Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Odzu Leather Case with Key Holder Brown Ledger Nano S

Zobraziť katalóg
Odzu Leather Case with Key Holder Brown Ledger Nano S
5 2 hodnotení
Kožené puzdro – s tenkým dizajnom, pre Ledger Nano S, ľahké pripevnenie na kľúče, chráni pred poškriabaním a pádmi, vyrobené z prémiovej kože
Kód:  ODZGA16 Produktové číslo:  LCWKH-LNS-BN
Odzu Leather Case with Key Holder Brown Ledger Nano S Predaj skončil

Odzu Leather Case with Key Holder Brown Ledger Nano S

Odzu Leather Case with Key Holder je puzdro určené pre hardvérovú peňaženku na kryptomeny Ledger Nano S. Puzdro je vyhotovené z pravej kože, ktorá je príjemná na dotyk a spoľahlivo ochráni Ledger Nano S pred poškodením. Puzdro je vybavené praktickým krúžkom na kľúče. Koža puzdra má hnedú farbu.

Kľúčové vlastnosti puzdra Odzu Leather Case with Key Holder Brown

  • Kvalitná prémiová koža
  • Puzdro pre Ledger Nano S
  • Tenký dizajn puzdra
  • Jednoduché pripevnenie na kľúčenku
  • Ochráni Ledger Nano S pred poškodením

Farba:
Hnedá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

BIP – Technologické vylepšenia Bitcoinu

Bitcoin je často nazývaný dinosaurom medzi kryptomenami. Máme tu dnes predsa kopu lepších a novších krypto projektov s pokročilejšou technológiou. Svet kryptomien je extrémne dynamický a exponenciálne rastúci. Anonymnejšie alebo rýchlejšie kryptomeny s novými funkciami vznikajú neustále. Stáva sa teda Bitcoin dinosaurom na smetisku dejín? 

Defi: Finančný systém 2.0 (VŠETKO, ČO VIEME)

Počuli ste v poslednej dobe o DeFi a neviete, čo presne si pod tým termínom predstaviť? Ide o Buzzword či rozšírenie funkcií kryptomien ako Ethereum a Bitcoin? Prinášame vysvetlenie a analýzu decentralizovaných financií a najvýraznejších projektov, ich funkcií a rizík.

The Lightning Conference 2019 (REPORTÁŽ)

Prvá The Lightning Conference sa konala v bývalej armádnej pekárni v srdci Berlína  a bola skutočne unikátnou udalosťou. Na konferencii sa neschádzali len vývojári, no tiež nadšenci, popularizátori a krypto celebrity. Podujatie nabité obrovským množstvom prednášajúcich a účastníkov z celého sveta, ktorému vládla unikátna atmosféra. Takúto atmosféru nájdete len na výnimočných akciách a práve s pocitom výnimočnosti som z tejto konferencie aj odchádzal. Poďme sa pozrieť bližšie na jej priebeh, osobnosti, nové myšlienky a highlighty. 

Basic Attention Token: Kryptomena sľubujúca revolúciu na trhu reklamy

Decentralizovaný reklamný systém Basic Attention Token (BAT) s vlastným prehliadačom Brave zameraným na súkromie funguje už od mája 2017. V súčasnosti ho každý mesiac využíva vyše 4 milióny používateľov po celom svete. Čím je BAT toľko výnimočný? Kto za týmto ambicióznym projektom vlastne stojí? Nielen na tieto otázky nájdete odpoveď v našom článku!
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Odzu Leather Case with Key Holder Brown Ledger Nano S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Odzu Leather Case with Key Holder Brown Ledger Nano S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Odzu Leather Case with Key Holder Brown Ledger Nano S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Odzu Leather Case with Key Holder Brown Ledger Nano S.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií