AD homeoffice AD homeoffice

Royal Canin Mini Puppy 0,8 kg

Zobraziť katalóg
Royal Canin Mini Puppy 0,8 kg
4,8 41 hodnotení
Granule pre šteniatka pre malé plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 0,8 kg, receptúra: kuracia, hrubé bielkoviny 31 %, tuky (živočíšny) 20%, s antioxidantmi - 9,74 €/1 kg
Kód:  KRMrk1782 Produktové číslo:  3182550792929 Stránky výrobcu

Royal Canin Mini Puppy 0,8 kg

Nutričné potreby vášho šteňaťa je dôležité uspokojovať ako na začiatku jeho života, keď sa stále vyvíja jeho imunitný systém, tak aj v dospelosti.

Granule pre psy ROYAL CANIN

Zloženie krmiva ROYAL CANIN® Mini Puppy je vytvorené tak, aby uspokojilo všetky nutričné potreby vášho šteňaťa a je vhodné pre šteňatá od 2 do 10 mesiacov, ktorých váha v dospelosti bude do 10 kg. Rast je najdôležitejšou fázou v živote vášho psa: je to obdobie nových objavov, zoznámenia a telesných zmien. Počas tohto kľúčového obdobia sa imunitný systém vášho malého šteňaťa ešte stále vyvíja. Granule pre šteňatá obsahujú patentovaný komplex antioxidantov, vrátane vitamínu E, ktorý podporuje prirodzenú obranyschopnosť vášho rastúceho šteňaťa. Granula tohto krmiva je malá a ľahko sa žuje, je perfektná pre malú papuľku vášho šteňaťa. Vôňa aj chuť boli vyvinuté tak, aby priťahovali aj tých najvyberavejších psov. Podporuje tiež zdravé zuby a celkovú ústnu hygienu. Krmivo ROYAL CANIN® Mini Puppy obsahuje kombináciu živín, ako sú veľmi kvalitné bielkoviny (vyznačujúci sa svojou vysokou stráviteľnosťou) a prebiotiká, ktoré podporujú zdravé trávenie a rovnováhu črevnej mikroflóry, ktorá vedie ku kvalitnej stolici a znižuje jej zápach aj množstvo. Pretože vaše šteňa patrí medzi malé plemená, vyrastie pomerne rýchlo, a preto potrebuje veľa energie, ktorá zaistí ten správny vývoj. Krmivo ROYAL CANIN® Mini Puppy uspokojí energetické požiadavky vášho šteňaťa a dá mu všetku potrebnú silu a vitalitu.

Zloženie papania pre psa

Dehydrované hydinové mäso, ryža, živočíšne tuky, izolát rastlinného proteínu (L.I.P. – proteín vybraný vďaka svojej vysokej stráviteľnosti), kukurica, repné odrezky, kukuričná múka, hydrolyzované živočíšne proteíny, kukuričný lepok, minerály, rybí olej, sójový olej, fruktooligosacharidy (0,34 %), hydrolyzované kvasnice (zdroj mannanoligosacharidov), výťažky z kvasníc (zdroj betaglukánov), výťažok z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu).


Doplnkové látky na 1kg

Nutričné doplnkové látky: vitamín A: 21 500 IU, vitamín D3: 1 000 IU, vitamín E: 510 mg, E1 (železo): 38 mg, E2 (jód): 3,8 mg, E4 (meď): 12 mg, E5 ( mangán): 49 mg, E6 (zinok): 126 mg, E8 (selén): 0,06 mg. Technologické doplnkové látky: klinoptilolit sedimentárneho pôvodu: 10 g. Senzorické doplnkové látky: výťažok z juky: 125 mg. Konzervanty. Antioxidanty.

Parametre a špecifikácia

Zviera
Pes Hotovo!
Vek zvieraťa
Šteňa/Junior Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Malý pes Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita, Gravidné a dojčiace Hotovo!
Príchuť (Protein)
Kuracia Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Pes Hotovo!
Vek zvieraťa
Šteňa/Junior Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Malý pes Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita, Gravidné a dojčiace Hotovo!

Príchuť

Príchuť (Protein)
Kuracia Hotovo!

Typ krmiva

Typ krmiva
Granuly Hotovo!

Balenie

Hmotnosť balenia
0,8 kg Hotovo!

Zloženie

Konzistencia
Suché Hotovo!
Obsah bielkovín
31 % Hotovo!
Obsah tukov
20 % Hotovo!
Obilniny
Obilné Hotovo!
Druh obilniny
Biela ryža, Kukurica Hotovo!
Kukurica
S kukuricou Hotovo!
Sója
So sójou Hotovo!
Druh použitých tukov
Živočíšny Hotovo!
Druh použitého oleja
Rybí, Rastlinný Hotovo!
Špecifiká zloženia
S antioxidantmi Hotovo!
Vitamíny
Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3, Vitamín C, Vitamín B6, Vitamín B12, Vitamín B2, Vitamín B1, Vitamín B5, Vitamín B3 Hotovo!

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny
31 % Hotovo!
Obsah tuku
20 % Hotovo!
Hrubá vláknina
1,4 % Hotovo!
Hrubý popol
7,7 % Hotovo!
Vápnik
1,25 % Hotovo!
Fosfor
1 % Hotovo!
Horčík
0,07 % Hotovo!
Sodík
0,4 % Hotovo!
Omega-3
0,75 % Hotovo!
Omega-6
3,95 % Hotovo!

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa
Bez kĺbovej výživy Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: Royal Canin Mini Puppy 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Royal Canin Mini Puppy 0,8 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Royal Canin Mini Puppy 0,8 kg.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií