AD 1. týden květen Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Panasonic SC-HTB700

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-HTB700
4,0 2 hodnotení
SoundBar 3.1 s výkonom 376W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (2× vstup), optické digi audio (1× vstup), Bluetooth, ARC, Dolby Atmos, DTS: X
Kód:  GZ309h2a Produktové číslo:  SC-HTB700EGK Stránky výrobcu

Panasonic SC-HTB700

Skvelý zvukový výkon v kompaktnom tele

Nestačí vám kvalita zvukového výstupu vášho televízora, ale zároveň si nechcete kupovať domáce kino, ktoré by vám v obývačke zaberalo veľa miesta? Nový elegantný soundbar deltovitého dizajnu Panasonic SC-HTB700 predstavuje ideálny kompromis. Nezaberie veľa miesta, ale zároveň poskytne dostatočný výkon a prvotriedny zvuk, ktorý posunie váš zvukový zážitok pri sledovaní filmov o niekoľko priečok vyššie ako reproduktory zabudované v televízii.

Prednosti soudbaru Panasonic SC-HTB700

  • Elegantný 3.1-kanálový soundbar pre maximálny zvukový zážitok
  • Kompaktné rozmery
  • Celkový výkon 376 W
  • Bezdrôtový subwoofer zaisťujúci silné basy
  • Funkcia Pass Through pre neskreslený priechod 4K rozlíšenia
  • Podpora zvukových formátov Dolby Atmos, DTS X, DTS Virtual X
  • 2× HDMI, optický vstup
  • Bassreflexový port
  • Technológia Bluetooth pre bezdrôtové streamovanie hudby z mobilných zariadení

Vychutnajte si dynamický a pohlcujúci zvuk ako v kine

Panasonic SC-HTB700 podporuje najmodernejšie formáty Dolby Atmos a DTS: X, ktoré sa postarajú o priestorové šírenie zvuku vo všetkých smeroch. Výsledkom je silný dynamický zvuk, ktorý vás pohltí a navodí perfektný zážitok, ako by ste sa nachádzali v digitálnom kine.

Výkonný zvuk soundbaru Panasonic SC-HTB700 vás vtiahne do deja

Aj napriek kompaktným rozmerom sa táto zostava pýši celkovým výkonom 376 W. Tri nezávislé 6,5 cm reproduktory skryté v útlom tele spolu s výkonným bezdrôtovým subwooferom naplnia vašu obývačku čistým, bohatým a plným zvukom, ktorý vás vtiahne do sveta premietaného filmu.

Bezdrôtový subwoofer so silnými basmi

Samostatný bezdrôtový subwoofer, ktorý je nasmerovaný k podlahe, sa postará o reprodukciu silných basov, ktoré vznikajú uvoľnením zvuku z reproduktora a portu smerom nadol. Spevnený plášť jednotky s voštinovou rebrovitou konštrukciou znižuje vplyv vibrácií, aby bola dosiahnutá maximálna čistota zvukového výstupu.

Inovatívne vyhotovenie zlepšujúce rozsah nízkych frekvencií

Vďaka vylepšeným frekvenčným vlastnostiam reproduktorov v hlavnej jednotke a prestavenému systému podpory kužeľov je rozšírený rozsah nízkych frekvencií. Zreteľne tak budete počuť hovorené slovo, vrátane hlbokých mužských hlasov, ktoré predtým prehrával subwoofer.

Panasonic SC-HTM700 je možné nainštalovať na stenu

Soundbar Panasonic SC-HTB700 na prvý pohľad zaujme minimalistickým úzkym dizajnom, ktorý skvele zapadne do každého moderného interiéru a stane sa atraktívnym doplnkom vášho televízora. Pre zachovanie čistoty interiéru možno zvukový panel ľahko pripevniť na stenu.

Bezdrôtové Bluetooth rozhranie

Výrobca vybavil soundbar Panasonic SC-HTM700 rozhraním Bluetooth, ktoré skvele poslúži na bezdrôtové prehrávanie vašej obľúbenej hudby z mobilného telefónu, tabletu či notebooku. Nainštalujte si mobilnú aplikáciu Panasonic Music Streaming a vytvorte si playlist obľúbených skladieb alebo ľubovoľne meňte ich poradie.

Panasonic SC-HTM700 ponúka plynulý prenos v kvalite 4K

Televízor, Blu-Ray alebo DVD prehrávač pripojíte k soundbaru Panasonic SC-HTM700 pomocou HDMI kábla. Medzi podporovanými formátmi zvuku celkom iste uvítate aj Dolby Atmos, DTS X, DTS Virtual X či podporu neskresleného priechodu obrazu vo vysokom rozlíšení 4K. Aby neboli hovorené pasáže vo filme prehlušené okolitými zvukmi, disponuje systém pokročilou funkciou zvýraznenia dialógov.


Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
3.1 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Maximálny výkon
376 W Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
376 W Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
4,5 kg Hotovo!

Vstupy

HDMI
2 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Můžete mi napsat rozměry sound baru?

Mám televizor TX-58EX703E a chtěl bych k němu připojit soudbar ,který bude ovládán dálkovým ovladačem od televize tím pádem jenom jedním .Děkuji za odpověd.

Mám televizor TX-58EX703E a chtěl bych k němu připojit soudbar ,který bude ovládán dálkovým ovladačem od televize tím pádem jenom jedním .Děkuji za odpověd.

Dobrý den, bude soundbar kompatibilní s televizí Panasonic TX-L42ET60E ? Předpokládám že ano, ale chci se vyhnout případnému vracení zboží kdyby náhodou ne.

dobrý den,kolik má hdmi vstupu?

dobrý den,kolik má hdmi vstupu?

Diskusia a poradňa k Panasonic SC-HTB700
Príslušenstvo pre Panasonic SC-HTB700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HTB700. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB700. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB700. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SC-HTB700.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií