Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Philips BDP3210

Zobraziť katalóg
Philips BDP3210
5 1 hodnotení
Blu-ray prehrávač – čierny, BD-ROM, BD-R/RE 2.0, DVD±R/RW, CD/CD-R/RW, DivX Ultra, Xvid, posun titulkov, DTS-HD, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, BD-live , Easy-Link, USB, HDMI, Ethernet
Kód:  GPI500b31 Produktové číslo:  BDP3210B/12 Stránky výrobcu

Philips BDP3210

Spoločnosť Philips prichádza s produktom, ktorý kombinuje ladné línie s možnosťou prehrávania vašich Blu-ray diskov. Dokonale moderný dizajn vás jednoducho dostane. Budete si môcť dopriať prehrávanie Blu-ray diskov v plnom HD rozlíšení 1080 p, ktoré je zárukou ostrého obrazu nabitého detailmi. Prehrávač je navyše vybavený tak, aby vám poskytol video s rýchlosťou 24 snímok za sekundu priamo z diskov Blu-ray, takže vám prinesú senzačný a ohromujúci zážitok z obrazu vo vysokom rozlíšení ako v kine. Zvuková stránka je zaistená splnenými štandardmi Dolby TruHD a DTS-HD Master Audio pre audio reprodukciu identickú so štúdiovou nahrávkou. Z predností prehrávača môžeme menovať certifikáciu DivX Plus HD, sieťové služby a unikátnu funkciu EasyLink na ovládanie všetkých zariadení HDMI-CEC pomocou jediného diaľkového ovládača. 

Kľúčové vlastnosti

  • Prehrávač Blu-ray diskov od spoločnosti Philips
  • Skvelý dizajn
  • Možnosť prehrávania z USB diskov
  • Moderné technológie
  • Záruka ostrého obrazu nabitého detailmi
  • Ozvučenie: Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS 2.0 + Digital výstup

Nový rozmer DVD diskom

Majiteľa zbierky DVD diskov určite poteší technológia pre zvýšenie rozlíšenia DVD videa až na hranicu HD kvality 1080 p! Táto unikátna funkcia je dostupná iba pri prepojení s televízorom pomocou HDMI výstupu. DVD filmy natočené v štandardnom rozlíšení si tak budete môcť užívať vo vysokom rozlíšení s podrobnejším a úplne prirodzeným obrazom. Funkcia Progressive Scan (vyjadrená písmenom ,,p" v ,,1080 p") odstráni riadkovú štruktúru prevažujúcu na televíznych obrazovkách a opäť zaisťuje jednoznačne ostrý obraz. HDMI navyše vytvára priame digitálne pripojenie, ktoré dokáže prenášať nekomprimované digitálne video vo formáte HD alebo digitálny viackanálový zvuk, a to bez konvertovania na analógový zvuk - výsledkom je perfektný obraz a vynikajúca kvalita zvuku, bez šumu.

Presne podľa vašich predstáv

Veľkou výhodou tohto modelu je možnosť umiestnenia presne tak, ako vy budete potrebovať. Nie je preto žiadnym problémom umiestniť prehrávač naležato, na výšku či dokonca umiestniť ho na stenu. 

Balenie obsahuje

  • 2× AAA batérie
  • CD-R (užívateľská príručka)
  • Produkt registračná karta
  • Stručný návod na obsluhu
  • Diaľkový ovládač
  • AC/DC adaptér
  • Napájací kábel

Optické médiá pre prehrávanie

AVCHD, BD, BD-R/BD-RE, CD, CDDA, CD-R/CD-RW, DVD, DVD + R/+RW, DVD-R/-RW, SVCD, VC

Formáty súborov

Audio: aac, MKA, MP3, WMAC

Obrázok: GIF, JPEG, JPG

Video: avi, Divx, M2TS, mkv, mp4, mpeg, mpg

Doplňujúce informácie:

Výška:
5,25 cm

Šírka:
21 cm

Hĺbka:
21 cm

Hmotnosť:
0,745 kg

Príkon:
<10 W

Pripojenie:
USB 2.0 a výstup HDMI

 

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips BDP3210 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BDP3210.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií