Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oral-B Family pack (PC 500 + D10K dobíjecí dětský kartáček)

Zobraziť katalóg
Oral-B Family pack (PC 500 + D10K dobíjecí dětský kartáček)
4,0 1 hodnotení
Elektrická zubná kefka 3D systém, 1 čistiaci program, koncovky 1 + 1, nabíjačka, limitovaná edícia
Kód:  ORAEK004 Produktové číslo:  4210201104773
Oral-B Family pack (PC 500 + D10K dobíjecí dětský kartáček) Predaj skončil

Oral-B Family pack (PC 500 + D10K dobíjecí dětský kartáček)

Nielen biely úsmev

Kto by nesníval o zdravých zuboch a žiarivo bielom úsmeve? Rad akumulátorových kefiek na zuby Oral B Professional Care preukázateľne zlepšuje zdravie ústnej dutiny, a tým aj jej vzhľad. Bolo klinicky dokázané, že pravidelné používanie týchto kefiek sa pozitívne prejaví nielen v snehovo bielom úsmeve, ale takisto aj v zdravotnom stave vašich ďasien. Predchádza totiž vzniku ich zápalu.

Bez podráždenia ďasien

Kefka Oral B Professional Care disponuje klinicky overenú vysokorýchlostné 3D technológiou oscilácie, pulzácie a rotácie, ktorá je zárukou dokonale vyčistených zubov bez akýchkoľvek zvyškov potravy a predovšetkým bez podráždenia ďasien. Pri používaní bežných manuálnych kefiek zvyčajne dochádza k poraneniu ďasien a následnému krvácanie v okolí zubov, a preto je druhý deň čistenie veľmi bolestivé. S kefkou Oral B Professional Care na tieto nepríjemnosti veľmi skoro zabudnete.

Dokonalá čistota

Dizajn čistiace hlavice zubnej kefky Oral-B Professional Care je inšpirovaný tvarom profesionálnych dentálnych čistiacich nástrojov. Osciluje, rotuje a pulzuje tak, aby odstránil maximum zubného plaku a podporoval tak zdravie ďasien lepšie ako bežný manuálna zubná kefka. Čistiaca hlavica vždy obklopí celý zub pre jeho dôkladné vyčistenie a čistí postupne zub po zube.

Každému na mieru

Možnosť výberu kartáčkové hlavica podľa indiviuálních potrieb zákazníka posúva kefky Oral B o triedu vyššie ako ostatné kefky. Každý tak môže zvoliť taký nadstavec, ktorý mu najlepšie vyhovuje nielen v oblasti tvrdosti. A to je jedným z hlavných predpokladov pre správnu starostlivosť o chrup.

Ako používať elektrickú zubnú kefku Oral B?

Čistenie zubov nikdy nebolo jednoduchšie a pohodlnejšie. Kefku jednoducho vložte do ústnej dutiny a pomalými krúživými pohybmi ním pohybujte po celej dĺžke chrupu. Nie je potrebné vyvíjať na zuby príliš veľký tlak - kefka si so zubným povlakom a inými nečistotami hravo poradí sám. Presný profesionálny časovač (timer) zabudovaný v kefke vás po uplynutí 2 minút (4 x 30s) upozorní, že čistenie je u konca.

Prečo používať elektrickú zubnú kefku?

Oral-B, zubnými lekármi najčastejšie odporúčaná značka zubných kefiek na svete. Stále viac zubných lekárov dnes odporúča elektrickú zubnú kefku, pretože pomáha eliminovať bežné chyby pri čistení zubov, ktoré môžu viesť k závažným zdravotným problémom ústnej dutiny. Je klinicky preukázané, že všetky elektrické zubné kefky Oral-B odstráni až o 100% viac zubného povlaku ako manuálna zubná kefka. Elektrické zubné kefky pomáhajú eliminovať bežné chyby pri čistení zubov, ktoré môžu viesť k závažnejším problémom s ďasnami.

Oral B deťom

Elektrické detské kefky Oral B sú určené špeciálne pre čistenie zúbkov detí starších ako 3 roky. Ich dizajn je maximálne prispôsobený detským potrebám - menšie kefová hlava a extra mäkké vlákna šetrne čistí detské zubov a ďasná. Vďaka obrázkovým detským Oral-B kefkám je čistenie zubov pre deti zábava. V kefky je navyše zabudovaný hudobný časovač, ktorý ich motivuje k starostlivému dodržiavanie odporúčaných 2 minút dôkladného čistenia chrupu. Deti si najprv čistí horné zúbky počas prvej melódie a potom tie dolné počas druhej melódie.

Výhody kefky Oral B Professional Care:

  • Bieli zuby prirodzeným spôsobom
  • Odstraňuje až o 100% viac nečistôt než bežný manuálna zubná kefka
  • Čistiaca hlavica s jedinečnou leštiace jám, ktorá pomáha udržať pastu pri bielení a leštení
  • Účinne čistí a jemne masíruje ďasná
  • Pomáha predchádzať vzniku zápalu ďasien

Technické parametre:

Oral B Professional Care 500 Black
Typ: elektrický, akumulátorový
Oscilácia: 7 600 pohybov/minútu
Pulzácie: 20 000 pohybov/minútu
Čistiaci program/rýchlosť: clean (normálne)

Obsah balenia:

Elektrická zubná kefka Oral B Professional Care 500
Elektrická zubná kefka D10K Mickey Mouse
Cestovná nabíjačka
Koncovka Precision Clean - 1 x
Koncovka detská - 1x

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral-B Family pack (PC 500 + D10K dobíjecí dětský kartáček) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Family pack (PC 500 + D10K dobíjecí dětský kartáček). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral B Family Pack (PC 500 + D10K Kinder wiederaufladbare Zahnbürste). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral B Family Pack (PC 500 + D10K Kinder wiederaufladbare Zahnbürste). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Family pack (PC 500 + D10K dobíjecí dětský kartáček).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií