AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

NUXE Creme Fraîche de Beauté 48H Moisture Skin-Quenching Serum 30 ml

Zobraziť katalóg
NUXE Creme Fraîche de Beauté 48H Moisture Skin-Quenching Serum 30 ml
Pleťové sérum , vhodné na všetky typy pleti, účinky séra: hydratácia a výživa pleti, obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre - 759,67 €/1 l
Kód:  KSPL23438 Produktové číslo:  3264680012273
NUXE Creme Fraîche de Beauté 48H Moisture Skin-Quenching Serum 30 ml Predaj skončil

NUXE Creme Fraîche de Beauté 48H Moisture Skin-Quenching Serum 30 ml

Hydratačné pleťové sérum Creme Fraiche de Beauté 48H Moisturizing Serum s objemom 30 ml francúzskej prírodnej kozmetiky NUXE sa účinne o pleť stará, dodáva jej potrebnú výživu a hydratuje po dobu až 48 hodín. Chráni ju pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi a zanecháva ju upokojenú a vláčnu. Jeho zloženie je obohatené o rastlinné mlieka s upokojujúcimi účinkami a kyselinu hyalurónovú, ktorá pokožku vyhladzuje. Pleťové sérum NUXE Creme Fraiche de Beauté 48H obsahuje 96,4 % zložiek prírodného pôvodu. Je nekomedogénne, bez parabénov a vhodné aj pre citlivú pleť.

Aktívne látky:

  • Kyselina hyaluronová pleť intenzívne hydratuje a vyhladzuje
  • Rastlinné mlieka z akácie, hrachu, zeleného čaju, mandle, ovsa, kokosu a sóje s aktívnymi molekulami pokožku upokojujú
  • výťažok z červenej riasy z Baltského mora sa vyznačuje hydratačnými účinkami

Účinky:
Po aplikácii pleťového séra Creme Fraiche de Beauté 48H bude vaša pleť dokonale hydratovaná, vláčna a upokojená, dostatočne vyživená a chránená pred vonkajšími vplyvmi.

Použitie:
Prípravok nanášajte ráno a večer na tvár a krk, a to pred použitím pleťového krému.

Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti aj pre pleť citlivú.

Objem:
30 ml

Zloženie:
AQUA/WATER, GLYCERIN, LAUROYL LYSINE, MACADAMIA, INTEGRIFOLIA SEED OIL, SILICA XYLITYLGLUCOSIDE, PARFUM/FRAGRANCE, SQUUALANE, ANHYDROXYLITOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, XYLITOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, SODIUM HYALURONATE, DEHYDROACETIC ACID, ALLANTOIN, SODIUM GLUCONATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, SIDUM HYDROXIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER)SEED OIL, SODIUM CARRAGEENAN, SCLEROTIUM GUM, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, CAPRYLOYL GLYCINE, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FLOWER EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) FLOWER EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) SEED EXTRACT, PISUM SATIVUM (PEA) EXTRACT, DISODIUM EDTA, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, MARIS SAL/SEA SALT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) FRUIT EXTRACT ROBINIA PSEUDOACACIA FLOWER EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT EXTRACT, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE (N3605/A).


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo, Prírodné Hotovo!
Objem
30 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!
Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Upokojujúci, Ochrana proti vonkajším vplyvom Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dermo, Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!

Dermokozmetika

Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Upokojujúci, Ochrana proti vonkajším vplyvom Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Na deň aj noc Hotovo!

Typ

Typ produktu
Sérum Hotovo!

Balenie

Objem
30 ml Hotovo!

Druh

Druh kozmetiky
Pleťová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUXE Creme Fraîche de Beauté 48H Moisture Skin-Quenching Serum 30 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NUXE Creme Fraîche de Beauté 48H Moisture Skin-Quenching Serum 30 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií