AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

NIVEA Care Naturally Good Creme 200 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Care Naturally Good Creme 200 ml
Telový krém – hydratačný, uvoľňujúci, vyživujúci a upokojujúci, pre ženy aj pre mužov, vhodný na všetky typy pokožky, s prírodnými zložkami, vyhotovenie: prírodné, aktívne látky: aloe vera a mandľový olej, objem 200ml - 21,95 €/1 l
Kód:  KSTE2024 Produktové číslo:  42420088 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Care Naturally Good Creme 200 ml Predaj skončil

NIVEA Care Naturally Good Creme 200 ml

Doprajte pokožke hĺbkovú hydratáciu vďaka telovému krému NIVEA Care Naturally Good Creme. Krém obsahuje organickú aloe vera, ktorá stimuluje kožné bunky, obnovuje zdravie pokožky, a tým zatočí s predčasným starnutím. Ingrediencie sú z 98 % prírodné a krém je 100 % klimaticky neutralizovaný. Krém NIVEA Care Naturally Good Creme sa stará nielen o pokožku, ale aj o životné prostredie. Zažite pocit hydratácie a upokojenie až na 24 hodín s krémom NIVEA Care Naturally Good Creme. 

Kľúčové vlastnosti telového krému NIVEA Care Naturally Good Creme

  • Vhodný pre suchú a šupinatú pokožku s nepríjemným svrbením 
  • Telový krém NIVEA Care Naturally Good Creme hydratuje, upokojuje a obnovuje zdravie pokožky až na 24 hodín
  • Stará sa nielen o pokožku, ale aj o životné prostredie 
  • Krém NIVEA Care Naturally Good Creme je vytvorený pre telo, ruky aj tvár 

Použitie: 
Naneste primerané množstvo krému na telo a dôkladne rozotrite. Na tvár je doporučená veľkosť lieskového orieška. Ako vyzerá ideálna aplikácia? Nanášajte od dekoltu ku krku, od brady k lícam a zo stredu čela do strán. Telový krém NIVEA Care Naturally Good Creme môžete použiť aj k samomasáži alebo po kúpeli. 

Zloženie: 
Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Parfum


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!
Objem
200 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými zložkami Hotovo!
Hmotnosť
231 g (0,23 kg) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Care Naturally Good Creme 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Care Naturally Good Creme 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA Care Naturally Good Creme 200 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií