Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Puma EvoPower 4.3 FG Puma White-Pea 7

Zobraziť katalóg
Puma EvoPower 4.3 FG Puma White-Pea 7
Kopačky futbalové, využívajú mäkkú a ľahkú syntetickú kožu, pohodlné, dlhá životnosť, dizajn topánok s Puma grafikou, vhodné pre všetkých hráčov
Kód:  SPTms0758 Produktové číslo:  4056206446483 Stránky výrobcu
Puma EvoPower 4.3 FG Puma White-Pea 7 Predaj skončil

Puma EvoPower 4.3 FG Puma White-Pea 7

Každý futbalista túži po dokonalých kopačkách, ktoré budú mať nielen moderný dizajn, ale tiež mu dovolia hrať, ako najlepšie vie. Kopačky Puma EvoPower 4.3 FG boli navrhnuté pre všetkých hráčov, vďaka použitým kvalitným materiálom vhodné na pevné prírodné plochy. Kombinácia kužeľovitých a podlhovastých hrotov na ľahkej TPU podrážke vám poskytne dokonalú stabilitu a ovládateľnosť. Jemný zvršok zo syntetickej kože s prešívanými panelmi vám zaručí vyššie pohodlie a spolu s asymetrickým šnurovaním aj skvele padnúcu topánku.

Kľúčové vlastnosti

  • Pánske kopačky vhodné pre zápasy na pevných prírodných plochách
  • Kombinácia kužeľových a podlhovastých hrotov pre stabilitu a ovládateľnosť
  • Zvršok z jemnej syntetickej kože pre excelentný kontakt s loptou
  • Asymetrické šnurovanie pre skvele padnúcu obuv

Parametre a špecifikácia

Typ obuvi
Kopačky Hotovo!

Typ

Typ obuvi
Kopačky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Puma EvoPower 4.3 FG Puma White-Pea 7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma EvoPower 4.3 FG Puma White-Pea 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puma Puma EvoPower 4.3 FG Weiß Pea-7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puma Puma EvoPower 4.3 FG Weiß Pea-7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Puma Puma EvoPower 4,3 FG Fehér Pea-7.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií