Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 MPLA310401 - SK

Puzdro na jednodňové šošovky Margarétka

Zobraziť katalóg
Puzdro na jednodňové šošovky Margarétka
5 1 hodnotení
Puzdro na kontaktné šošovky
Kód:  CLEA239 Produktové číslo:  WOPDFL0001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Puzdro na jednodňové šošovky Margarétka Predaj skončil

Puzdro na jednodňové šošovky Margarétka

Puzdra na kontaktné šošovky slúžia na skladovanie šošoviek počas doby, kedy sú mimo očí. Je veľmi dôležité zaobchádzať s puzdrami podobne šetrne a hygienicky, ako so samotnými šošovkami. Len tak zaistíte ich správne uchovanie. Väčšina puzdier ponúka odlíšenie pre ľavé či pravé oko. Vzhľadom na obmedzenú životnosť puzdier ich nezabudnite pravidelne vymieňať!

Predstavujeme produktový rad renomovanej spoločnosti Optipak. Britská spoločnosť so sídlom v Portsmouthe a Nottinghame sa môže pochváliť označením CE zhody, ako aj schválením FDA 510K. Spĺňa teda tie najprísnejšie kritériá. Výberom jedného z produktov značky Optipak robíte zodpovedné rozhodnutie, ktoré vaše oči určite ocenia. 

Doprajte si nielen praktický, ale aj veľmi pekný doplnok k jednodňovým kontaktným šošovkám. Pomocou tohto štýlového puzdra ľahko prenesiete hneď 10 kusov (blistrov) jednodňových kontaktných šošoviek ľubovoľného výrobcu. Vďaka tomu si nikdy nezabudnete dostatočný počet šošoviek. Určite oceníte aj veľké zabudované zrkadlo pre pohodlnú aplikáciu šošoviek. 

Z hygienických dôvodov odporúčame vykonávať výmenu puzdra každé tri mesiace. 

Materiál:
plast

Obsah balenia:
vnútorné zrkadlo
uzatvárateľný skelet
český návod

Dizajn:
Margarétka

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pouzdro na jednodenní čočky Kopretina. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Case-Tageslinsen Kopretina. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Case-Tageslinsen Kopretina. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Case napos lencsék Kopretina.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií