Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LAMAX GPS Locator

Zobraziť katalóg
LAMAX GPS Locator
2,3 3 hodnotení
GPS lokátor – s výdržou batérie až 10 dní, ideálny na stráženie domácich zvierat, potomkov, seniorov a hnuteľných vecí, vodotesnosť IP67, hlasové funkcie, tlačidlo SOS, miniatúrne rozmery, hmotnosť 40 gramov, aplikácia LAMAX Tracking s množstvom inteligentných funkcií, záznam trasy
Kód:  CHPrk5947 Produktové číslo:  8594175353525 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMAX GPS Locator

LAMAX GPS Locator – postráži, na čom záleží

Kúpte si inteligentného pomocníka vo forme GPS lokátora LAMAX a postrážte si svojich miláčikov, kufre na dovolenke alebo ďalšie hnuteľné veci, ktoré pre vás majú nejakú cenu. LAMAX GPS Locator je malý, vodotesný GPS vysielač, ktorý vďaka integrovanej batérii vydrží až 10 dní na jediné nabitie. Používaním tohto GPS lokátora získate pokoj, pretože budete vedieť, že vaše veci sú tam, kde majú byť. Ak by náhodou bolo niečo odcudzené,presné určenie polohy vám pomôže vaše veci nájsť. Polohu totiž zistíte v inteligentnej mobilnej aplikácii LAMAX Tracking.

LAMAX GPS Locator nájde aj ihlu v kope sena

GPS lokátor LAMAX môžete pripnúť aj svojmu psovi či mačke na obojok, takže budete vždy vedieť, kde sa práve nachádza, a to aj vtedy, ak vám kamsi zabehne. V aplikácii totiž okamžite zistíte jeho presnú polohu. Vďaka nízkej hmotnosti, iba 40 gramov, nebude GPS lokátor LAMAX rozhodne prekážať. Lokalizátor je možné vložiť napríklad aj do vašej batožiny pri ceste na dovolenku, alebo ho pokojne dať svojej ratolesti, aby ste vedeli, kde sa právenachádza.

Keď sa niečo deje, upozorní vás

V aplikácii si môžete celkom jednoducho nastaviť bezpečné zóny, takže ak sa dostane LAMAX GPS Locator za vami vytýčenú hranicu, budete okamžite upozornení. Takže ak niekde necháte kufor alebo vám utečie pes, budete o tom okamžite informovaní a môžete sa ihneď pustiť do riešenia danej situácie. LAMAX GPS Locator na sebe má aj SOS tlačidlo – stačí ho stlačiť a volanie o pomoc sa ihneď odošle vybraným užívateľom.

Keď sa niečo deje, upozorní vás

SOS tlačidlo vám umožní ihneď sa spojiť s kontaktmi, ktoré si nastavíte. LAMAX GPS Locator v sebe ukrýva integrovaný mikrofón aj reproduktor, takže môžete normálne hovoriť a popísať svoju situáciu. Dáta sú tiež zabezpečené. V mobilnej aplikácii LAMAX Tracking si môžete prezrieť až mesačnú históriu dát alebo si prejsť posledných 24 hodín, a to minútu po minúte.

Miniatúrne rozmery a váha

LAMAX GPS Locator je len o trochu väčší ako škatuľka od zápaliek. S rozmermi 52 × 38 × 16 mm ho strčíte naozaj kamkoľvek. Navyše váži len 40 gramov. Vďaka malým rozmerom je aj nenápadný, takže si ho zlodej len tak nevšimne.

Dlhá výdrž batérie

Batéria s kapacitou 1 000 mAh vydrží fungovať až 10 dní bez nabíjačky. LAMAX GPS Locator sa tak výborne hodí na stráženie predmetov v miestach, kde ste len občas – pomôže napríklad so zabezpečením bicykla na chalupe.

Vlastné aplikácie a servery

V ochrane citlivých dát ideme príkladom. Všetky údaje sa ukladajú na servery LAMAX v srdci Európy. Môžete si tak byť istí, že vaše údaje sú v bezpečí. Bezpečnosť je podporená aj medzinárodnými certifikátmi ISO 9001, ISO 14001 a ISO 27001 od TÜV SÜD.

Telefonovanie a SOS tlačidlo

V prípade núdze môže LAMAX GPS Locator vyslať signál, ktorý ihneď dostanú vami vybrané kontakty. Vďaka prítomnosti mikrofónu a reproduktora možno vaše kontakty rovno vytočiť. Ľahko tak svojim núdzovým kontaktom popíšete situáciu, keď potrebujete pomôcť.

Finančne nenáročná prevádzka

Za históriu pohybu ani aplikáciu neplatíte vôbec nič. Prevádzka SIM karty v lokátore vyjde na veľmi málo, stačí balík dát okolo 50 MB a počet voľných minút podľa vlastného uváženia.

Vodoodolnosť

Daždivá prechádzka so psom? Vďaka certifikácii IP67 žiadny problém. LAMAX GPS Locator môžete používať za každého počasia a na krku vášho psa zvládne aj krátke kúpanie.

Silikónové puzdro v balení

Praktické puzdro ponúka na tracker dodatočnú ochranu proti odreniu a hlavne jednoduchý spôsob, ako ho váš pes, mačka alebo iný maznáčik môže nosiť na obojku.

Nastavenie bezpečnej zóny

V aplikácii si ľahko nastavíte bezpečné zóny, pri ktorých opustení dostanete ihneď upozornenie.

História až 30 dní

V aplikácii sa ukladajú všetky trasy za posledných 30 dní. Môžete si tak prehliadnuť, kde všade sa LAMAX GPS Locator vyskytoval. Posledných 24 hodín možno prejsť dokonca minútu po minúte.



Hlásenie nízkej batérie

Kedykoľvek sa LAMAX GPS Locator blíži svojmu vybitiu, upozorní vás. Tým pádom ho včas stihnete dať do nabíjačky.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Určenie
Univerzálne Hotovo!
Kompatibilita
Android, iOS Hotovo!
Poplatok za službu
Áno Hotovo!

Batéria a nabíjanie

Výdrž
10 d Hotovo!

Konštrukcia

Stupeň krytia
IP67 Hotovo!
Výška
5,2 cm Hotovo!
Šírka
3,8 cm Hotovo!
Hĺbka
1,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
40 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lokator již máme, ale gumový obal se po dvou měsících začíná rozpadat. Kde se prosím dá sehnat nový obal? Děkuji.

Dobry den. Na jakou vzdalenost lokator funguje? Jeden operator prodava simku za 20kc. Je na hlidani zarizeni auta atd. Da se tady pouzit? Dekuju Petr

Dobrý den, je sim karta součástí balení? Děkuji

Prosím na jak malou kočku lze použít mám mladou roční. Děkuji

Jak prosím funguje ovládání reproduktoru? Je možné například z aplikace odeslat povel, který by reproduktor v reálném čase přehrál? Nebo je k dispozici jen v kombinaci se SOS tlačítkem? Děkuji.

Dobrý den, je možné deaktivovat SOS tlačítko? Děkuji. Jan Brůna

Dobrý den, je možné k lokátoru objednat náhradní silikonový obal ?

Dobry den chci se zeptat na jak velkou vzdalenost to dosahne vystopovat. Dekuji

Dobrý den, mohly byste doporučit, jakou sim kartu pořídit pro tento GPS Lokátor? Koupili jsme datovou SIM od T-mobile, ale v lese nám vůbec nefunguje - pravděpodobně nechytá signál a psa nám to ukazuje na nesmyslných lokacích ve městě funguje, ale tam je nám pochopitelně k ničemu. Prosím o doporučení i vzhledem k tomu, že nově do balení byla SIM karta přidána od výrobce. Dále prosím o radu, kde by se dal sehnat silikovový obal na lokátor. po 2 měsících nošení ho pes rozerval o nějakou větvičku a my tak již nemáme možnost lokárot používat, protože není jak ho připevnit. Děkuji za rady

Dobrý den Mohl bych se zeptat jaký to má rozptyl metrů. Přesnost měření

123
Diskusia a poradňa k LAMAX GPS Locator
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX GPS Locator.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií