AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pioneer FH-460UI

Zobraziť katalóg
Pioneer FH-460UI
Autorádio 1-riadkový bielo podsvietený displej, červené podsvietenie tlačidiel, CD-R / RW, MP3 / WMA / WAV, FM / AM tuner, RDS, 4x50W MOSFET, grafický ekvalizér, 1x RCA, predný vstup AUX a USB, ovládanie iPhone / iPod, ASR
Kód:  PIO903z1d Produktové číslo:  FH-460UI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer FH-460UI

Nie ste spokojní so svojím súčasným 2DIN autorádiom? V tom prípade pre vás máme produkt od známej a rokmi preverené spoločnosti Pioneer. Dajte navždy zbohom nekvalitnému zvuku, pomalému načítanie a mizernému príjmu rádiových staníc a vyskúšajte tento model, ktorý si určite zamilujete. Autorádio ponúka rozsiahle možnosti konektivity, výkonný zosilňovač, tuner s RDS, port USB a linkový vstup AUX - to je výbava, ktoré sa môže rovnať len málo konkurentov. Navyše panel červeno podsvietenými tlačidlami a bielo podsvietený displej zaistí, že rádio zapadne do väčšiny interiéru.

kľúčové vlastnosti

  • Autorádio pre prehrávanie z rôznych zdrojov
  • Praktický USB vstup na prednom paneli
  • Podpora výrobkov spoločnosti Apple
  • Dobre čitateľný 1-riadkový displej s bielym podsvietením
  • Podpora služby MIXTRAX
  • dopravné spravodajstvo
  • 5pásmový grafický ekvalizér

podpora Apple

Mnoho užívateľov iste ocenia aj prepracovanú podporu prehrávania z iPodu alebo iPhonu a na vás už je, či budete prehrávanie riadiť z displeja rádia alebo vášho obľúbeného elektronického zariadenia s nahryznutým jablkom v znaku.

Overené tranzistory MOSFET

Pre kvalitnú hlasitú reprodukciu je prístroj vybavený štvorkanálovým zosilňovačom s tranzistormi MOSFET. Nechýba ani dvojica pred zosilnených výstupov pre aktívny subwoofer alebo repro s externým zosilňovačom. K optimalizácii rozvedení zvukového spektra vám poslúži horné a dolné filter.

prepracovaný dizajn

Väčšie rozmery rozhodne nie sú na obtiaž, ale skôr naopak. Dokonale vám vyplní priestor v stredovej časti palubovky. Pekný dizajn v kombinácii s kvalitným dielenským spracovaním podčiarkujú celkový dojem, že spoločnosť Pioneer svoje výrobky naozaj vie dotiahnuť až do konca. 

Zvuk pre náročných

Autorádio je vďaka možnosti prehrávania klasických CD nosičov a vašich obľúbených piesní za pomocou USB portu skvelým spoločníkom, nech už budú vaše cesty akokoľvek dlhé. Ľahko si poradí s formátmi MP3, WMA, WAV.Samozrejmosťou je možnosť počúvania rozhlasových staníc v pásme FM alebo AM. Všetko je ladne doplnené o veľmi vydarený 5pásmový grafický ekvalizér, s ktorým je radosť pracovať.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer FH-460UI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer FH-460UI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer FH-460UI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer FH-460UI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer FH-460UI.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií