PET Aplikace

NORDline UR 200 S nerez

Zobraziť katalóg
NORDline UR 200 S nerez
Chladnička bez mrazničky – prevádzková teplota -2 až +8°C, príkon 150W, chladivo R600a, nerezové opláštenie, 2 výškovo nastaviteľné rošty, zabudovaný zámok
Kód:  NOSVCHL049

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NORDline UR 200 S nerez Predaj skončil

NORDline UR 200 S nerez

Či už patríte medzi nadšených milovníkov horúcich letných dní, alebo dávate prednosť zasneženým uliciam, pri skladovaní najrôznejších potravín určite využijete nepriehľadnú chladiacu vitrínu NORDline UR 200 S. Táto vitrína vo vyhotovení z nehrdzavejúcej ocele má objem 78 litrov a je určená predovšetkým do náročných gastroprevádzok. Teplota vnútri sa reguluje digitálnym termostatom a skriňa účinne chladí aj pri okolitej teplote do 32 °C. Na vkladanie a vyberanie potravín je vitrína vybavená uzamykateľnými dverami, pri ktorých ľahko vymeníte otváranie dverí aj tesnenie. NORDline UR 200 S uchová všetky lákavé dobroty pekne v chlade.

Kľúčové vlastnosti chladiacej vitríny NORDline UR 200 S

  • Chladiaca skriňa NORDline na uchovávanie potravín aj do náročnej gastroprevádzky
  • Má uzamykateľné dvere
  • Stabilné police s nosnosťou až 25 kg
  • Dvere sú nepriehľadné a je možné meniť ich otváranie
  • Má funkciu automatického odmrazovania a ventilované chladenie
  • Vitrína NORDline UR 200 S má digitálny termostat
  • Účinne chladí aj pri teplotách 32 °C

Znamenitý pomocník do predajne – to je NORDlineUR 200 S

Dvoma výškovo nastaviteľnými roštami môžete sami regulovať umiestnenie výrobkov. Rošty sú navyše veľmi pevné, stabilné a ich nosnosť je až 25 kg. Dvere sú nepriehľadné a majú v sebe zabudovaný zámok. Samozrejmosťou je aj funkcia automatického odmrazovania a ventilované chladenie. Chladivo R 600a sa postará o optimálnu teplotu.


Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NORDline UR 200 S nerez.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií