Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pioneer PD-50-K čierny

Zobraziť katalóg
Pioneer PD-50-K čierny
CD prehrávač CD-R/RW, DVD/R, DVD/RW, MP3/WMA/MPEG-4 AA, režim Pure Audio mód, USB, podpora iPod/iPhone/iPad, diaľkové ovládanie
Kód:  PIO041a Produktové číslo:  PD-50-K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer PD-50-K čierny

SACD prehrávač Pioneer PD-50 je pre dosiahnutie skutočne reálneho zvuku vybavený rigidným subšasi a súčasne aj hliníkovým predným panelom, priamou konštrukciou s oddeleným tienením a zdvojeným trafom. Tienenie chráni signálovú dosku a tiež samotné signálové cesty sú čo možno najkratšie. Automatické vyváženie hlasitosti (Auto Level Control) potom upravuje rozdiely v hlasitosti medzi jednotlivými skladbami.

Pre skutočných audiofilov

Tento prehrávač je kompatibilný s formátom DSD (direct stream digital) pre uloženie kvalitných nahrávok SACD s vysokým rozlíšením. Môžete teda pripojiť digitálne svoj iPod/iPhone/iPad a využívať fantastické kvality zvukového výstupu tohto prehrávača a súčasne iPod/iPhone/iPad nabíjať. Predný vstup USB umožňuje tiež rýchly a pohodlný prístup k hudobným zložkám uloženým na pamäti USB (MP3, WMA, AAC, MPEG-4, DSD). Funkcia Sound Retriever súčasne obnovuje dynamiku a rozsah stratený pri kompresii.

Špičkové spracovanie signálu

Pioneer PD-50 prináša nekompromisnú zvukovú kvalitu v duchu filozofie Pioneer "PureAudio", ktorá sa zameriava na maximálne rýchlu odozvu a otvorený charakter zvuku - inšpiruje sa teda v nahrávacích štúdiách. Model PD-50 je vybavený dvojicou transformátorov zvlášť pre digitálne a analógové obvody a patentovanou technológiou Hi-bit DSP (32bit) pre dosiahnutie maximálne vernej reprodukcie. Pre používateľov, ktorí by radi využili možnosti mimoriadne kvalitného D/A prevodníka modelu PD-50 je možné kompatibilný optický alebo koaxiálny výstup iného zariadenia pripojiť k digitálnemu vstupu prehrávača.

Parametre a špecifikácia:

Prehráva:
CD, CD-R, CD-RW
SACD, DSD
DVD-R, DVD-RW (iba zvuk)
DSD, MP3, WMA, AAC, MPEG-4

Zvukové charakteristiky:
Frekvenčný rozsah CD/SACD: 4 - 20 000 Hz / 4 - 50 000 Hz
Dynamický rozsah CD/SACD: 100 dB/108 dB
Skreslenie: CD/SACD: <0,0022% / <0,0020%
Vzorkovacia frekvencia SACD: 2,8224 MHz (DSD)
Odstup signál/šum: 117 dB

Funkcia Audio:
Sound Retriever
Režim Pure Audio
Automatické vyrovnávanie hlasitosti (Auto Level Control)
Spracovanie zvukového signálu Hi-bit32

Konektory:
1x digitálny optický výstup
1x digitálny koaxiálny výstup
1x digitálny optický vstup
1x digitálny koaxiálny vstup
1x analógový výstup
1x vstup USB (čelný panel)

Napájanie:
220 - 240V, 50/60 Hz
Prevádzková spotreba: 41 W
V pohotovostnom režime: 0,45 W

Prevedenie:
Farba: čierna
Konštrukcia: priama konštrukcia, izolovaný napájací blok
Rozmery: 435 x 130 x 329 mm (Š x V x H)
Hmotnosť: 7,8 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer PD-50-K čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer PD-50-K černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer PD-50-K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer PD-50-K schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer PD-50-K fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií