Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Motorola Edge 50 Family

Polar LOOP 2 - biely

Zobraziť katalóg
Polar LOOP 2 - biely
4,8 4 hodnotení
Fitness náramok – krokomer; kompatibilný s: Android, iOS; odolný voči prachu a zvýšenej vlhkosti (dážď)
Kód:  KHO7471 Produktové číslo:  725882022932

Polar LOOP 2 - biely

Náramok? Kdeže! Perfektný športtester od fínskej spoločnosti Polar, ktorý ako náramok vyzerá, ale ponúka oveľa viac, ako sa zdá. Sníma vaše aktivity počas celého dňa a určite si tak nájde priaznivcov medzi turistami, bežcami či inak aktívnymi ľuďmi, nehovoriac o tom, že je vodotesný a nie je problém si ho vziať so sebou do sprchy alebo do bazéna. Práve jeho vyhotovenie a štýlový vzhľad ho robí atraktívnym, takže sa nemusíte hanbiť nosiť ho ani v práci.

V jednoduchosti je sila

Druhá generácia náramku LOOP 2 v podstate predstavuje jednoduché zariadenie, ktoré na zobrazenie dát nepotrebuje ani displej. Na prednej strane je umiestnených 85 LED diód, ktoré bohato stačia na odovzdanie informácií pri cvičení. Navyše táto nová verzia teraz podporuje notifikácie z vášho telefónu, takže vás môže informovať o prichádzajúcich hovoroch, SMS alebo udalostiach v kalendári.

Čo všetko ponúka

Náramok podporuje niekoľko fitnes funkcií, ako je napríklad prejdená vzdialenosť, počet krokov, spálené kalórie, ale to nie je všetko. Monitoruje vás aj počas spánku, a keď si nastavíte budenie, začne zariadenie jemne vibrovať a dá vám vedieť, že je čas na vstávanie. A aby toho nebolo málo, dokáže vás aj zdvihnúť zo stoličky, keď po 55 minútach sedenia sa opäť ozve, aby ste k svojej činnosti pridali aj nejakú tú aktivitu. Pokiaľ s náramkom skombinujete kompatibilný snímač tepovej frekvencie Polar H7, zaistíte si ešte lepší a efektívnejší tréning, ktorý budete mať pod dohľadom spolu s tepovou frekvenciou. Vďaka správnej intenzite tak dosiahnete lepší výkon a výsledky sa tak dostavia oveľa rýchlejšie.

Ako to vlastne funguje?

Jednoducho! Všetky dáta, ktoré náramok zaznamená, sa ukladajú do vášho telefónu. Ten sa ľahko synchronizuje pomocou bezdrôtového rozhrania bluetooth 4.0 a v spolupráci s aplikáciou Polar Flow si môžete prezerať uložené dáta. Celý tento zázrak napája dobíjacia Li-Pol batéria s kapacitou 38 mAh a podľa výrobcu ho udrží nabitý až 8 dní.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový športtester
  • Vodotesný
  • Niekoľko monitorovacích aktivít
  • Rôzne notifikácie z telefónu (iba telefóny s iOS)
  • Jednoduchá synchronizácia s inteligentným telefónom
  • Napájanie pomocou Li-Pol batérie
  • Príjemný flexibilný materiál
  • Nízka hmotnosť

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Fitness Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
192 h (8 d) Hotovo!
Farba puzdra
Biela Hotovo!
Hmotnosť
38 g Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Biela Hotovo!
Hmotnosť
38 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Fitness Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
192 h (8 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
72 h (3 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,sparuji tento naramek s honor 8? Děkuji

Zdravím,, ukazuje ten náramok čas stále alebo sa furt všetko "vypne",, lebo na YT čo som pozeral, tak mi prišlo, že na zistenie aktuálneho času je treba do náramku furt ťuknúť,, a to mi príde potom dosť blbé,, čiže ? lebo kroky, vzdialenosť... nech počíta samozrejme v kuse v pamäti hoci to nieje vidno, ale čas na displeji by malo byť vidieť stále ak nič iné nechcem sledovať sám, a nájsť si to aktuálne na displeji,, dakujem

Dobrý den, jak je to s notifikacemi pro android? Podle polar support by notifikace na androidu měly být funkční (Odkaz do neznáma ale v popisu se píše že fungují poze na iOS? Díky za odpověď

je kompatibilní s iPhone 5? Zobrazuje hodiny? V předchozí odpovědi tvrdí každý něco jiného...

Dobrý den, jak dlouho vydrží baterie v popisu je uvedeno až 8 dní , mi to vydrží max. 2 dny a to mám vypnuté veškeré upozornění ( kromě příchozích hovorů ), Když jsem měla zapnuté všechny upozornění tak vydržel 1 den . Není to vada ??

dobrý deň, zaujímalo by ma do akej hĺbky je náramok vodotesný ďakujem

Dobry den, umi naramek upozornit na prekroceni TF? Dekuji

Dobrý den, v popisu stojí, že pro měření tepové frekvence je nutné náramek zkombinovat s kompatibilním snímačem tepové frekvence Polar H7. Mám to tedy chápat tak, že náramek jako takový neumí měřit tepovou frekvenci? Děkuji za odpověď

Dobrý den, ukazuje náramek čas? Tedy lze ho používat i jako hodinky?

Diskusia a poradňa k Polar LOOP 2 - biely
Príslušenstvo pre Polar LOOP 2 - biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar LOOP 2 - bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar LOOP 2 - White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar LOOP 2 - White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polar LOOP 2 Aktivitásmérő karpánt - fehér.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií