach v interiéroch.

Nikon D3400

 Nikon D3400 čierny + 18-55mm AF-P VR

Buďte tvoriví so zabudovanými špeciálnymi efektmi

Fotoaparát Nikon D3400 je dobre vybavený na to, aby vás podporil v tvorivej činnosti. Desať rôznych efektov vstavaných vo fotoaparáte umožňuje ľahko vytvárať snímky s dotykom tvorivého ducha. Stačí len vybrať požadovaný efekt a aplikovať ho ešte pred expozíciou. Menu retušovania fotoaparátu poskytuje maximálnu slobodu s efektmi dodávajúcimi atmosféru už zhotoveným snímkam. Zhotovené snímky môžete priamo na mieste orezať jednoduchým stlačením tlačidla „i“ počas použitia funkcie zväčšenia výrezu snímky.


Kľúčové vlastnosti Nikon D3400

  • Kompaktný, ľahký a veľmi ľahko ovládateľný
  • Dodávané vrátane objektívu 18-55mm AF-P
  • Zlepšená citlivosť na svetlo (lepšie výsledky do ISO 25 600)
  • Zachytí 5 snímok za sekundu s automatickým zaostrovaním
  • Výukový sprievodca pre ukázanie možností fotografovania
  • Automatické odosielanie až do 5 kompatibilných telefónov alebo tabletov
Praktický výmenný objektív

Výmenný objektív pre všestranné využitie

Kompaktný a výkonný objektív NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6 G AF-P DX sa stane vašim univerzálom pre pokrytie celého radu situácií. Zoom s rozsahom od širokouhlého objektívu až po krátky teleobjektív je perfektný pre všetky motívy od portrétov až po snímky interiérov, architektúry a krajiny. Vďaka 3-násobnému zoomu budete mať v rukách všestranný objektív, ktorý perfektne odprevadí digitálne jednooké zrkadlovky Nikon formátu DX.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,4 cm Hotovo!
Výška
9,8 cm Hotovo!
Hĺbka
7,55 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,4 kg Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit, Výmenné objektívy, Vstavaný blesk, Sánky na blesk Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
24,2 Mpx Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
25 600 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
5 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Mono Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
27 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
82,5 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/5,6 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/3,5 Hotovo!
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť
25 cm Hotovo!
Optický zoom
3,1 × Hotovo!
Bajonet
Nikon F Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Nikon EN-EL14a Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
1 200 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, Popruh/pútko, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Objektív, Krytka objektívu, Krytka tela Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Poznámka:
» Všetky fotoaparáty Nikon D
» Všetky APS-C zrkadlovky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal jak využít poukaz na 4x čištění senzoru zdarma jelikož není potvrzený razítkem prodejce. Vlastně není vůbec vyplněný. Předem děkuji za odpověď S pozdravem Ševčík

Dobrý den jaký je rozdíl mezi tímto fotoaparátem a Nikon D3400 černý + 18-55mm AF-P VR? " diky

Dobry den. je mozne nabijat baterku fotoaparatu cez usb port alebo le ncez nabijacku? Dakujem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi tímto objektivem 18-55mm AF-P a dražší verzí s objektivem 18-55mm AF-P VR ? Děkuji

Ak by ste mi mali poradiť medzi Nikon D3400 a Canon 700D, ktorý z nich by ste mi odporučili? Vopred vďaka za odpoved.

Pokud koupím fotoaparát variantou za třetinku + do 3 měsíců doplatek, mám rovněž následně nárok čerpat i CashBack na tento nákup, když jsou tam uvedeny obě volby?

Dobrý den, je možný nákup na splátky? Popřípadě typy splácení Děkuji Radka

Dobrý den, zvažuji koupi fotoaparátu, ale nevím, který zvolit? Rozmýšlím se mezi Nikon COOLPIX B700 a nebo Nicon D3400. Který by jste mi doporučili? Fotoaparát by měl sloužit pro rodinné focení, výlety, cestování...Jsem začátečník. Děkuji za odpověď.

Je lepší tato zrcadlovka nebo nikon d3300

Dobrý den, chci se zeptat kde si mám nechat orazítkovat kupon na bezplatné čištění čipu? Popř. můžu u něj vyplnit datum prodeje, sériové číslo a model?

Diskusia a poradňa k Nikon D3400 čierny + 18-55mm AF-P
Príslušenstvo pre Nikon D3400 čierny + 18-55mm AF-P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon D3400 černý + 18-55mm AF-P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon D3400 schwarz + 18-55mm AF-P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon D3400 schwarz + 18-55mm AF-P. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon D3400 fekete + AF-P DX 18-55.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií