Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Polaroid Snap ružový

Zobraziť katalóg
Polaroid Snap ružový
Instantný fotoaparát - 1/3.2" CMOS senzor s 10Mpx, až 6 snímok za 10s, MicroSD až 32GB, časovač pre selfie, vstavaný blesk
Kód:  PLR006a5 Produktové číslo:  POLSP01PK

Polaroid Snap ružový

Legendárna instantná fotografia od Polaroidu sa vracia s podporou najnovších technológií. Polaroid Snap je synonymom pre vreckový fotoaparát za dostupnú cenu. Takmer okamžité vyhotovenie snímok spojené s jednoduchým ovládaním znamená, že aj deti a menej zdatní používatelia spontánne zaznamenajú jedinečné chvíle života. Už za pár chvíľ máte v ruke hotovú fotografiu a v pamäti digitálne dáta pre neskoršie prekopírovanie do počítača a zdieľanie sociálnymi platformami internetu.

Inovovaná tradícia

Spoločnosť Polaroid preslávená fotoaparátmi s okamžitým výstupom fotografie (už od roku 1948) teraz pretavila svoje skúsenosti na poli používateľsky prívetivého fotografovania do modelu Polaroid Snap. Minimalistický dizajn bol prepracovaný podľa skúseností užívateľov z celého sveta, avšak zahŕňa aj rokmi osvedčené konštrukčné prvky starších fotoaparátov Polaroid, ako bol napríklad kultový Polaroid Color Spectrum. Nový fotoaparát je dokonalým spojením nostalgickej instantnej fotografie a moderných technológií.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoducho ovládateľný, kompaktný fotoaparát s instantným výstupom fotografie
  • Fotografia 2 × 3 palce vytlačená vo Vašich rukách do minúty
  • Zvládne fotografovať aj počas tlače
  • Fotografie ukladá aj na vloženú pamäťovú kartu pre neskoršie zdieľanie a archiváciu
  • Dlhšie trvajúce deje zachytí 6 snímok počas 10 sekúnd
  • Sadu funkcií (rôzne režimy zachytávania, čierna a biela, vintage)

Doba pokročila

Technológia tlače ZINK Zero Ink nepoužíva žiadny atrament ale farbenie kryštálov teplom pod ochrannou vrstvou. Výsledkom je plnofarebná, vysoko kvalitná tlač s dlhou životnosťou a úplnou odolnosťou proti rozmazaniu. Používateľom ľahko vytlačí fotografie jednoduchým stlačením tlačidla, ale fotografia sa samozrejme tiež ukladá. Fotoaparát je vybavený slotom pre micro SD karty s veľkosťou až 32 GB pre uloženie a následné prenášanie snímok do počítača, cloud služby alebo na sociálnu platformu. Fotografiu veľkosti 2 × 3 palce máte do minúty hotovú, ale na nič nemusíte čakať. Aj keď práve fotoaparát tlačí fotografiu, možno s ním pokojne naďalej fotiť.

 
 
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12 cm Hotovo!
Výška
7,5 cm Hotovo!
Hĺbka
2,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
500 g Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
10 Mpx Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
0,6 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
3,4 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
3,4 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Vnútorná pamäť
0 MB (0 GB) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je součástí balení i nějaký fotopapír?

jak to prosím funguje u tohoto fotoaparátu vytiskne každou fotografii jako staré polaroidy a nebo jen tu co si vyberu .děkuju za odpověd

Diskusia a poradňa k Polaroid Snap ružový
Príslušenstvo pre Polaroid Snap ružový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polaroid Snap instant růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polaroid Snap Instant rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polaroid Snap Instant rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polaroid Snap Rózsaszín.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií