Philips S221C4AFD

Zobraziť katalóg
Philips S221C4AFD
1,0 1 hodnotení
All In One PC dotykový 21.5 "LED 1920x1080 IPS, Quad-core ARM 1.66GHz, Nvidia Tegra T33, RAM 2GB DDR3, 8GB MŠP EM Flash (rozšíriteľnej pomocou USB alebo SD karty o 64GB), 2x2W audio, WiFi 802.11 b/g/n + LAN, webkamera , VGA, HDMI, 2x USB 2.0, slot SD/SDHC, Android 4.2
Kód:  WC149aio Produktové číslo:  S221C4AFD Stránky výrobcu

Philips S221C4AFD

Moderný počítač ukrytý v tele monitora je ideálnym riešením pre všetkých užívateľov, ktorí chcú na pracovnom stole ušetriť drahocenné miesto, ale nechcú robiť kompromisy vo výkone. Smart All in One PC od spoločnosti Philips sa skvele hodí pre bežné využitie v kanceláriách alebo domácnostiach a vďaka svojim aplikačným možnostiam veľmi dobre poslúži aj v hotelových lobby alebo školských učebniach. So systémom Android 4.2 vstúpite do sveta nových príležitostí. Streamovanie hudby, surfovanie na internete či e-Learning vám prinesú zážitky na novej úrovni.

Na veľkom viacdotykovom displeji s uhlopriečkou 21,5 palcov s Full HD rozlíšením a LED podsvietením je radosť manipulovať s obsahom - zväčšenie, otáčanie a prechádzanie obsahu je veľmi príjemné, rovnako ako čítanie e-kníh a novín. Vaše deti na ňom môžu úplne popustiť uzdu tvorivosti , E-kreslenie, učenie sa abecedy a ďalšie interaktívne vzdelávacie aplikácie ich budú baviť! Samotný Full HD displej je veľmi jemný, rozoznáte na ňom každučký detail. Monitor je vybavený ľahko nastaviteľným stojanom so sklonom až 60 stupňov. Skvelé pre serióznu prácu aj zábavnú interakciu.

Vyššie spomínaný Android je svet, ktorý vám na jedno kliknutie na ikonu, zadarmo prinesie skvelé hry , fotografie , správy , sociálne siete (Napr. Facebook) a tisíce ďalších prostredníctvom siete Wi-Fi . Stačí si len vybrať. Pre komunikáciu s blízkymi alebo kolegami iste využijete integrovanú webkameru s vynikajúcim a čistým obrazom. Počas videohovorov vám poslúžia aj vstavané stereofónne reproduktory . USB hub a výstup HDMI vám umožní rýchle a pohodlné pripojenie fotoaparátu alebo prenosného pevného disku a ďalších zariadení. Vstavaný slot na pamäťové karty SD/SDHC využijete pre jednoduché rozšírenie kapacity úložiska až o 64 GB.

  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
ARM Hotovo!
Operačný systém
Google Android Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
21,5" (54,61 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Google Android Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
21,5" (54,61 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
ARM Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (celková)
8 GB (0,01 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Wi-Fi Hotovo!
WiFi
802.11g, 802.11b Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
Grafické
VGA D-SUB, HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!

Skrinka

Šírka
524 mm Hotovo!
Výška
373 mm Hotovo!
Hĺbka
78 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,76 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips S221C4AFD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips S221C4AFD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips S221C4AFD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips S221C4AFD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips S221C4AFD.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií