P&G MS v hokeji_CZ

Olympus TOUGH TG-5 čierny + Maxi Kit

Zobraziť katalóg
Olympus TOUGH TG-5 čierny + Maxi Kit
4,8 4 hodnotení
Digitálny fotoaparát – CMOS 12Mpx, 4× širokouhlý zoom (25–100mm), 3" LCD, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, face detection, live composite, panoráma, Full HD video, HDMI, vodotesný do 15m, odolný voči pádu z 2.1m, mrazuvzdorný do -10 °C + Jupio batéria 2× i90B + JOBY Micro Tripod + Tough Neoprene Case + LG-1 LED Light
Kód:  OL109l1b Produktové číslo:  V104190BE030
Olympus TOUGH TG-5 čierny + Maxi Kit Predaj skončil

Olympus TOUGH TG-5 čierny + Maxi Kit


Ideálny partner pre vaše najdivokejšie dobrodružstvá

Digitálny fotoaparát Olympus TOUGH TG-5 ponúka okrem odolného dizajnu vysokú obrazovú kvalitu aj v sťažených svetelných podmienkach. Pre jednoduchšie ovládanie boli pri tomto kompaktnom modeli prepracované ovládacie prvky i grip, ktorý teraz zaručí istejšie uchopenie. Pribudlo tiež ovládacie koliesko pre rýchlejšie nastavenie parametrov, ako je napríklad kompenzácia expozície.


Kľúčové vlastnosti kompaktného fotoaparátu Olympus TOUGH TG-5 čierny

  • Špičkový obrazový snímač s menším šumom a vyššou citlivosťou (ISO 12 800)
  • Čierne farebné vyhotovenie
  • Vodotesný do hĺbky až 15 m
  • Plne funkčný v zime až do -10 °C
  • Odolá pádu z výšky až 2,1 m a tlaku až 100 kg
  • Ozvláštnenie fotografie alebo videa 14 umeleckými filtrami
  • Prepracovaná ergonómia držania a nové ovládacie prvky
  • Podpora formátu RAW
  • GPS pre záznam pozície fotografovania
  • Nahrávanie videa v rozlíšení 4K alebo Full HD
  • Súčasťou je súprava príslušenstva v podobe Maxi Kitu

Spoľahlivý, vodoodolný a výkonný fotoaparát

Olympus TOUGH TG-5 je vybavený dvojitým ochranným sklom objektívu, vďaka ktorému môžete bez obáv fotografovať aj v extrémnych podmienkach. Fotoaparát nezaskočia náhle zmeny teploty, keď dvojité sklo úspešne eliminuje kondenzáciu a zabráni zahmlievaniu objektívu. Robustné telo je navyše vybavené technológiou, ktorá účinne absorbuje nárazy a fotoaparát odolá aj pádu z výšky 2,1 metra.


Kompaktný fotoaparát s vysokou obrazovou kvalitou

Fotoaparát Olympus TOUGH TG-5 v sebe kombinuje rýchly a vysoko citlivý 12 Mpx obrazový snímač s najnovším obrazovým procesorom TruePic VIII, ktorý prináša vyššiu obrazovú kvalitu s rozšíreným dynamickým rozsahom a kratšími reakčnými časmi. Vďaka najnovšej snímacej technológii si Olympus Tough hravo poradí s tými najnáročnejšími svetelnými podmienkami od arktického súmraku po podmorský svet.


Olympus TOUGH TG-5 zachytí ešte viac akcie

Obrazový procesor TruePic VIII umožňuje nahrávať videá vo vysokom 4K rozlíšení alebo vytvárať fantastické spomalené zábery v rozlíšení Full HD so snímkovou frekvenciou 120 fps. Vychutnajte si dynamiku každého jednotlivého pohybu alebo vytvorte zábery úchvatných scenérií v úžasne vysokom rozlíšení. O žiadny detail a kvalitu snímok neprídete vďaka podpore profesionálneho formátu RAW.


Mobilné aplikácie OI.Share a OI.Track

Vstavané pripojenie WiFi spolu s aplikáciou OI.Share umožňuje bezdrôtovo preniesť fotografie z odolného fotoaparátu Olympus TOUGH TG-5 do inteligentného telefónu či tabletu. Mobilný telefón možno použiť aj ako diaľkový ovládač pre ovládanie spúšte, alebo ľahko na diaľku nastavíte parametre vodoodolného fotoaparátu. Spolu s aplikáciou OI.Track vo vašom mobile môžete snímky posielať spoločne s údajmi získanými z GPS, kompasu, manometra a teplomera.


Outdoorový fotoaparát so 4× zoomom

Vďaka objektívu so 4× zoomom a ohniskovou vzdialenosťou 25 – 100 mm môžete fotografovať ako širokouhlú panorámu prírody z vtáčej perspektívy, tak aj vzdialenejšie objekty s dokonale ostrými detailmi. Nový obrazový snímač navyše lepšie redukuje šum v snímkach fotografovaných s vysokým ISO, ktoré možno nastaviť až na maximálnu hodnotu 12 800, takže vytvoríte úžasné snímky aj pri minimálnom osvetlení.


Odolný TG-5 vás dostane bližšie

Olympus TG-5 je vybavený vyspelým makro systémom s maximálnym 7× zväčšením obrazu a 4 režimami (Microscope, Microscope Control, Focus Bracketing a Focus Stacking). V režime Microscope fotoaparát zachytí objekty zo vzdialenosti iba 1 cm. V režime Microscope Control možno pomocou páčky zoomu zmeniť pomer zväčšenia zobrazenia až na 44,4×.

Nadupaná súprava príslušenstva Maxi Kit

Rozšírte možnosti využitia fotoaparátu Olympus TG-5 s bohatou súpravou príslušenstva v podobe Maxi Kitu. Dva kusy batérie i90B s kapacitou 1 270 mAh zaistia fotoaparátu dostatočný prísun energie aj na dlhých cestách.

Pre perfektne ostré zábery iste využijete Statív Micro tripod JOBY s nosnosťou do 250 g, ktorý je vyrobený z prvotriednych materiálov ako je zinok a nehrdzavejúca oceľ.

O bezpečné uloženie fotoaparátu sa postará čierne neoprénové puzdro, ktoré ponúkne tiež malú vnútornú priehradku napr. na pamäťovú kartu.

Pôsobivé rovnomerne osvetlené makro zábery potom zachytíte vďaka LG-1 LED Light. Kruhový blesk tiež eliminuje tieň fotoaparátu a možno ho ľahko pripevniť.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
11,3 cm Hotovo!
Výška
6,6 cm Hotovo!
Hĺbka
3,19 cm Hotovo!
Hmotnosť
250 g Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
12 Mpx Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/2 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
4 s Hotovo!
Maximálne ISO
12 800 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
20 sn./s Hotovo!

Video

Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
25 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
100 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/4,9 Hotovo!
Optický zoom
4 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Pevný Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Olympus LI-92B Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Puzdro, Extra batérie, Statív Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Olympus TOUGH TG-5 čierny + Maxi Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus TOUGH TG-5 černý + Maxi Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olympus TOUGH TG-5 schwarz + Maxi-Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus TOUGH TG-5 schwarz + Maxi-Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Olympus TOUGH TG-5 fekete + Maxi készlet.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií