Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PRESTIGIO Leather Luxury "Limited Edition" 16GB bílá kůže

Zobraziť katalóg
PRESTIGIO Leather Luxury "Limited Edition" 16GB bílá kůže
USB kľúč USB 2.0, zdarma Licence AVG Internet Security 9.0 na 1 rok
Kód:  DX116w Produktové číslo:  PLDF16GBMAPWHITET3 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PRESTIGIO Leather Luxury "Limited Edition" 16GB bílá kůže Predaj skončil

PRESTIGIO Leather Luxury "Limited Edition" 16GB bílá kůže

Luxusné USB flash disk v bielej limitovanej edícii s kapacitou 16 GB, určený pre vysokorýchlostné rozhranie USB 2.0.Obal pamäte tvorí puzdro z pravej kože s kovovými doplnkami.Disk je určený pre nosenie na opasku alebo ho možno použiť ako kľúčenku.Je tiež vhodný ako darček vďaka svojmu luxusnému balenia.Uplatnenie nájde pri prenášaní súborov medzi počítačmi, ideálne riešenie pre prenos dôležitých dát, ktoré potrebujete mať stále so sebou.Odolné prevedenie zabezpečuje maximálnu spoľahlivosť a bezpečnosť uložených dát.Disk podporuje aj bootovanie na doskách, ktoré túto funkciu umožňujú a nechýba ani bezpečnostné funkcie Dual Zone, ktorá rozdelí disk na zašifrované dáta chránené heslom a na voľne prístupnú časť.Vyznačuje sa jednoduchým a rýchlym použitím, aktuálne operačné systémy nevyžadujú ovládače, stačí len pripojiť a hneď môžete pracovať.

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
16 GB

Prenosová rýchlosť:
10 MB/s čítanie, 7 MB/s zápis

Rozhranie:
USB 2.0 (spätne kompatibilné s USB 1.1)

Rozmery:
82 x 27 x 15 mm

Hmotnosť:
30 g

Podporované OS:
Windows 98SE (vyžaduje ovladače)/Me/2000/XP/Vista/Win 7, Mac OS 9.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PRESTIGIO Leather Luxury "Limited Edition" 16GB bílá kůže Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PRESTIGIO Leather Luxury "Limited Edition" 16GB bílá kůže. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PRESTIGIO Leather Luxury "Limited Edition" 16GB bílá kůže. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PRESTIGIO Leather Luxury "Limited Edition" 16GB bílá kůže. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PRESTIGIO Leather Luxury "Limited Edition" 16GB bílá kůže.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií