Poháre na cappuccino

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Účel použitia
Cappuccino
(20)
Espresso
(2)
Latte
(2)
Voda/nealko
(2)
Írska káva
(2)
Čaj
(2)
Typ pohára
Termopoháre/termohrnčeky
(9)
Nízky pohár
(4)
S uchom
(6)
Súprava rôznych veľkostí
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Cappuccino je obľúbeným kávovým nápojom po celom svete, a či už ste profesionál, barista alebo len milovník kávy, mať tie správne poháre na cappuccino je kľúčové pre dokonalý kávový zážitok. Existuje niekoľko typov, ktoré je možné použiť, a každý má svoj jedinečný štýl a funkciu. Čítajte ďalej.

Pokračovať

Termo poháre na cappuccino patria medzi favoritov

Termo poháre na cappuccino majú obvykle dvojitú stenu, ktorá izoluje nápoj a chráni vaše ruky pred vysokou teplotou. Tieto dvojstenné poháre sú ideálne pre tých, ktorí chcú, aby ich cappuccino zostalo teplé po dlhšiu dobu. Nízky pohár na kávu je ideálny na servírovanie tradičného cappuccina s dokonalým pomerom espressa, horúceho mlieka a mliečnej peny. Takže nech už si vyberiete akýkoľvek, majte na pamäti svoje osobné preferencie a spôsob, akým si chcete kávu vychutnávať.

i

Pohár na cappuccino alebo hrnček na kávu s uchom

Pre mnohých je pohár na cappuccino (ktorý pripomína klasický hrnček na kávu s uchom) tým najpohodlnejším riešením, pretože ucho umožňuje bezpečné a pohodlné držanie pohára, pokiaľ je nápoj ešte úplne horúci.

Poháre na cappuccino – zamerajte sa tiež na materiál

Poháre na cappuccino sú často vyrobené zo skla, ktoré je odolné proti vysokým teplotám. Borosilikátové sklo je obzvlášť obľúbené pre svoju odolnosť proti nárazom a teplotným šokom. Pre tých, ktorí hľadajú niečo luxusné, poháre z bezolovnatého krištáľu, pridávajú šmrnc a eleganciu každej kávovej chvíli. Vhodnosť pre umývačku riadu a univerzálne použitie pre teplé aj studené nápoje je často kľúčovým rozhodovacím faktorom pre mnoho ľudí.

Či už hľadáte jeden pohár na cappuccino pre špeciálnu príležitosť, alebo sadu štyroch pre rodinné raňajky, ponuka na trhu je široká.

Chcete retro poháre na cappuccino? Dizajn hrá tiež rolu

Dávate prednosť jednoduchým, alebo zdobeným dizajnom? Správny pohár na cappuccino môže skutočne zvýšiť váš celkový kávový zážitok. Retro poháre na kávu prinášajú nádych nostalgie a dodajú každému kávovému rituálu jedinečnú atmosféru, zatiaľ čo číre kúsky splynú s moderným interiérom.

i

Záleží len na vás, aký veľký pohár na cappuccino si zaobstaráte. Objemom 180 – 250 ml vôbec nič nepokazíte. Väčšie šálky na cappuccino zase ľahko využijete aj na podávanie dezertov alebo zmrzlinových pohárov.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
20 položiek

Poháre na cappuccino

V kategórii Poháre na cappuccino máme práve teraz na Alza.sk celkom 20 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné poháre na cappuccino
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií