Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi Fan Festival

PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S10+ čierne

Zobraziť katalóg
PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S10+ čierne
4,5 2 hodnotení
Ochranné sklo na mobil Samsung Galaxy S10+, tvrdosť 9H, hrúbka 0.4 mm
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  PNZG254 Produktové číslo:  7176 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S10+ čierne Predaj skončil

PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S10+ čierne

Displej vášho zariadenia sa vždy môže aj napriek veľkej opatrnosti a pozornosti z ničoho nič zničiť, stačí na to ho len pustiť na zem. Na to, aby ste sa do takejto situácie nedostali, príde vhod ochranné sklo PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S10+ čierne. Ochranné tvrdené sklo bolo vytvorené priamo na model Samsung Galaxy S10+. Zásluhou tvrdosti 9H a hrúbky 0,4 mm skvele istí displej zariadenia pred škrabancami. Jeho vonkajšia povrchová úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Vďaka ochrannému sklu PanzerGlass si tak obrazovka vášho zariadenia uchová stále dobrú kondíciu.

Rozhodujúce prednosti ochranného skla PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S10+ čierne

  • Ochranné sklo Samsung Galaxy S10+
  • Efektívne nahrádza tenkú fóliu
  • Ochranné sklo neobmedzuje citlivosť dotyku
  • Tvrdosť 9H
  • Hrúbka ochranného skla PanzerGlass je 0,4 mm
  • PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S10+ čierne možno jednoducho aplikovať

Parametre a špecifikácia

Hrúbka skla
0,4 mm Hotovo!
Typ
Case friendly Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla
0,4 mm Hotovo!
Typ
Case friendly Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aby ste všetci pochopili, prečo niektoré ochrany displeja (týka sa to najmä skiel) nepodporujú čítačky odtlačkov prstov... je to preto, lebo čítačky odtlačkov fungujú len ak je ochrana displeja (sklo, fólia) hrubá max. do 0,2 mm. Ak je hrubšia, tak už má čítačka problém odtlačok prečítať a zlyháva. Toľko vysvetlenie k problému z webu Panzerglass. Z uvedenej podmienky teda jasne vyplýva, že sa to týka drvivej väčšiny skiel na trhu (sú 0,3-0,5 mm hrubé), fólií sa to netýka (nie sú hrubšie ako 0,2 mm).

Ľudia POZOR !!!, existujú 2 verzie Panzerglass skla - stará a nová. Stará verzia nepodporovala čítačku odtlačkov na telefóne, nová by už mala !! Rozdiel, o ktorú verziu skla ide, zistíte až pri bližšom pohľade na foto a popis na krabiciach u obidvoch skiel - obrázok telefónu i popis sú odlišné !! - vid web výrobcu Panzerglass: stará verzia skla: Odkaz do neznáma nová verzia skla: Odkaz do neznáma Alza momentálne ponúka iba starú verziu skla, novú verziu žiaľ v ponuke zatiaľ nemá.

Dobrý deň, je toto sklo kompatibilné s originálnymi flipovými púzdrami SAMSUNG LED VIEW COVER a SAMSUNG CLEAR VIEW COVER, tzn. či si neprekáža s púzdrami na rohoch/bokoch ?? Vďaka.

Odtlacok prsta bude fungovat?

Diskusia a poradňa k PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S10+ čierne
Príslušenstvo pre PanzerGlass Premium na Samsung Galaxy S10+ čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PanzerGlass Premium pro Samsung Galaxy S10+ černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PanzerGlass Premium für Samsung Galaxy S10+ schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PanzerGlass Premium für Samsung Galaxy S10+ schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PanzerGlass Premium védőüveg Samsung Galaxy S10+ készülékhez, fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií