AlzaPlus+ děti Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NIVEA Cellular Perfect Skin 50 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Cellular Perfect Skin 50 ml
4,0 2 hodnotení
Krém na tvár – obsahuje extrakt z magnólie, ktorý zvyšuje odolnosť buniek voči oxidačnému stresu, pomáha redukovať vrásky a chráni pleť pred predčasným starnutím, odporúčaný vek: 35 rokov - 215,80 €/1 l
Kód:  KSPL1577 Produktové číslo:  9005800244181 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Cellular Perfect Skin 50 ml Predaj skončil

NIVEA Cellular Perfect Skin 50 ml

Pleťový krém NIVEA Cellular Perfect Skin Denný krém obsahuje extrakt z magnólie Pleťový krém NIVEA Cellular Perfect Skin je denný krém, ktorý sa spoľahlivo stará o vašu pleť, dodáva jej hĺbkovú hydratáciu, výživu a chráni ju pred vonkajšími škodlivými vplyvmi, vrátane slnečného žiarenia. Krém obsahuje jemné čiastočky odrážajúce svetlo, ktoré okamžite opticky odstránia drobné nedokonalosti pleti a rozžiaria vašu tvár. Denný krém bude vašim spoľahlivým pomocníkom v boji proti vráskam, starnutiu pleti a jej nerovnomernej pigmentácii. Ošetruje vašu pleť počas dňa a pomocou stredného ochranného faktora ju chráni pred slnkom. Krém vašu pleť rozžiari a zanechá ju jemnú, hladkú a nádherne zjednotenú.

 

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Bohaté zloženie denného krému obsahuje lumicinol, ktorý pri pravidelnom používaní zjednocuje tón pleti. Slnečné svetlo, genetické a hormonálne výkyvy sú faktory, ktoré vyvolávajú nadmernú produkciu melanínu, čo vedie k nerovnomernému zafarbeniu pleti s nástupom pigmentových škvŕn. Lumicinol je účinná látka, ktorá znižuje nadmernú produkciu melanínu v pleti a odstraňuje starecké škvrny aj nerovnomernú pigmentáciu. Ďalšie ošetrujúce látky optimálne vyživujú pleť, viditeľne redukujú vrásky a zlepšujú schopnosť bunkovej obnovy. Výťažky z magnólie odstraňujú drobné vrásky, ktoré vznikajú častou mimikou na unavenej pleti. Viditeľne zvyšujú odolnosť buniek voči oxidačnému stresu a chránia pleť pred predčasným starnutím.

Prípravok je určený pre všetky typy pleti žien nad 35 rokov. Perfektne pleť počas dňa ošetruje a rozjasňuje. Pri pravidelnom používaní bude vaša pleť nádherne osviežená, jemná, pevná, prirodzene pružná a zbavená všetkých nedokonalostí starnúcej pleti. Pleť bude zjednotená, nebude javiť známky únavy a bude chránená pred slnkom stredným ochranným faktorom SPF 15. Starajte sa o svoju pleť pomocou kvalitného krému, aby bola zdravá, prirodzene krásna a nádherne rozjasnená!

Účinné látky:

  • Výťažky z magnólie – zvyšujú odolnosť pleti proti oxidačnému stresu, odstraňujú drobné vrásky, hydratujú a osviežujú pleť, chránia ju pred predčasným starnutím.
  • Lumicinol – pomáha regulovať produkciu melanínu v pleťových bunkách, obmedzuje vznik stareckých a iných pigmentových škvŕn.
  • Čiastočky odrážajúce svetlo – okamžite opticky zdokonalia pleť a zaistia jej mladistvý a odpočinutý vzhľad.
  • Ochranný faktor SPF 15 – chráni pleť pred slnečnými lúčmi a škodlivým UV žiarením.

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Odporúčaný vek:
35 +

Použitie:
Nanášajte na čistú pleť každé ráno a krúživým pohybom jemne vmasírujte.

Objem:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!
Vek
35+ Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!

Vek

Vek
35+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Cellular Perfect Skin 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Cellular Perfect Skin 50 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií