AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

OMEN by HP 880-001nc

Zobraziť katalóg
OMEN by HP 880-001nc
5 2 hodnotení
Počítač – Intel Core i7 7700 Kaby Lake, RAM 32GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB GDDR5, M.2 PCIe SSD 256GB + HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, HDMI, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64-bit (2BY18EA)
Kód:  HPCD1122t8p Produktové číslo:  2BY18EA#BCM Stránky výrobcu

OMEN by HP 880-001nc

HP OMEN PC

Ultravýkonný herný desktop HP OMEN

HP pridáva do svojej rodiny herných počítačov a zariadení nový nadupaný stolný počítač, ktorý nadchne každého zapáleného hráča. Môžete sa tešiť na maximálny výkon v podobe najmodernejších komponentov, ktoré sú pripravené aj na virtuálnu realitu. Všetko je uložené v štýlovej skrini s červeným LED podsvietením, ktorá zapadá do dizajnového radu OMEN.

Herný výkon zaistí NVIDIA GTX 1080

Špičková grafika NVIDIA GeForce GTX 1080 s novým 16 nm jadrom Pascal vám ponúkne ten najlepší výkon na 4K hranie aj virtuálnu realitu. Výkonné komponenty ďalej dopĺňa procesor Intel Core i7-7700 a rýchla pamäť typu DDR4.

HP OMEN

Virtuálna realita na plné pecky

Objavte výkon virtuálnej reality novej generácie s nižšou latenciou a kompatibilitou pripojenia s Oculus Rift alebo HTC Vive. Vďaka zvuku, fyzike a dotykovým vnemom vo virtuálnej realite počujete a zažívate každý okamih úplne inak

HP OMEN

Prístup bez náradia

Vďaka prístupu bez náradia sa stanete majstrom vo vylepšovaní hardvéru a voliteľné priehľadné dvierka a červené interné osvetlenie vám ukážu vaše vybavenie.

HP OMEN

Integrovaná rukoväť

Potrebujete svoj HP OMEN preniesť? Potom vám poslúži integrovaná rukoväť určená na pohodlný presun na nové miesto.

HP OMEN

Dostatok portov

Na hornej strane sa nachádza dostatok portov v podobe 2× USB 3.0 Type C, 2× USB 3.0, ďalej nesmie chýbať kvalitný výstup na slúchadlá DTS Headphone:X a čítačka pamäťových kariet 3 v 1.

Kvalitní chlazení

Kvalitné chladenie

Odvod tepla je kľúčovým prvkom tohto dizajnu. Dva 120 mm ventilátory udržujú nízku teplotu, aj keď ste v žiare bitky. Odvetranie na pravej a ľavej strane sú navrhnuté tak, aby efektívne privádzali studený vzduch a pomáhali odvádzať teplo od kľúčových komponentov počítača.

OMEN Command Center

Vylepšite a upravte si nastavenia pomocou mocného nástroja OMEN Command Center. Tento softvér je súčasťou počítača a dáva vám kompletný prehľad o stave všetkých kľúčových komponentov. Ľahko tak môžete regulovať chladenie alebo zvyšovať frekvenciu procesora.

Command Center

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Otazka na dva druhy tohto pc ten 16gb a tento 32GB maju oby dva PC hned po kupe nainstalovany windows 10 alebo ho musim instalovat ?

dobrý den, v balení jsem neobjevil "dárek" - hru Destiny2 - faktura 2174289251, zakopupeno 9/11/2017. Co s tím?

Je lepsi tento pocitac alebo yen novy pocitac herny lenovo Y900

Dobrý den, jak zvětšit diskovou kapacitu dalším diskem? Přes Alzu, nebo HP servis? Nebo vlastní instalace je možná (kvůli záruky a plombě)

Jak vypadá klávesnice a myš? Podsvícená nebo normální

ked niečo bude na tom pc inak ako v parametroch na webe resp ktore su v popise do kolkich dny a ako vam ho mozem vratit?

utiahne tento pc minecraft a na kolko fps?

Dobrý deň, môžem k tomuto PC zapojiť tento monitor bez problémov ? https://www.alza.sk/24-benq-gw2470h-d3038767.htm

Dobry deň, chcel by som sa opýtať či sa da tento počítač vylepšit napríklad časom ak budem chciet vymenit graficku kartu alebo chladenie?

Dobry den, chcem sa opytať že ak mam nejake stare hry na CD pustim to na tomto PC alebo ne ?

123...
Diskusia a poradňa k OMEN by HP 880-001nc
Príslušenstvo pre OMEN by HP 880-001nc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN by HP 880-001nc.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií