PHILCO PHGR 7000

Zobraziť katalóg
PHILCO PHGR 7000
2,0 2 hodnotení
Elektrický gril kontaktný, stolný a prenosný, príkon 2000W, materiál grilu: oceľ, materiál plochy na grilovanie: nepriľnavý, plocha na grilovanie 29cm×23cm, počet plôch na grilovanie: 2, hmotnosť 4.5kg, dĺžka napájacieho kábla 0.85m, odkvapkávacia nádoba, regulácia teploty, nepriľnavý povrch a časovač
Kód:  PHIEG897 Produktové číslo:  PHGR 7000 Stránky výrobcu

PHILCO PHGR 7000

Elektrický gril od značky PHILCO vám dovolí okúsiť dokonalý kulinársky zážitok. PHILCO PHGR 7000 je stabilný elektrický gril s kontaktnou konštrukciou. Prístroj dostal vlastnosti po materiáli, ktorým je oceľ. Na tepelnú úpravu je určená grilovacia plocha s veľkosťou 667 cm2. Príkon celkovo dosahuje hodnotu 2000 W. PHILCO PHGR 7000 je prenosný typ elektrického grilu, ktorý so sebou ľahko vezmete aj na iné miesto. Ak ide o veľkosť, elektrický gril PHILCO disponuje hodnotami 36 cm × 16,2 cm × 31,5 cm a to pri hmotnosti 4,5 kg.

Elektrický gril PHILCO PHGR 7000 a jeho najdôležitejšie parametre

  • Materiál grilovacej plochy: nepriľnavý
  • Príkon dosahuje 2000 W
  • Nádoba určená na odkvapkávanie tuku
  • Nastaviteľná teplota pomáha predchádzať spáleniu potravín
  • Na elektrickom grile vás poteší pohodlie nepriľnavého povrchu
  • Prívodný kábel meria 0,85 m
  • Na konštrukciu elektrického grilu bol zvolený materiál: oceľ

Výbava elektrického grilu PHILCO

Elektrický gril PHILCO umožňuje jednoduchú a plynulú reguláciu teploty. Grilované jedlo si v takom prípade pripravíte presne tak, ako chcete. Tento konkrétny typ grilu sa vyznačuje nepriľnavým povrchom, zaručene sa vám tak nestane, že by sa vám váš pokrm prichytil. Na jednoduchšiu údržbu je tu prítomná odkvapkávacia nádoba. Všetko tak budete mať čisté pomerne rýchlo a bez veľkej námahy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál grilu
Oceľový Hotovo!

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie
667 cm2 Hotovo!
Šírka plochy na grilovanie
29 cm Hotovo!
Hĺbka plochy na grilovanie
23 cm Hotovo!

Rozmery grilu

Výška grilu
16,2 cm Hotovo!
Šírka grilu
36 cm Hotovo!
Hĺbka grilu
31,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
4,5 kg Hotovo!

Výbava

Výbava
Časovač, Nepriľnavý povrch, Odkvapkávacia nádoba, Regulácia teploty Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 000 W Hotovo!
Počet grilovacích plôch
2 Hotovo!
Dĺžka napájacieho kábla
0,85 m Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vhodný do umývačky
Áno Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Stolné grily
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Nedávno jsme od vás koupili tento gril, se kterým jsme spokojeni. Nicméně čas od času se během grilování ozve zvuková signalizace (pípání) a na obou displejích bliká nějaká chyba "EA2" místo hodnoty teploty, která nejde vyresetovat jinak, než vytažením kabelu z elektriky. Někdy to nepomůže a musí se desky znovu vycvaknout/nacvaknout a chyba odezní třeba až na třetí pokus. Tato chyba způsobí, že horní grilovací deska je pouze vlažná, i když obě desky jsou vždy správně zasunuté/zacvaknuté. Bohužel v přiloženém návodu/manuálu nejsou popsány tyto chyby a ani význam chyb zobrazených na displeji. Prosím o radu, zda gril reklamovat, nebo jak dál postupovat a jaký je přesně význam chyby "EA2". Děkuji.

Diskusia a poradňa k PHILCO PHGR 7000
Príslušenstvo pre PHILCO PHGR 7000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PHGR 7000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PHILCO PHGR 7000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PHILCO PHGR 7000.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií