Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pioneer SPH-DA230DAB

Zobraziť katalóg
Pioneer SPH-DA230DAB
Autorádio – plne grafický 7" dotykový displej, meniteľné podsvietenie tlačidiel, MP3/WMA/AAC/WAV/FLAC, FM/AM/DAB+ tuner, RDS, 4×50W (MOSFET), Bluetooth, USB, 3×RCA, kompatibilný s Android/iPod/iPhone
Kód:  PIO902x99d Produktové číslo:  SPH-DA230DAB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer SPH-DA230DAB

Štýlové autorádio Pioneer SPH-DA230DAB Apple CarPlay poslúži ako komplexné multimediálne centrum vo vašom automobile. Môže sa pochváliť podporou prehrávania z USB zariadenia, kvalitným 7" dotykovým displejom s rozlíšením WVGA a veľkým množstvom podporovaných formátov. Samozrejmosťou je podpora prehrávania zvukových stôp vo formáte MP3, WMA, WAV, AAC a FLAC. Video je podporované vo všetkých štandardných formátoch. Na veľkom displeji tiež môžete prezerať fotografie vo formáte JPEG. Systém obsahuje tiež klasické AM/FM aj digitálne rádio DAB+.


Autorádio Pioneer SPH-DA230DAB

Bezdrôtové spojenie vďaka technológii Bluetooth

Vďaka zabudovanému Bluetooth modulu budete môcť plne využívať bezdrôtové spojenie medzi autorádiom Pioneer SPH-DA230DAB a vaším mobilným telefónom. Podporované sú ako telefóny s Androidom, tak aj zariadenia od spoločnosti Apple. Ľahko tak prehráte vo vozidle hudbu uloženú vo vašom telefóne alebo iPode. Vďaka funkcii AppRadio Mode môžete využiť možnosti podporovaných inteligentných telefónov na veľkom displeji autorádia. Možno tak napríklad prechádzať web alebo prehrávať videá. Pomocou externého mikrofónu dodávaného s rádiom budete môcť bezpečne využívať hands-free komunikáciu pri riadení a hlasové ovládanie Siri a Google Maps.


Užite si kvalitnú muziku

Systém integruje zosilňovač s výkonom 4× 50 W, ďalej sú k dispozícii predzosilnené výstupy na pripojenie predných/zadných reproduktorov a subwoofera. Vďaka video výstupu možno pripojiť ďalšie obrazovky v zadnej časti vozidla. K dispozícii je tiež konektor na pripojenie parkovacej kamery. Systém MIXTRAX EZ autorádia Pioneer SPH-DA230DAB navyše automaticky vytvára non-stop remixy z dostupnej hudby a dynamicky mení grafiku a podsvietenie autorádia v rytme práve hrajúceho beatu.

Autorádio Pioneer SPH-DA230DAB

Softvér autorádia ponúka 13-pásmový grafický ekvalizér s možnosťou uloženia vlastných prednastavení. Celkový vzhľad hlavného menu, pozadia obrazovky a podsvietenie tlačidiel je možné zvoliť tak, aby všetko ladilo s interiérom vášho vozidla. Funkcia MirrorLink zase ľahko prenesie obsah vášho telefónu na displej rádia Pioneer SPH-DA230DAB. Všetko tak bude ľahko ovládateľné a dostupné.


Parametre a špecifikácia

Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN, RCA Hotovo!
Výbava
Bluetooth Hotovo!
Vlastnosti
RDS Hotovo!
Funkcie
Podpora Apple zariadení, Podpora Android zariadení, Ekvalizér Hotovo!

Vstupy/výstupy

Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN, RCA Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Bluetooth Hotovo!
Vlastnosti
RDS Hotovo!
Funkcie
Podpora Apple zariadení, Podpora Android zariadení, Ekvalizér Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA, JPEG, MPEG, DivX, Xvid Hotovo!

Rádio

Tunery
AM, FM, DAB/DAB+ Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×50 W Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rádia
2 DIN Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Necite, jestli toto autoradio podporuje spojeni Apple Carplay bezdratove? Jestli ne, poradte prosim, ktere radio tuto funkci ma. Diky!

Diskusia a poradňa k Pioneer SPH-DA230DAB
Príslušenstvo pre Pioneer SPH-DA230DAB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer SPH-DA230DAB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer SPH-DA230DAB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer SPH-DA230DAB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer SPH-DA230DAB.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií