Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Orava RR-64

Zobraziť katalóg
Orava RR-64
Gramofón v retro drevenom vyhotovení, rádio, kazetový prehrávač, CD/MP3 prehrávač, AM/FM tuner, USB, SD/MMC, výstp pre slúchadlá, 2 širokopásmové reproduktory, výkon 2x 4W
Kód:  WO110q3 Produktové číslo:  RR-64 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Orava RR-64

Štýlové rádio Orava RR-64 poteší všetkých milovníkov retro dizajnu a skvele ozvláštní každý interiér. Tento jedinečný prístroj vám umožní oprášiť staré platne, kazety aj prvé CD a naplno si vychutnať hudbu z týchto klasických nosičov. Zároveň si môžete dopriať počúvanie aj z MP3 prehrávača, flash disku alebo pamäťovej karty vďaka USB vstupu a SD/MMC slotu. O prenos kvalitného zvuku sa starajú dva širokopásmové reproduktory s výkonom 2x 4W. Svoje obľúbené rozhlasové stanice naladíte manuálne s AM/FM tunerom a ak nechcete počúvaním nikoho rušiť, samozrejmou súčasťou Orava RR-64 je výstup pre slúchadlá.

Kľúčové vlastnosti

  • Slúži ako rádio, gramofón, kazetový magnetofón a CD prehrávač
  • Funkcia AutoStop pre púšťanie gramofónu
  • Výstup pre slúchadlá

Parametre a špecifikácia:

Tuner:

AM/FM

Podporované formáty:
Audio CD, MP3

Výstupný výkon:
2x 4W

Napájanie:
230 V, 50 Hz

Rozmery:

510 × 313 × 355 mm

Hmotnosť:
13,2 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
510 mm Hotovo!
Výška
313 mm Hotovo!
Hĺbka
355 mm Hotovo!
Hmotnosť
13,2 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Orava RR-64 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava RR-64. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava RR-64. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava RR-64. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Orava RR-64.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií