Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Xiaomi Fan Festival

Nubia N1 White Gold

Zobraziť katalóg
Nubia N1 White Gold
4,4 24 hodnotení
Mobilný telefón 5,5" IPS FHD 1920 x 1080, procesor MT6755M Octa Core 64-bit, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, MicroSDXC až 128 GB (zdieľaný slot so SIM), fotoaparát 13 Mpx + 13 Mpx, GPS, WiFi, bluetooth, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM (1x Nano SIM + 1x Micro SIM), batéria 5000 mAh, Android 5.1
Kód:  ZTE2050a1b

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nubia N1 White Gold

vlastnosti telefónu

75 mm

vypnuté
Nubia N1 White Gold front

150,9 mm

vypnuté
Nubia N1 White Gold Pohled ze strany

8,9 mm

Hmotnosť telefónu: 190 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.1

typ operačného systému

Výdrž baterie

5 000 mAh

výdrž batérie

MicroSim

Nano + Micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

75 × 150,9 × 8,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 + 13 Mpx

fotoaparát

Připojení

3G LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC 128 GB

slot na pamäťové karty

Váha

190 g

hmotnosť telefónu


Hladký povrch a inteligentný osemjadrový procesor

Keď vezmete telefón Nubia N1 do ruky, ako prvé vás prekvapí jeho hladký povrch. Šasi je vyrobené z hliníkovej zliatiny používanej v letectve a vytvorenej pomocou integrovanej technológie spracovania kovov. Po náročnom testovaní sa podarilo vytvoriť perfektne klenutý ergonomický tvar, ktorý skvele sadne do ruky.

Telefón poháňa osemjadrový procesor MTK Helio P10, schopný bez problémov zvládnuť náročné aplikácie a najnovšie hry. V závislosti na druhu aplikácie dokáže rovnomerne rozmiestniť záťaž medzi CPU a GPU. Tým znižuje riziko prehriatia a navyše tak optimalizuje spotrebu batérie.

vypnuté
Hladký povrch a chytrý osmijádrový procesor

vypnuté
5,5" IPS displej s Full HD rozlišením

Kľúčové vlastnosti

  • 5,5" IPS displej s Full HD rozlíšením zachováva vernosť farieb aj pri pohľade z uhla
  • Osemjadrový procesor a 3 GB RAM plynule zvládajú chod náročných aplikácií a hier
  • 32 GB interná pamäť + microSDXC (až 128 GB)
  • Predný a zadný fotoaparát s rozlíšením 13 Mpx, skrášľujúcimi filtrami a redukciou šumu
  • Vysokorýchlostné pripojenie 3G/LTE
  • Možnosť používania dvoch SIM kariet neraz (Nano + Micro SIM)
  • Batéria s nadštandardnou kapacitou 5 000 mAh
  • Moderný operačný systém Android 5.1

5,5" Full HD displej

5,5" FHD displej ponúka ostré, jasné a detailné zobrazenie s presnosťou až 401 PPI. O príjemné zážitky z hrania hier alebo sledovania videí v kvalite 1080p rozhodne nebudete ochudobnení.


Duálny predný a zadný fotoaparát

Zadný fotoaparát 13 Mpx je vybavený technológiou automatického zaostrenia s fázovou detekciou (PDAF) a rýchlosťou snímania 0,2 sekundy. Predný fotoaparát ponúka filter skrášľujúci fotografie v reálnom čase a inteligentný blesk.

Ďalšie užitočné funkcie:

  • 3D technológia redukcie šumu
  • Vylepšenie obrazu pri slabom osvetlení
  • Ručná stabilizácia obrazu
  • Kvalita obrazu digitálnej zrkadlovky
  • LTM kontrola farieb
  • Presná rekonštrukcia farieb na fotografii

Príklady dostupných filtrov:

  • Mucha
  • Rybie oko
  • Film
  • Miniatúra
vypnuté
Duální přední a zadní fotoaparát

NEOPOWER - batéria s kapacitou 5 000 mAh

Nubia N1 je vybavený novou technológiou výdrže batérie NEOPOWER, ktorá spája batériu s kapacitou 5 000 mAh, výbornú optimalizáciu systému, nízku spotrebu energie a vysokovýkonnú konfiguráciu hardvéru, ktoré spoločne zaisťujú trojdňovú výdrž batérie pri strednom používaní. Nubia N1 tak predstavuje špičkové zariadenie s dlhou výdržou.


vypnuté
Rekordně rychlý snímač otisků prstů

Rekordne rýchly snímač odtlačkov prstov

Telefón Nubia N1 je vybavený snímačom odtlačkov prstov s unikátnou rýchlosťou snímania 0,2 sekundy. Sprístupňuje funkciu Super Screenshot (zachytenie obrazovky) aj niektoré funkcie fotoaparátu.


Podpora hlasových hovorov s vysokým rozlíšením

So systémom Dual SIM Standby podporuje N1 svetovo najrozšírenejších poskytovateľov 4G sietí. Okrem toho sa však dočkal aj upgradu, aby podporoval sieť Cat 6 a hlasové hovory VoLTE s vysokým rozlíšením.


Rozdelenie displeja na výšku a na šírku

Funkcia zdieľania displeja podporuje takmer všetky aplikácie tretích strán. Displej môžete pohodlne rozdeliť prejdením prstom od dolného okraja displeja nahor. Displej tak „rozpolíte“ na hornú a dolnú časť v režime na výšku a na ľavú a pravú časť v režime na šírku.

vypnuté
Dělení displeje na výšku a na šířku

Používateľské rozhranie Nubia 4.0

Intuitívne rozhranie poskytuje rovnováhu medzi elegantnou jednoduchosťou plochého dizajnu s jasnými farbami a nápaditou interakciou. Vďaka kompletne prepracovanej optimalizácii systému je fungovanie v používateľskom rozhraní Nubia plynulejšie ako kedykoľvek predtým.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.1 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč se nedodávají v jiné barvě?

Dobry den, ma tento mobil SK menu? dakujem

Dobrý den, jakou verzi Androidu má tento telefon? (V jednom popisu je psáno 5.1 a v druhém 6.0.) Budete ho prodávat i ve stříbrné barvě?

Zakoupili jsme tento mobil. Je v mnoha ohledech skoro dokonalý. Pouze po čase začaly mne trápit senzory. Nejdříve to vždycky tak po 1-2 dnech používání dopadlo tak, že přestalo fungovat otáčení obrazovky a čtečka otisku prstů. Dal jsem to na reklamaci, trvalo to dlouhé 4 týdny a byla vyměněna základní deska s tím, že byl problém v modulu wifi - což problém byl,ale nebylo to tak zásadní, abych to v daný moment reklamoval. Nefunkčnost čtečky (tedy že mobil se odemkne jen přejetím přes obrazovku, ač čtečka nastavená je a do té doby to šlo jen přes ni nebo heslo) je mnohem zásadnější bezpečnostní riziko,než když se mi objevují dostupné sítě, které neexistují. Po navrácení setrvává zatím problém s otáčením displeje, ale získal jsem navíc nefunkční proximity senzor a ač senzor jasu dle programu na diagnostiku funguje, tak mobil to už bohužel neumí. Navíc eviduji i problém s dotykovou obrazovkou, protože psaní textu se občas zadrhává. Nevíte, co udělat pro zlepšení? Obnovy zařízení jsem dělal

Ahoj, mám problém s hlasitostí vyzvánění. Mám vlastní mp3 v dobré kvalitě (v přehrávači hraje nahlas a bez problémů), mám nastavený hlasitost na tlačítku na maximum, to samé i v nastavení zvuku na vyzvánění ale pokud mi někdo zavolá hraje to stašně potichu a už nevím kde to nastavit. Poradíte mi prosím? Dík

Dobrý den, Chci se zeptat jestli má nubia n1 dva zabudované stereo reproduktory nebo jenom jeden. Vlastním tento telefon,ale nikde se o tom nepíše, protože mi hraje zvuk jenom z jednoho reproduktoru. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mám problém s připojením telefonu k pc, do nedávna normálně fungovalo, nyní se po připojení USB kabelem telefon na pc vůbec nezobrazí, přitom fleshku nebo ext. disk normálně připojit lze. U notebooku tento problém není. Nevíte, kde může být chyba? děkuji

Dobry den, prosim Vas, uz viacej ludi sa pytalo na Slovenske menu ale stale mi o z odpovedi/rezencii nie je jasne ci ano alebo nie.

Dobrý deň. V parametroch je uvedené "Displej odolný voči poškriabaniu". Znamená to, že má telefón už "zabudované" tvrdené sklo - niečo ako "gorilla glass" ?

Dobry den,mam otazku kupil som telefon v decembri 2017 je to spica telefon len nema slovenske menu ani navod na pouzitie v slovencine preco?viete mi navod v slovencine preposlat alebo v cestine?inac telefon super odporucam krasne fotky svizny telefon a super baterka vydrzi na jedno nabitie aj 5 dni jed sa nepouziva vela internet s internetom cca 3 dni

123
Diskusia a poradňa k Nubia N1 White Gold
Príslušenstvo pre Nubia N1 White Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nubia N1 White Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nubia N1 White Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nubia N1 White Gold.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií