Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Olympus LS-P4

Zobraziť katalóg
Olympus LS-P4
5 2 hodnotení
Diktafón kapacita úložiska 8 GB, až 39 h záznamu, typ pamäťovej karty: Micro SDHC do 32 GB, bluetooth, USB a hlasová aktivácia nahrávania (VOR), nahrávanie v MP3, WAV a FLAC, režimy nahrávania PCM, konektory Jack (3,5mm) a USB-A, batéria 1x AAA
Kód:  OL622b4 Produktové číslo:  V409160BE000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Olympus LS-P4

Profesionálny diktafón a záznamník zvuku je určený najmä pre hudobníkov a filmárov. Model P4 z radu LS od osvedčeného výrobcu audiovizuálnej elektroniky Olympus, je jedným z prvých záznamníkov s lineárnym PCM záznamom na svete. Je ideálny pre záznam vysokokvalitného 24-bitového zvuku vo formáte FLAC. Ten dosahuje vyššiu kvalitu ako štandardné CD alebo MP3 formáty. Diktafón LS-P4 ho však dokáže komprimovať do 70 % normálnej veľkosti, čo šetrí pamäť. Je vyzbrojený dvojicou stereo mikrofónov a jedným špeciálnym pre záznam basových tónov. Špeciálna možnosť je pripnutie do „sánok“ fotoaparátu Olympus OM-D E-M1 Mark II, vďaka čomu získate ku 4K videu úplne dokonalý zvuk.

Kľúčové vlastnosti Hi-Res digitálneho diktafónu Olympus LS-P4

  • Nahráva vysokokvalitný 24-bitový zvuk
  • Pre profesionálne využitie hudobníkmi či filmármi
  • Komprimuje objemný a kvalitný FLAC formát
  • Stereofónny mikrofón a špeciálny basový mikrofón
  • Možnosť pripojenia na „sánky“ fotoaparátov Olympus OM-D E-M1 Mark II
  • Funkcia fade-in/fade-out a overdubbing
  • Kompaktné kovové telo s displejom
  • Možnosť použitia ako prehrávača či ovládanie smartfónom

Skonštruovaný pre jednoduchú prácu

Diktafón má kovové telo, čo vylepšuje jeho elegantný vzhľad a zvyšuje celkovú odolnosť. Je veľmi kompaktný. S výškou o niečo viac ako 10 cm a hrúbkou ani nie 1,5 cm sa vám vždy zmestí aj do vrecka. Na ovládanie slúži klasické krížové ovládanie s niekoľkými ďalšími tlačidlami a informačný displej s uhlopriečkou 1,43". Vďaka silnej integrovanej batérii dokáže LS-P4 nahrávať v kuse po dobu 39 hodín. Záznam dokáže komprimovať, ale ak by vám predsa len nestačila interná 8 GB pamäť, môžete využiť aj slot pre microSD kartu s podporou do 32 GB. Nájdete na ňom výstup pre slúchadlá, pretože sa dá použiť aj ako prenosný prehrávač pre vašu obľúbenú hudbu (FLAC, WAV a MP3).

Olympus LS-P4 ponúkne špeciálne hudobné funkcie

LS-P4 je jedným z prvých diktafónov, ktoré v sebe majú zabudovanú funkciu fade-in/fade-out. Tá automaticky a plynule zvyšuje hlasitosť záznamu na začiatku a rovnako tak na konci skladby. Táto funkcia teda pomáha prirodzene napojiť živé skladby a eliminovať rušivé efekty z prechodov. Výborná je tiež funkcia overdubbing. Vďaka nej môžete počas počúvania už nahraného záznamu do rovnakej stopy nahrať ešte ďalší zvuk. Napríklad k už nahranému záznamu bicích pohodlne vložte vokály, rytmickú gitaru alebo čokoľvek ďalšie.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť úložiska
8 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Formát záznamu
MP3, WAV, FLAC Hotovo!
Funkcie
Bluetooth, USB, hlasová aktivácia nahrávania (VOR) Hotovo!

Vlastnosti

Veľkosť úložiska
8 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Formát záznamu
MP3, WAV, FLAC Hotovo!
Funkcie
Bluetooth, USB, hlasová aktivácia nahrávania (VOR) Hotovo!
Režimy nahrávania
PCM Hotovo!
Konektory
Jack (3,5 mm), USB-A Hotovo!
Typ batérie
1x AAA Hotovo!
Max. výdrž batérie
39 h Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, je součástí i závit na kolejničky fotoaparátu a protivětrnou ochranu jako ve videographer kitu? Bohužel popis zde máte nedostatečný a neuvádíte obsah balení (není poprvé). Děkuji.

Diskusia a poradňa k Olympus LS-P4
Príslušenstvo pre Olympus LS-P4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus LS-P4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus LS-P4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Olympus LS-P4.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií