AP+ nový vizuál AD homeoffice

Ohybné telefóny

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model telefónu
Veľkosť displeja
5,5" až 5,9"
(2)
6,5" a viac
(86)
Operačná pamäť (RAM)
16 GB a viac
(11)
12 GB
(26)
8 GB
(51)
Vnútorná pamäť
512 GB
(32)
256 GB
(45)
128 GB
(11)
Konfigurácia kariet
Hybridný slot
(1)
Dual SIM
(6)
Single SIM + eSIM
(76)
Dual SIM + eSIM
(5)
Rok predstavenia
2023
(45)
2022
(26)
2021
(11)
2020
(1)
Funkcie
Rýchle nabíjanie
(88)
Bezdrôtové nabíjanie
(75)
Rýchle bezdrôtové nabíjanie
(56)
Čítačka odtlačkov prstov na tele
(61)
Čítačka odtlačkov prstov v displeji
(3)
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
12 Mpx
64 Mpx
-
Kapacita batérie
3300 mAh
5000 mAh
-
Bezdrôtové technológie
NFC
(82)
WiFi
(88)
Bluetooth
(88)
GPS
(88)
Infraport
(5)
A-GPS
(31)
UWB
(15)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Skladací telefón je, ako už z názvu vyplýva, mobil so schopnosťou vertikálneho či horizontálneho ohýbania alebo skladania, čo v praxi znamená množstvo výhod. Predstavuje jeden z posledných trendov v oblasti mobilných telefónov a do budúcna sa očakáva veľký rozvoj takýchto mobilov. Zaujmú všetkých fanúšikov netradičného dizajnu aj moderných technológií. Chcete sa dozvedieť viac? Čítajte ďalej.

Pokračovať

V čom je skladací telefón iný?

Ako už bolo spomenuté, skladací telefón sa dá skladať, čím logicky dochádza k zníženiu jeho dĺžky na úkor hrúbky. Pokiaľ máte problém s tým, že sa vám mobil nezmestí do vrecka, môže ponúkať jednoduché riešenie. Jeho ďalšou doménou je spravidla väčší displej, niekedy takmer na úrovni tabletu. To pre zmenu poteší filmových a herných nadšencov. Medzi hlavné výhody, ktoré skladací mobil prináša, patria:

  • Moderný, novátorský dizajn.
  • Kompaktnejšie rozmery v zloženom stave.
  • Produkt najnovšej technológie a symbol pokroku.

i

Sú skladacie telefóny budúcnosťou mobilov? To nevieme. Už teraz však majú veľa fanúšikov, ktorí si ich obľúbili.

Skladací telefón a jeho výrobcovia

Keďže skladací telefón stále patrí medzi pomerne nové segmenty, vyrába ho v súčasnosti len pár značiek.

Skladací telefón Motorola

Skladací telefón Motorola u nás nájdete v hojnom zastúpení. Rad Motorola Razr si na trhu vydobyl svoje miesto a mnoho záujemcov okamžite zaujme svojou nízkou cenou, čo je pre Motorolu typické. Typom displeja býva OLED, prípadne jeho plastová verzia P-OLED, a najčastejšie ponúka rozlíšenie 2 640 × 1 080 s vysokou obnovovacou frekvenciou 144 Hz, čo poteší nejedného herného fanúšika.

Motorola patrí pod čínsku spoločnosť Lenovo.

Skladací telefón Huawei

Huawei nie je na poli mobilov žiadnym nováčikom a v segmente ohybných telefónov ponúka cenovo dostupné kúsky, ktoré môžu byť ideálne pre všetkých, ktorí si chcú skladací telefón vyskúšať bez toho, aby museli minúť veľa peňazí. Rovnako ako Motorola, vsádza Huawei na OLED displej, obnovovacia frekvencia je najčastejšie 120 Hz. Solídny fotoaparát, nadpriemerná výdrž batérie a 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon neurazia ani náročnejších používateľov.

Skladací telefón Samsung

Samsung aktuálne dominuje v kategórii skladacie telefóny. Ponúka niekoľko produktov v rôznych cenových kategóriách, aj keď prevažne ide o drahšie kúsky. Samsung je známy dôrazom na displej, preto sa tu stretneme s AMOLED displejom, ktorý svojou veľkosťou v niektorých prípadoch dorovnáva tablety. Drahšie mobily sú osadené procesorom Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, ktorý zvládne aj tie najnáročnejšie operácie.

i

Qualcomm Snapdragon 8 Gen+ 1 patrí medzi najvýkonnejšie mobilné procesory.

Skladací telefón Google Pixel Fold

Skladací telefón Google Pixel Fold predstavuje momentálne asi najvyššiu možnú kvalitu medzi ohybnými telefónmi, čomu však zodpovedá aj cena. Oproti konkurenčným značkám prináša skladací mobil Google skôr menší 5,8" OLED displej s rozlíšením 2 040 × 1 080. Je poháňaný výkonným procesorom Google Tensor G2. Kde Google výrazne prevyšuje konkurenciu, je výdrž batérie, Google Pixel Fold ponúka 4 821 mAh. Údajne je vybavený doteraz najkvalitnejším ohýbacím patentom.


Skladací telefón Motorola
Skladací telefón Motorola

Skladací telefón Huawei
Skladací telefón Huawei

Skladací telefón Samsung
Skladací telefón Samsung

Google Pixel Fold
Google Pixel Fold

Skladací mobil zvyčajne ponúka veľký displej

Skladací mobil je typický veľkým displejom, čo je vzhľadom na jeho ohýbanie logické. Napríklad Samsung využíva pri niektorých modeloch 7,6" displej, ktorý by sa bez ohnutia nezmestil asi do žiadneho vrecka. Výrobcovia potom spravidla volia medzi OLED a AMOLED typom displeja, pričom druhý menovaný je užší, flexibilnejší a celkovo kvalitnejší. Rozlíšenie potom vo väčšine prípadov prevyšuje Full HD.

Skladacie mobily zvyčajne využívajú Gorilla Glass, teda tvrdené ochranné sklo.

Skladací telefón a jeho stupeň krytia

Z hľadiska stupňa ochrany ponúka skladací telefón dve možnosti.

  • IPX8 zaisťuje vodoodolnosť až do 2 metrov pod hladinou počas 30 minút. Ideálne na natáčanie pod vodou. Tento stupeň krytia nájdeme u väčšiny ohybných mobilov.
  • IP52 poskytuje iba ochranu proti padajúcej vode, ak je prístroj v polohe 15 stupňov. Na druhej stranu účinne chráni ohybný mobil proti prachu. Tento stupeň krytia využíva Motorola.

Skladací mobil ponúka kvalitný fotoaparát

Kvalita fotoaparátu ide ruka v ruke s využitím modernej technológie, preto sa skladací mobil často dostáva do hľadáčika fanúšikov fotografovania a natáčania. Skoro všetky produkty z našej ponuky poskytujú okrem klasického fotoaparátu aj širokouhlý a v drvivej väčšine sa stretneme s optickou stabilizáciou obrazu. Skladacie telefóny potom spravidla ponúkajú možnosť natáčať 4K video, niektoré kúsky od Samsungu zvládnu dokonca 8K.

i

Ohybný telefón najčastejšie využíva dva alebo tri objektívy zadného fotoaparátu.

Skladací telefón – aká je výdrž batérie?

Čo sa týka výdrže batérie, skladací telefón nijako zvlášť nevyniká a drží sa okolo 4 000 mAh. Výnimkou je Google Pixel Fold so 4 821 mAh. Pri výbere sa samozrejme pozerajte aj na maximálny výkon nabíjania, či už drôtového alebo bezdrôtového. Udávame ho vo wattoch (W) a vyššie číslo znamená rýchlejšie nabitie. Drôtové nabíjanie je pochopiteľne rýchlejšie, bezdrôtové však môže byť praktickejšie.

Skladací mobil často ponúka 5G sieť

Vzhľadom na asociáciu medzi skladacími telefónmi a technologickým pokrokom vás asi neprekvapí, že nejeden skladací mobil využíva najmodernejšiu 5G sieť. Tá ponúka oproti 4G sieti vyššiu rýchlosť a spoľahlivosť. Kto by nemal záujem o bleskurýchle načítanie a plynulé prehliadanie internetu na krásnom, veľkom displeji s vysokým rozlíšením? Presne toto skladacie telefóny zvládajú na výbornú.

6G sieť by nemala prísť skôr ako v roku 2030, takže s 5G máte aktuálne istotu najmodernejšej technológie v oblasti internetového pripojenia na niekoľko rokov dopredu.

Na ktorom softvéri funguje skladací telefón?

Skladací telefón pracuje na operačnom systéme Android, jednotlivé modely sa však líšia v nadstavbe.

  • Čistý Android, čiže žiadna nadstavba, zaručuje plynulý, bezproblémový chod mobilu, pretože systém nie je zaťažený nadbytočnými aplikáciami. Ideálna voľba pre minimalistov. Medzi ohybnými telefónmi využívajú čistý Android výrobcovia Motorola a Google.
  • EMUI je nadstavba čínskeho výrobcu Huawei. Dlhodobo sa radí medzi tie lepšie a ponúka solídne grafické vyhotovenie, moderné prostredie a niekoľko užitočných vychytávok. Nevýhodou sú duplicitné aplikácie, ktoré sú pre čínske (skladacie) mobily obvyklé.
  • Samsung One UI dopĺňa operačný systém mobilných telefónov značky Samsung. Oproti ostatným nadstavbám kladie dôraz na personalizáciu, chváli sa tiež prehľadnosťou a jednoduchosťou používania. Ponúka niekoľko zaujímavých funkcií, ktoré majú svojich fanúšikov aj odporcov.

i

Skladacie telefóny vás nezaujali? Pozrite sa na ďalšie mobily.

Skladací telefón a špeciálne funkcie navyše

Skladací telefón prináša do hry aj ďalšie zaujímavé funkcie.

  • Rýchle bezdrôtové nabíjanie sa hodí najmä v prípade, že sa práve ponáhľate.
  • Odomykanie tvárou je praktická funkcia v oblasti zabezpečenia.
  • OTG umožní mobilu fungovať ako hostiteľské zariadenie pre USB prístroje.
  • Desktop režim umožňuje mobilu po pripojení k televízoru alebo počítaču čiastočne nahradiť stolný PC vďaka podpore multitaskingu.
  • Dolby Atmos je zvuková technológia poskytujúca priestorový zvuk.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Mobilný telefón – 7,92" OLED 2376 × 1060 (120Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, fotoaparát: 50Mpx (f/1,9) hlavný + 50Mpx širokouhlý + 20Mpx teleobjektív, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 66W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+2 darčeky v hodnote 24,90 €
1 699 €

2.
Mobilný telefón – 7,82" AMOLED 2268 × 2440 (120Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, Dual SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, fotoaparát: 48Mpx (f/1,7) hlavný + 48Mpx širokouhlý + 64Mpx teleobjektív, predná kamera 20Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 67W, batéria 4805 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 888 €

3.
Mobilný telefón – 6,7" AMOLED 2640 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 512 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2, fotoaparát: 12Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý, predná kamera 10Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 10W, batéria 3700 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 319 €

Ďalšie najpredávanejšie
88 položiek
HONOR Magic V2 16 GB / 512 GB čierny - Mobilný telefón
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,0
HONOR Magic V2 16 GB / 512 GB čierny
Mobilný telefón – 7,92" OLED 2376 × 1060 (120Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, fotoaparát: 50Mpx (f/1,9) hlavný + 50Mpx širokouhlý + 20Mpx teleobjektív, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 66W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+2 darčeky v hodnote 24,90 €
1 699 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: UM330b1
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB grafitová - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 28×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB grafitová
Mobilný telefón – 6,7" AMOLED 2640 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 512 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2, fotoaparát: 12Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý, predná kamera 10Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 10W, batéria 3700 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 319 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0251c3
OnePlus Open 16 GB / 512 GB čierna - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 13×
OnePlus Open 16 GB / 512 GB čierna
Mobilný telefón – 7,82" AMOLED 2268 × 2440 (120Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, Dual SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, fotoaparát: 48Mpx (f/1,7) hlavný + 48Mpx širokouhlý + 64Mpx teleobjektív, predná kamera 20Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 67W, batéria 4805 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 888 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ONE0091b3
Motorola Razr 40 Ultra 8 GB/256 GB čierna - Mobilný telefón
Doručenie do
Alzaboxu zadarmo
4,5 13×
Motorola Razr 40 Ultra 8 GB/256 GB čierna
Mobilný telefón – 6,9" P-OLED 2640 × 1080 (165Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, fotoaparát: 12Mpx (f/1,5) hlavný + 13Mpx širokouhlý, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 30W, bezdrôtové nabíjanie, batéria 3800 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
979 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SMTR524b1
OnePlus Open 16 GB/512 GB zelený - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 13×
OnePlus Open 16 GB/512 GB zelený
Mobilný telefón – 7,82" AMOLED 2268 × 2440 (120Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, Dual SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, fotoaparát: 48Mpx (f/1,7) hlavný + 48Mpx širokouhlý + 64Mpx teleobjektív, predná kamera 20Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 67W, batéria 4805 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 888 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ONE0091b2
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256 GB grafitový - Mobilný telefón
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 28×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256 GB grafitový
Mobilný telefón – 6,7" AMOLED 2640 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2, fotoaparát: 12Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý, predná kamera 10Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 10W, batéria 3700 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 199 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0251b3
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB modrá - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 18×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB modrá
Mobilný telefón – 7,6" AMOLED 2176 × 1812 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 256 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 10Mpx teleobjektív, predná kamera 10Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 4400 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 899 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0252b1
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256 GB zelená - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 28×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256 GB zelená
Mobilný telefón – 6,7" AMOLED 2640 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2, fotoaparát: 12Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý, predná kamera 10Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 10W, batéria 3700 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 199 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0251b1
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB zelená - Mobilný telefón
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 28×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB zelená
Mobilný telefón – 6,7" AMOLED 2640 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 512 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2, fotoaparát: 12Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý, predná kamera 10Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 10W, batéria 3700 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 319 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0251c1
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB béžová - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 18×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB béžová
Mobilný telefón – 7,6" AMOLED 2176 × 1812 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 256 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 10Mpx teleobjektív, predná kamera 10Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 4400 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 899 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0252b2
Motorola Razr 40 Ultra 8 GB / 256 GB Viva Magenta - Mobilný telefón
Doručenie do
Alzaboxu zadarmo
4,5 13×
Motorola Razr 40 Ultra 8 GB / 256 GB Viva Magenta
Mobilný telefón – 6,9" P-OLED 2640 × 1080 (165Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, fotoaparát: 12Mpx (f/1,5) hlavný + 13Mpx širokouhlý, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 30W, bezdrôtové nabíjanie, batéria 3800 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
979 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SMTR524b2
Motorola Razr 40 Ultra 8 GB/256 GB Peach Fuzz - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5 13×
Motorola Razr 40 Ultra 8 GB/256 GB Peach Fuzz
Mobilný telefón – 6,9" P-OLED 2640 × 1080 (165Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, fotoaparát: 12Mpx (f/1,5) hlavný + 13Mpx širokouhlý, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 30W, bezdrôtové nabíjanie, batéria 3800 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
979 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SMTR524b4
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB modrý - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 18×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB modrý
Mobilný telefón – 7,6" AMOLED 2176 × 1812 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 512 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 10Mpx teleobjektív, predná kamera 10Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 4400 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
2 019 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0252c1
HONOR Magic V2 16 GB / 512 GB fialový - Mobilný telefón
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,0
HONOR Magic V2 16 GB / 512 GB fialový
Mobilný telefón – 7,92" OLED 2376 × 1060 (120Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, fotoaparát: 50Mpx (f/1,9) hlavný + 50Mpx širokouhlý + 20Mpx teleobjektív, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 66W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+2 darčeky v hodnote 24,90 €
1 699 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: UM330b2
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256 GB fialová - Mobilný telefón
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 28×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256 GB fialová
Mobilný telefón – 6,7" AMOLED 2640 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2, fotoaparát: 12Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý, predná kamera 10Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 10W, batéria 3700 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 199 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0251b2
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB čierna - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 18×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB čierna
Mobilný telefón – 7,6" AMOLED 2176 × 1812 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 256 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 10Mpx teleobjektív, predná kamera 10Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 4400 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
1 899 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0252b3
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB béžová - Mobilný telefón
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 18×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB béžová
Mobilný telefón – 7,6" AMOLED 2176 × 1812 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 512 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 10Mpx teleobjektív, predná kamera 10Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 15W, batéria 4400 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
2 019 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAMO0252c2
HONOR Magic V2 16 GB / 512 GB čierny - Mobilný telefón
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,0
HONOR Magic V2 16 GB / 512 GB čierny
Mobilný telefón – 7,92" OLED 2376 × 1060 (120Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, fotoaparát: 50Mpx (f/1,9) hlavný + 50Mpx širokouhlý + 20Mpx teleobjektív, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 66W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
1 609 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: UM330b1
Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/512GB šedozelená - Mobilní telefon
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5 30×
Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/512GB šedozelená
Mobilní telefon - 7,6" AMOLED 2176 × 1812 (120Hz), operační paměť 12 GB, vnitřní paměť 512 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavní + 12Mpx širokoúhlý + 10Mpx teleobjektiv, přední kamera 4Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, voděodolný dle IPX8, rychlé nabíjení 25W, bezdrátové nabíjení 11W, baterie 4400 mAh, model 2022, Android
1 299 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HUSAMO0241c1
Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB/256 GB modrý - Mobilný telefón
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5 31×
Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB/256 GB modrý
Mobilný telefón – 6,7" AMOLED 2640 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, fotoaparát: 12Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý, predná kamera 10Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 10W, batéria 3700 mAh, model 2022, Android
899 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HUSAMO0240c1
Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/512GB béžová - Mobilní telefon
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5 30×
Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/512GB béžová
Mobilní telefon - 7,6" AMOLED 2176 × 1812 (120Hz), operační paměť 12 GB, vnitřní paměť 512 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavní + 12Mpx širokoúhlý + 10Mpx teleobjektiv, přední kamera 4Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, voděodolný dle IPX8, rychlé nabíjení 25W, bezdrátové nabíjení 11W, baterie 4400 mAh, model 2022, Android
1 709 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HUSAMO0241c2
OnePlus Open 16 GB / 512 GB čierna - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 13×
OnePlus Open 16 GB / 512 GB čierna
Mobilný telefón – 7,82" AMOLED 2268 × 2440 (120Hz), operačná pamäť 16 GB, vnútorná pamäť 512 GB, Dual SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, fotoaparát: 48Mpx (f/1,7) hlavný + 48Mpx širokouhlý + 64Mpx teleobjektív, predná kamera 20Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 67W, batéria 4805 mAh, model 2023, Android
1 789 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ONE0091b3
Google Pixel Fold 12 GB/256 GB čierny - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Google Pixel Fold 12 GB/256 GB čierny
Mobilný telefón – 5,8" OLED 2040 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 256 GB, single SIM + eSIM, procesor Google Tensor G2, fotoaparát: 48Mpx (f/1,7) hlavný + 10,8Mpx širokouhlý + 10,8Mpx teleobjektív, predná kamera 9,5Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie, bezdrôtové nabíjanie, batéria 4821 mAh, model 2023, Android
1 529 €
Použité
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GPX1073b1
Google Pixel Fold 12 GB/256 GB čierny - Mobilný telefón Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Google Pixel Fold 12 GB/256 GB čierny
Mobilný telefón – 5,8" OLED 2040 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 256 GB, single SIM + eSIM, procesor Google Tensor G2, fotoaparát: 48Mpx (f/1,7) hlavný + 10,8Mpx širokouhlý + 10,8Mpx teleobjektív, predná kamera 9,5Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie, bezdrôtové nabíjanie, batéria 4821 mAh, model 2023, Android
1 579 €
Zánovné
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GPX1073b1
VivoVivo V40 SE 5G (RECENZIA): Štýlový zovňajšok, skvelá výdrž, výkonnostne ale pokrivkáva S vrcholným X100 Pro sa výrobca utvrdil, že vlajkové lode mu idú. S modelom Vivo V40 SE 5G sa púšťa do sféry podstatne nižšej výbavy. Aj tu si ale chce získať srdcia zákazníkov, v tomto prípade menej náročných používateľov. Ako sa mu to podarilo, sa dočítate v tejto...
Pokiaľ je pre vás vzhľad telefónu na jednom z popredných priečok, stredná trieda dostala dvojicu nových prírastkov. Infinix si skrátka na podobe telefónov dáva záležať. Zdá sa, že modely Infinix Note 40 a Note 40 Pro sú veľmi pobožné, pár rozdielov však nájdeme. Čo...
Nevidíte na nových iPhonoch postranný prepínač tichého režimu? Apple sa rozhodol nahradiť ho akčným tlačidlom. Čo nové prináša, ako jeho funkcie obohatiť a dá sa jeho status zistiť aj poslepiačky?
mobilné telefónyRecenzia Nothing Phone (2a): Berie ti to najlepšie z vlajkového modelu, stojí však o polovicu menej Strednú triedu sa vydal osloviť výrobca Nothing so svojím novým modelom Nothing Phone (2a). Na prvý pohľad však nie sú viditeľné žiadne ústupky. V čom tkvie ten rozdiel v porovnaní s vybavenejším modelom? A obstojí vo svojej zdatnej konkurencii? Telefón sme otestovali...
Ak je pre vás už Samsung Galaxy A25 5G prílišný základ, ale nepotrebujete nutne to najlepšie, možno práve pre vás bude ideálny úplne nový Galaxy A35 5G. Možno sa tiež rozhodujete, či sa vám oplatí viac ako Galaxy A34 z minulého roka alebo o niečo drahší Galaxy A55 z...
O inteligentnom prsteni Samsung Galaxy Ring už niečo vieme, a dokonca sme ho mohli aj vidieť na MWC. Ako doplnok mobilného telefónu bude cez deň aj v noci strážiť vaše telesné funkcie a následne vám digitálny asistent poradí, ako si zlepšiť svoj život. Ako treba lepšie...
Viac článkov Všetky články

Ohybné telefóny

V kategórii Ohybné telefóny máme práve teraz na Alza.sk celkom 88 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné ohybné telefóny Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie ohybné telefóny Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie ohybné telefóny Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii ohybné telefóny recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií