P&G MS v hokeji_CZ

Nikon D5500 čierny + 18–55 mm AF-P VR + 70–300 mm AF-P VR + Nikon Starter Kit

Zobraziť katalóg
Nikon D5500 čierny + 18–55 mm AF-P VR + 70–300 mm AF-P VR + Nikon Starter Kit
4,7 20 hodnotení
Digitálny fotoaparát – CMOS 24.2Mpx, dotykový 3.2" LCD, EXPEED 4, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, Full HD video, WiFi + Nikon Starter Kit
Kód:  OI215c9bmsk Stránky výrobcu
Nikon D5500 čierny + 18–55 mm AF-P VR + 70–300 mm AF-P VR + Nikon Starter Kit Predaj skončil

Nikon D5500 čierny + 18–55 mm AF-P VR + 70–300 mm AF-P VR + Nikon Starter Kit

Pokračovateľ modelu D5300 prešiel zlepšením, aby sadol fotografovi po stránke ergonómie, poslúžil s väčšou výdržou aj väčšími možnosťami fotografovania. Predovšetkým rozšírenou citlivosťou ISO na 25 600 dosiahnete lepšie výsledky počas zlého osvetlenia aj pri nočnom fotografovaní bez blesku, kedy vaše snímky vyniknú farebnosťou a hĺbkou. Zrkadlovka je tiež oproti predchádzajúcemu modelu menšia, ľahšia, na rovnakú batériu vydrží až o tretinu viac a má dotykový displej pre jednoduchšie ovládanie.

Starter kit

Starter kit obsahuje všetko, čo potrebujete pre tvorbu kvalitných fotografií v rôznych prostrediach. V taške bezpečne prenesiete fotoaparát, 2 objektívy, prípadne 1 objektív, 1 externý blesk a ďalšie príslušenstvo. V súprave je tiež rýchla 32 GB karta, čistič optiky a UV filter, vďaka ktorému budú mať vaše fotografie skvele vyvážené farby aj počas slnečného letného dňa alebo vo vyšších horských polohách.

Kľúčové vlastnosti

  • CMOS snímač zaznamenáva úchvatné fotografie
  • Záznam videa Full HD s možnosťou plného manuálneho riadenia
  • Špičkový obrazový procesor EXPEED 4 zaistí rýchle a kvalitné spracovanie fotografií aj videa
  • Veľký rozsah citlivostí snímacej sústavy
  • Rýchle a presné automatické zaostrovanie
  • 3,2" LCD displej s kĺbovým uchytením
  • Dodávané vrátane dvojice objektívov 18 – 55 mm AF-P VR + 70 – 300 mm AF-P VR
  • Starter Kit obsahujúci tašku, 32 GB kartu, UV filter a štetec

To najlepšie zostáva

D5500 má osvedčené 39-bodové zaostrenie a 2 016-pixelový RGB snímač pre meranie expozície. Snímač CMOS formátu DX s 24 Mpx sľubuje živé snímky s výraznými, jemne vystupňovanými farbami a nízkou úrovňou šumu. Procesor EXPEED 4 s pokročilými technológiami rýchlo spracuje dáta do brilantných snímkov počas všetkých svetelných podmienok. Systém je výkonný natoľko, že umožňuje plynulý záznam Full HD videosekvencií aj sériového snímania rýchlosťou až 5 obrázkov za sekundu.

Optimálne vytvarovaná

Digitálna jednooká zrkadlovka bola zhmotnená ľahkou a súčasne robustnou monolitickou konštrukciou tela, a je tak perfektným fotografickým partnerom pre každú príležitosť. Za perfektne tvarovaný grip uchopíte fotoaparát s minimom úsilia, aby ste získali plnú kontrolu nad pripravenými tlačidlami a kolieskami. Funkcia Fn umožňuje rýchlo upravovať kľúčové nastavenia pohybom prsta na monitore pri fotografovaní s využitím hľadáčika. Funkcii Fn priradíte až osem často používaných nastavení vrátane voľby zaostrovacích polí, režimov činnosti zaostrovacích polí, clony a citlivosti ISO.

Objektívy súčasťou balenia

NIKKOR 70 – 300 mm f/4,5 – 6,3G AF-P DX ED VR

Tento telezoom bol navrhnutý pre digitálne aj kinofilmové jednooké zrkadlovky. Objektív dosahuje 4,3× zoom v rozsahu ohniskových vzdialeností 70 až 300 mm (105 až 450 mm pri formáte DX).

NIKKOR 18 – 55 mm f/3,5 – 5,6G AF-P DX VR

Kompaktný, cenovo dostupný, a napriek tomu výkonný objektív sa stane vašim univerzálom pre pokrytie celého radu situácií. Zoom s rozsahom od širokouhlého objektívu až po krátky teleobjektív je perfektný pre všetky motívy od portrétov až po snímky interiérov, architektúry a krajiny.

 

 

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,4 cm Hotovo!
Výška
9,7 cm Hotovo!
Hĺbka
7 cm Hotovo!
Hmotnosť
470 g Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Výmenné objektívy, Vstavaný blesk, Sánky na blesk Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
24,2 Mpx Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
25 600 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
5 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
27 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
82,5 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,5 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/5,6 Hotovo!
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť
25 cm Hotovo!
Optický zoom
3,1 × Hotovo!
Bajonet
Nikon F Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
820 snímok Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Taška, Puzdro, Objektív, Krytka objektívu, Krytka tela, Čistiaca utierka Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Poznámka:
» Všetky fotoaparáty Nikon D
» Všetky APS-C zrkadlovky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký objektiv je vhodný na focení zvířat?

Dobrý den. Ráda bych se zeptala zda má tento fotoaparát nikon d5500 funkci timelaps? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, přikládám opět problém stran nedodaného poukazu na čištění čipu. Pokládála jsem stejný dotaz dne 15.01.2017. Kontaktoval jsem výrobce a ten byl rychlejší: Doslova cituji odpověď výrobce: Děkujeme za Váš email ohledem D5500 a velice nás mrzí způsobené komplikace. Pokud bylo na balení setu napsáno že obsahuje kupón pro čištění snímače, tak uvnitř krabice by měl být kupón na čtyři bezplatná čištění. Jestliže tento poukaz nebyl přibalen v krabici, tak prosím kontaktujte prodejnu ve které jste fotoaparát zakoupil protože vám prodali nekompletní balení.

Dobrý den, pořídil jsem si tento set. Na krabici je nalepeno, že přístroj má 4x čištění čipu zdarma. Nenacházím v balení ale žádný poukaz na čištění. Nezbývá mi tedy, než Vám položit otázku, jak to funguje ? Kam s přístrojem na vyčištění zajít ? A další otázka, v jakém intervalu je čištění doporučováno ? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mám ten samý dotaz ohledně upřesnění obsahu kitu jako paní Jančovičová. Jde mi především o sluneční clonu. Děkuji.

Dobrý den. objektiv v setu Nikon D5500 černý + 18-55mm AF-P VR + 70-300mm AF-P VR + Nikon Starter Kit je tento objektiv: "Nikon 70-300mm f/4,5–6,3 G AF-P DX ED VR"? Děkuji!

Diskusia a poradňa k Nikon D5500 čierny + 18–55 mm AF-P VR + 70–300 mm AF-P VR + Nikon Starter Kit
Príslušenstvo pre Nikon D5500 čierny + 18–55 mm AF-P VR + 70–300 mm AF-P VR + Nikon Starter Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon D5500 černý + 18-55mm AF-P VR + 70-300mm AF-P VR + Nikon Starter Kit.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií