AP+ nový vizuál Fitmin AlzaPlus+

Beaphar Pasta zubná pečeňová 100 g

Zobraziť katalóg
Beaphar Pasta zubná pečeňová 100 g
4,8 4 hodnotení
Sada na dentálnu hygienu , obsah balenia: zubná pasta
Kód:  CHPhK0020 Produktové číslo:  8711231136919

Beaphar Pasta zubná pečeňová 100 g


Zubná pasta s pečeňovou príchuťou pre psov a mačky. Zabezpečí kompletnú ochranu zubov vášho psa či mačky.

Pasta pre psov pôsobí proti zubnému povlaku a napomáha predísť vzniku zubného kameňa. Výsledkom sú zdravé zuby a svieži dych vášho psa.

Pôsobenie proti zubnému povlaku: rôzne druhy baktérií a proteínov obsiahnutých v krmive spôsobujú plak na zuboch psa. Beaphar zubná pasta pre psa obsahuje enzýmy (proteáza a glukóza oxidázy), ktoré bojujú so škodlivými baktériami a zabraňujú tak vzniku zubného kameňa.

Boj proti vzniku zubného kameňa: aj malý kúsok zubného plaku, ktorý nie je zo zubov odstránený, spôsobuje vznik zubného kameňa obsahujúceho kalcium. Beaphar zubná pasta pre psa obsahuje zložky, ktoré na seba kalcium naviažu a zabránia tak vzniku zubného kameňa.

Príchuť pečene: vedľa vysoko funkčných vlastností zubnej pasty pre psa Beaphar je táto pasta taktiež veľmi chutná. Váš pes si príchuť pečene rýchlo obľúbi a na čistenie zubov si lepšie zvykne.

Použitie: Zuby je potrebné dôkladne čistiť 2 – 3× týždenne, pri nepríjemnom ústnom zápachu, pri väčšej spotrebe sladkostí je zuby treba čistiť denne. Na správne čistenie zubov použite Beaphar zubnú kefku.
Najlepšie je, najskôr zoznámiť vášho psa s pastou. Kefku navlhčite, aplikujte malú časť zubnej pasty a nechajte vaše zviera, aby ju ochutnalo. Potom začnite s čistením zubov. Po čistení poskytnite psovi či mačke dostatok pitnej vody.


Parametre a špecifikácia

Objem
100 ml Hotovo!
Zviera
Pes Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Bez obmedzení Hotovo!
Určenie
Na zuby Hotovo!
Typ produktu
Zubná pasta Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Pes Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Bez obmedzení Hotovo!

Použitie

Určenie
Na zuby Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Zubná pasta Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beaphar Pasta zubná pečeňová 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beaphar Pasta zubní játrová 100g.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií