Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nikon Z5 + 24-50 mm + FTZ adaptér

Zobraziť katalóg
Nikon Z5 + 24-50 mm + FTZ adaptér
4,1 6 hodnotení
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, Full Frame, FX 24.3Mpx, bajonet Nikon Z, 5-osá stabilizácia obrazu, 3.2" dotykový displej, 4K UHD video 30 sn./s, SD/SDHC/SDXC, WiFi, miniHDMI, USB, sekvenčné snímanie 4.5 sn/s. + objektív 24-50mm, f/4-6.3 + FTZ adaptér
Na sklade 2 ks 2 499 €
Kód:  OI2115a3 Produktové číslo:  VOA040K003 Stránky výrobcu

Nikon Z5 + 24-50 mm + FTZ adaptér

Hmotnosť fotoaparátu: 675 g
Nikon Z5 + 24-50mm

Parametre tohto tovaru

               

Obrazový snímač:

FX CMOS 24,3 Mpx

Objektív:

NIKKOR Z 24-50 mm f/4-6,3

Bajonet:

Nikon Z + adaptér bajonetu FTZ

Uhlopriečka displeja:

3,2"

               

Maximálna ISO:

51 200

Maximálne rozlíšenie videa:

4K UHD (3 840 × 2 160 px)

Konektivita:

USB, WiFi, Bluetooth, miniHDMI

Pokročilé funkcie:

5-osý stabilizátor, EVF, výklopný dotykový displej, sánky pre blesk, výmenné objektívy

Rozšírte svoje tvorivé možnosti s fotoaparátom Nikon Z 5

Digitálna plnoformátová bezzrkadlovka Nikon Z 5 vás vtiahne do kúzelného sveta fotografie a ponúkne rad pokročilých funkcií na kreatívne zachytenie snímok a videa v špičkovej obrazovej kvalite s pôsobivým dynamickým rozsahom. Ide o odolný, ľahký a jednoducho ovládateľný fotoaparát sobrazovým snímačom formátu FX (kinofilm),ktorý zachytí viac detailov, priestorovej hĺbky a farieb. CSC fotoaparát Nikon Z 5 je kompatibilný s celým radom vymeniteľných objektívov NIKKOR Z.

NIKKOR Z 24-50 mm f/4-6,3

Najmenší a najľahší objektív so zoomom vo formáte FX ponúka všestranné využitie na zachytenie ostrých snímok s ohromujúcimi detailmi a živými farbami. NIKKOR Z 24-50 mm je ideálny na fotografovanie krajiny, interiérov a pôsobivých portrétov, ktoré vyniknú rovnomerným osvetlením a minimálnym skreslením obrazového poľa. Extrémne tichý krokový motor sa postará o rýchle a presné zaostrovanie za akejkoľvek situácie.



Adaptér bajonetu FTZ

Táto sada fotoaparátu Nikon Z 5 s objektívom obsahuje adaptér bajonetu FTZ, ktorý umožňuje používať objektívy NIKKOR s bajonetom Nikon F na fotoaparátoch Nikon Z bez dopadu na kvalitu obrazu.



S Nikon Z 5 uskutočníte svoju víziu vo formáte kinofilmu

Foťák Nikon Z 5 disponuje obrazovým snímačom vo formáte kinofilmu s rozlíšením 24,3 Mpx a rozsahom citlivostí ISO 100-51 200, ktorý plne využíva vysokú priepustnosť svetla bajonetu Nikon Z. O svižné spracovanie snímok a nahrávanie plynulého 4K Ultra HD videa sa pri bezzrkadlovke Nikon Z 5 postará výkonný obrazový procesor EXPEED 6.

Podmanivé portrétne fotografie

Nikon Z 5 zachytí podmanivé portrétne fotografie

Bezzrkadlovka Nikon Z 5 má plnoformátový CMOS snímač s detailným rozlíšením 24,3 Mpx. Využíva výhody vysokej priepustnosti svetla bajonetu Nikon Z s veľkým priemerom na dosiahnutie profesionálnych výsledkov predovšetkým pri portrétnych fotografiách, ktoré budú oplývať bohatou tonálnou gradáciou.

Dokonale ostré snímky bez šumu

Dokonale ostré snímky bez šumu

Digitálna bezzrkadlovka Nikon Z 5 ponúka široký rozsah citlivostí ISO 100-51 200, vďaka čomu zaobstaráte dokonale čisté snímky s pôsobivým dynamickým rozsahom aj pri použití vysokých alebo nízkych hodnôt citlivostí ISO.

Rýchlý autofocus

Precízne automatické zaostrovanie

O rýchle a precízne zaostrovanie objektov sa pri bezzrkadlovke Nikon Z 5 postará pokročilý systém hybridného automatického zaostrovania (AF) s 273 zaostrovacími poľami. Digitálny fotoaparát Nikon Z 5 bez problému zaostrí aj pohybujúce sa objekty a udrží ich ostré v ľubovoľnom mieste obrazového poľa.

Pokročilá detekcia očí

Nikon Z 5 má pokročilú detekciu očí

Vďaka inteligentnej funkcii na detekciu očí urobíte s CSC fotoaparátom Nikon Z 5 pôsobivé zábery ľudí, psov a mačiek. Pri fotografovaní je možné zaostrovať na oko objektu a udržiavať toto zaostrenie aj v prípade, že sa objekt pohybuje.

Nikon Z 5 ponúka 5-osý stabilizátor obrazu

Foťák Nikon Z 5 je vybavený vstavanou 5-osou optickou stabilizáciou, ktorá umožňuje fotografovať s až o 5 EV dlhšími časmi uzávierky. Bez ohľadu na použitý objektív NIKKOR Z tak zachytíte vždy dokonale ostré snímky a stabilné videá bez použitia statívu.


Kompaktná sada Nikon Z 5 pre široké možnosti fotografovania

Digitálna bezzrkadlovka Nikon Z 5 na prvý pohľad zaujme robustným telom a kompaktnými rozmermi, ktoré umožnia jej ľahké prenášanie, takže fotoaparát môžete mať vždy poruke. S dodaným objektívom NIKKOR Z 24-50 mm, ktorý sa radí medzi najmenšie a najľahšie objektívy so zoomom vo formáte kinofilmu, vám CSC fotoaparát Nikon Z5 poskytne neobyčajne veľkú mieru slobody a vysokú flexibilitu využitia od širokouhlých záberov až po pôsobivé portréty.

Ostrý EVF

Extrémne ostrý elektronický hľadáčik

Elektronický hľadáčik digitálneho fotoaparátu Nikon Z 5 oplýva jemným rozlíšením 3 690 000 pixelov a ponúka dokonale ostrý obraz na precíznu kontrolu snímanej scény. Vďaka živému náhľadu hľadáčik v reálnom čase zobrazuje nastavenie expozície, citlivosti ISO a vyváženie bielej farby.

Výklopný dotykový displej

Nikon Z 5 má výklopný dotykový displej

LCD displej bezzrkadlovky Nikon Z 5 disponuje uhlopriečkou 3,2" a vďaka výklopnej konštrukcii ponúka vynikajúcu flexibilitu pri fotografovaní snímok z netradičných uhlov. Dotykové ovládanie uľahčí prezeranie snímok, prechádzanie ponúk a umožní rýchle zaostrovanie snímok jednoduchým dotykom.

Ergonomický dizajn

Nikon Z 5 s vynikajúcou ergonómiou

Aj napriek kompaktným rozmerom sa digitálna bezzrkadlovka vo formáte kinofilmu Nikon Z 5 veľmi dobre ovláda. Ergonomický grip zaistí pevný úchop a kľúčové ovládacie prvky sú rozmiestnené tak, aby boli počas snímania pohodlne prístupné.

Odolná a zároveň ľahká konštrukcia

Odolná a zároveň ľahká konštrukcia

Foťák Nikon Z 5 disponuje odolným a zároveň ľahkým telom z horčíkovej zliatiny. Okolo všetkých pohyblivých častí a tlačidiel CSC fotoaparátu Nikon Z 5 sa nachádza tesnenie, ktoré zabraňuje vnikaniu prachu a vlhkosti do prístroja a chráni ho tak proti poveternostným vplyvom.


Svetelné objektívy NIKKOR Z vo formáte kinofilmu

Digitálny fotoaparát Nikon Z 5 spolupracuje s kompaktnými objektívmi NIKKOR Z vo formáte kinofilmu, ktoré sú navrhnuté na rýchle a tiché fotografovanie a záznam videosekvencií s vynikajúcou ostrosťou a prekreslením detailov. K dispozícii sú modely od extrémne širokouhlých objektívov s pevnou ohniskovou vzdialenosťou až po teleobjektívy so zoomom.

Duálny slot pre pamäťovú kartu

Duálny slot na pamäťovú kartu

Digitálna bezzrkadlovka Nikon Z 5 je vybavená 2 slotmi na pamäťové karty s podporou rýchlych kariet SD v štandarde UHS-II. Vďaka tomu môžete automaticky zálohovať snímky, alebo oddeliť ukladanie fotografií a videa.

Plynulé 4K videá

Nikon Z 5 nahráva plynulé 4K videá

Fotoaparát Nikon Z 5 umožňuje nahrávať plynulé videá vo vysokom 4K Ultra HD rozlíšení s maximálnou frekvenciou 30p. Zhotovovať môžete aj pútavé časozberné videá či fotografovať počas záznamu. Nechýba ani port na pripojenie externého mikrofónu k bezzrkadlovke Nikon Z 5.

Kreatívny režim

Kreatívne možnosti úpravy snímok priamo na fotoaparáte Nikon Z 5

Vďaka kreatívnym funkciám môžete vašim snímkam vtlačiť nezameniteľný autorský rukopis. Systém Nikon Picture Control umožňuje aplikovať unikátne kreatívne filtre a výsledok zobraziť v reálnom čase v elektronickom hľadáčiku alebo na displeji CSC fotoaparátu Nikon Z 5.

WiFi a Bluetooth

Nikon Z 5 ponúka WiFi a Bluetooth pripojenie

Vďaka integrovanému bezdrôtovému rozhraniu WiFi a Bluetooth môžete ľahko zdieľať snímky prostredníctvom mobilnej aplikácie Nikon SnapBridge. Aplikácia umožní prenášať snímky a videá z fotoaparátu Nikon Z 5 do mobilného zariadenia, ktoré tiež dokáže premeniť vo vzdialený monitor alebo ovládač spúšte.


Parametre a špecifikácia

Šírka
13,4 cm Hotovo!
Výška
10,05 cm Hotovo!
Hĺbka
6,95 cm Hotovo!
Hmotnosť
590 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
13,4 cm Hotovo!
Výška
10,05 cm Hotovo!
Hĺbka
6,95 cm Hotovo!
Hmotnosť
590 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit, Výmenné objektívy, Vstavaný blesk, Sánky na blesk, Vhodné na video Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Na snímači (IBIS) Hotovo!
Bajonet
Nikon Z Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
24,3 Mpx Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/8 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
102 400 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
4,5 sn./s Hotovo!

Video

Podporované rozlíšenie videa
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Zoom Hotovo!
Optická stabilizácia objektívu
Nie Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť
50 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/4 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,3 Hotovo!
Maximálna clona
36 Hotovo!
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť
35 cm Hotovo!
Optický zoom
2,1 × Hotovo!
Bajonet
Nikon Z Hotovo!
Objektív
Nikon Z 24-50 mm f/4-6,3 Hotovo!

Objektív 2

Objektív
Bez 2. objektívu Hotovo!

Hľadáčik

Typ hľadáčika
Elektronický (EVF) Hotovo!
Rozlíšenie hľadáčika
3,69 Mpx Hotovo!
Maximálne zväčšenie EVF
0,8 x Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Nikon EN-EL15c Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
470 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
2 280 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
Mini HDMI, Externý mikrofón, USB-C, Jack 3,5 mm Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Objektív Hotovo!
Špeciálne vybavenie
FTZ adaptér Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Varianty Nikon Z5:

1 399 € - 2 499 €

Nikon Z5 + Z 24 – 200 mm f/4 – 6,3

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Nikon Z, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,3 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3,2", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón, USB-C a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 10,05 × 13,4 × 6,95 cm (V׊×H), hmotnosť 590 g, objektív súčasťou balenia
Do košíka
2 499 €
Na sklade 2 ks
 

Nikon Z5 + 24-50 mm

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Nikon Z, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,3 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3,2", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón, USB-C a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 10,05 × 13,4 × 6,95 cm (V׊×H), hmotnosť 590 g, objektív súčasťou balenia
Do košíka
1 749 €
Na sklade 3 ks
 

Nikon Z5 telo

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Nikon Z, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,3 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3,2", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón, USB-C a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 10,05 × 13,4 × 6,95 cm (V׊×H), hmotnosť 590 g
Do košíka
1 399 €
Na sklade 1 ks
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, budete mít na prodej i samostatné tělo Nikon Z5? nebo pouze sety s objektivy?

Dobrý deň, bude tato kamera kompatibilná a optimálna pre tento objektív(Sigma 105mm f/2.8 EX DG OS HSM Macro, baj. Nikon F)?

Dobrý deň, dá sa k tomuto fotoaparátu používať objektív sigma 35mm art nikon ?

Diskusia a poradňa k Nikon Z5 + 24-50 mm + FTZ adaptér
Príslušenstvo pre Nikon Z5 + 24-50 mm + FTZ adaptér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon Z5 + Z 24–50 mm f/4–6,3 + FTZ adaptér.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií